Deeyan Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 barva se mi totalno dopade! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 @Bobi, ko jo ?isto u?tima?, bi se spodoblo, da en piknik izpelje?, jasno se poberejo prispevki, va?no je dru?enje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 2. september, 2011 Prijavi Napisano 2. september, 2011 nice sam tisto krilo zadi mi ni u?e?, ampak avto je ponovno tvoj, lahko si ponosen nanga! Citiraj
BOBI Napisano 31. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2012 evo se sem pripopam slikico koncniga izdelka,zdaj se samo notranjost zamenjam, pa pride vec slikic Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 klasi?en "BOBI" style z ultra ?ankom na zadku p/s: kaj noben ve? ne ve telefona poprek dr?at? Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 Bobi, zanimiva zadeva in pa precej bolj?e za videt kakor Zelenka ko jo je rja ?rla! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 ful lepa Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
wiperboy Napisano 31. marec, 2012 Prijavi Napisano 31. marec, 2012 BOBI ?e vedno obvlada? Citiraj gremo na?i.....
Mitja MX6&T Napisano 1. april, 2012 Prijavi Napisano 1. april, 2012 Lepa ko vrag! Res lepo po?timano! Citiraj
BOBI Napisano 2. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2012 Lepa ko vrag! Res lepo po?timano! lahko tvojemu prijatlu poves da je avto spet v odlicnem stanju,lahko kupi in spet vse unici Citiraj MAZDA POWER
canyon Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 a lahko sam pra?am kolk si dou kej za takole obnovo ... lohk tud na ZS napi?e? ?e je kej bl tko Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
monsi.1231 Napisano 7. julij, 2013 Prijavi Napisano 7. julij, 2013 WOW! lepo narejeno, sem jo videl glih v?eraj v mariboru pri zavarovalnici, mater ma lep zvok! me pa samo nekaj zanima, sepravi te mazde 323f ba l 97. imajo ponavadi spojler, moja ga pa nima, vendar sem ga ?e naro?il iz nem?ije. je potrebno ta spojler homologirati? nekateri pravijo da ne, saj je serijski... Hvala in lp Citiraj
Deeyan Napisano 9. julij, 2013 Prijavi Napisano 9. julij, 2013 WOW!lepo narejeno, sem jo videl glih v?eraj v mariboru pri zavarovalnici, mater ma lep zvok!me pa samo nekaj zanima, sepravi te mazde 323f ba l 97. imajo ponavadi spojler, moja ga pa nima, vendar sem ga ?e naro?il iz nem?ije. je potrebno ta spojler homologirati? nekateri pravijo da ne, saj je serijski... Hvala in lp ne rabis homologirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
bleki Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 lepo tole prefarbano ...se ti da mogoce malo opisat kaj pa kako? ker mislim da bi bila tudi moja pocasi potrebna manikure Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.