Mraušk Mčk Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 Meni je ob zagonu mazda ustvarjala belo siv obla?ek dima zaradi pokvarjene ?obe, lahko da je tudi v tem primeru tako. Kaj vse, in koga vse mora? zamenjat so ti pa ?e drugi svetovali. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
sky9113 Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Takole je...moja Mazda je pridelala naslednje re?i: - po?en bat - za?gani ventili - zani? ?oba - verjetno ?e kaka druga re? Podlo?ke na injektorjih so ?e tamal problem Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Takole je...moja Mazda je pridelala naslednje re?i: - po?en bat- za?gani ventili- zani? ?oba- verjetno ?e kaka druga re? Podlo?ke na injektorjih so ?e tamal problem ?igava diagnoza je to ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Na tojmu mestu bi ?el kam iskat ?e drugo strokovno mnenje, pa po mo?nosti, ?e tam nimajo zlatarski cen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Na tojmu mestu bi ?el kam iskat ?e drugo strokovno mnenje, pa po mo?nosti, ?e tam nimajo zlatarski cen! Za bat in ?obo verjamem, ventile NE verjamem. A si imel za sabo kaj belega dima, predno si peljal tja ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sky9113 Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 tudi med drugim, na koncu je bil dim ?e ?rn Citiraj
SpEkTr Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Zarad ?esa pa bat po?? Slaba material, napaka v materialu? Pa zakaj se ventili za?gejo?? Citiraj
sky9113 Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Na tojmu mestu bi ?el kam iskat ?e drugo strokovno mnenje, pa po mo?nosti, ?e tam nimajo zlatarski cen! Grem lahko kve?jemu iskati tretje strokovno mnenje, ker tole je drugo strokovno mnenje, prvo pa si lahko prebere? nekaj postov nazaj Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.