BOJČ Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 Pozdravljeni foruma?i. V dana?nji ponudbi "Zbita cena" je naslednja zadeva, ki bi znala biti zanimiva, cena pa je o?itno ve? kot ugodna... Mene zelo mika tale nakup... Ali kdo pozna ta model, je vreden nekupa? http://zbitacena.si/ljubljana/ponudba/60-p...tm_medium=email http://www.masspro.eu/171710.html BOJ? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 Jest mam trenutno free verzijo http://www.androidzoom.com/android_applica...ector_ysew.html Ampak se moram pohvalit, da ga ne potrebujem ve?...pa? bolj star bolj slow.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 o whistlerju sm slisu mesana mnenja... js mam cobro. Citiraj
rendy Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 o whistlerju sm slisu mesana mnenja...js mam cobro. in se obnese? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 Js pa nekaj 5X dra?jega in 1000X bol?ega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 rendy: se ja, super je. sicer res od kar ga mam (ene pol leta) sm jih lih 1x srecu z radarjem. kot da bi vedli ej. za stacionarce pa ves cas fajn piska.. yavarye: kaj si podkupil policaje? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 13. maj, 2011 Prijavi Napisano 13. maj, 2011 Ko te laser zadane, ima tvojo hitrost ?e izmerjeno, kak?ne velike koristi od zaviranja takrat pa? ni. Baje laserji naredijo 20meritev v sekundi. Js pa nekaj 5X dra?jega in 1000X bol?ega. Jammin? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Ko te laser zadane, ima tvojo hitrost ?e izmerjeno, kak?ne velike koristi od zaviranja takrat pa? ni. Baje laserji naredijo 20meritev v sekundi.Jammin? Pri meni nardijo 0 meritev v sekundi in tud v 2h je isto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rendy Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Pri meni nardijo 0 meritev v sekundi in tud v 2h je isto. zanimiv Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Pri meni nardijo 0 meritev v sekundi in tud v 2h je isto. Tak?na ukrivljenost prostor?asa je mo?na samo v ?rnih luknjah. EDIT: ideja ni slaba, na haubo namontirat eno ?rno luknjo pa se nobena laserska svetloba ne odbije ve?, in ?e bejbe se bi ful limale Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Tak?na ukrivljenost prostor?asa je mo?na samo v ?rnih luknjah. EDIT: ideja ni slaba, na haubo namontirat eno ?rno luknjo pa se nobena laserska svetloba ne odbije ve?, in ?e bejbe se bi ful limale Oglas se kdaj na kakem meetu, pa bo? v ?ivo videl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Oglas se kdaj na kakem meetu, pa bo? v ?ivo videl. CD efekt Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 CD efekt Ne, bol?e ve? X preverjeno, pa ?e parkiram la?je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Pa so te ?e kdaj povabili na tehni?nega. Ker ?e ne morejo izmerit jim to tudi izpi?e na pi?tolci. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Pa so te ?e kdaj povabili na tehni?nega. Ker ?e ne morejo izmerit jim to tudi izpi?e na pi?tolci. jim poka?e, sam malo morgen later... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Bom moral res na kak?en meet, imam te?ave s parkiranjem pa da vidim tiste senzorje Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Pa so te ?e kdaj povabili na tehni?nega. Ker ?e ne morejo izmerit jim to tudi izpi?e na pi?tolci. Najbolj zanimivo je ker jim NI? ne izpi?e, kot da me ni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Najbolj zanimivo je ker jim NI? ne izpi?e, kot da me ni. Pa ?e homologacijo povrh..... , ampak ker si ?alabajzar te pa na 10 let stari AC kameri ujamejo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Pa ?e homologacijo povrh..... , ampak ker si ?alabajzar te pa na 10 let stari AC kameri ujamejo Ta ki ga mam js je samo za laser ne za stacionarce!A jebiga, tudi najbolj?im se zgodi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Pa ?e homologacijo povrh..... , ampak ker si ?alabajzar te pa na 10 let stari AC kameri ujamejo Temu se re?e brezglavo divjanje in zato si zaslu?i tudi primerno kazen Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 Temu se re?e brezglavo divjanje in zato si zaslu?i tudi primerno kazen a prkora?itev za 20 km/h(na AC ), se bom kar sam kaznoval z novim filtrom in sve?kami(ki jih ?e ?akam). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.