wildcat Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Saj veste kaj pravijo za ?enske in njihovo obutev kli?e??? ali resnica? In zato si je moja wildcat zdaj tudi privo??ila nove ?evelj?ke za kremplj?ke Le na podplat (pnevmatike) je treba ?e kak dan ali dva po?akat. brrrr... je te?ko to. V Sloveniji ?al niso hoteli/mogli zrihtat (je bilo re?eno naslednjo leto WTF ??? :ne vem:) . V glavnem tukaj slikica plati??a: Kaj mislite koliko col? Guess! Aja, gre se pa seveda za tole ma?ko: po moji oceni bo vpliv na mo?ko populacijo verjetno primerljv z kak?nimi sexy High Heels Comments? Pozdravljeni vsi! To be continued... Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
ToniX Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 mmmm lepoooo kere ?tevilke pa so teli ?eveljci? 17", 18", 19" ? pohvale Citiraj
wildcat Napisano 7. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2005 bom ?e malce po?akala, da ?e drugi ocenijo velikost, preden objavim re?itev Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
vuk Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Lepe so in lepo bodo pasale, vendar pa? meni krom feltne niso v?e?...sam design mi pa je fenomenalen(samo jaz bi mel ?rne ali pa titanum/gun metal barve);glede na nedobavljivost gum pa ciljam na kak?ne 18 ke. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 mogo?e se pa motim... so pa ATS DTC ?e so 17" pa gor bojo 205/40 R17 ? pa toliko bolj?e ?e ja, potem sexy, ?e pa ne, pa tudi sexy meni se dopadejo taki tanki kraki.. to je skor tko ko ?e ma bejba tangice ... btw... so original chrom, ali so naknadno obdelane ? Citiraj LP KAALman
David Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Wild.....18ke so to....in mi postaja? iz dneva v dan bolj u?e?...... Jest sem danes 17ke naro?il...tako da ti pridem konkurenco delat....sam glede na definitivno mo?ko prevlado na tem forumu sem prepri?an da si ?e zmagovalka..... Ok ko nardi? takoj slike gor..... LP daVid Citiraj Feel free....
vuk Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Lahko tudi v tangicah...slike mislim aja pa felne na avtu tudi Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 wow, I dig it res si zadela v zivo mora zgledat dosti boljse kot na sliki Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Mislim da bojo od wildice dosti ve?je...pa ?e njena mazdica je bolj njam njam..... LP daVid Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 So to 18-ke :ne vem: ? Full nice feltne ...pa mazdica tudi ...ima? stil wildcat ni da ni bo? kar lepila mo?ke poglede... Pa ?imprej fotke gor! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
eye Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 ful hudi ?evli , za velikost pa raj ne bom ugibu ker je varljiva slika Citiraj
KAALman Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 vra?ja babnca... jaz ?e 37i? gledam ta post, ?e bo napisala, kak velke felne so.. pa le ni? od tega punca ve rajcat... :ne vem: Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Ce niso 15" pol so 17"...ker ATS dtc za mazdo mx5 ima naslednje opcije: 7x15, 8x15, 7.5x17 in 9x17 aja PS: te so lahka, nemske superleggere.. 5.6kg do 9.2kg za 17"...res dobre feltne... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Cool - 18" po moje, sam kaj pa dela 8 lukenj za ?raufe - saj MX-5 ni kamion? Citiraj
KAALman Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Cool - 18" po moje, sam kaj pa dela 8 lukenj za ?raufe - saj MX-5 ni kamion? to je kombinirano, verjetno ma mo?nost 4x100 ali 4x114.3 odvisno, na ker avto grejo Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 7. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Ce niso 15" pol so 17"...ker ATS dtc za mazdo mx5 ima naslednje opcije: 7x15, 8x15, 7.5x17 in 9x17 aja PS: te so lahka, nemske superleggere.. 5.6kg do 9.2kg za 17"...res dobre feltne...Labi pa je poznavalec! Vse pravilne podatke je poiskal. Jap, superlight so. Res je velika razlika, ?e dvigne? to felgo ali pa drugo lito. Kaj pa ?ele v primerjavi z jekleno . No, Labi vam je dal mo?nosti, vi pa povejte katero od teh Pa vi 18-col favorizerji! Dejte mal pomislit za kak?en avto gre! 18 col na mx-5 ts ts ts kak bi pa to zgledal. Too much je pa res too much! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Cool - 18" po moje, sam kaj pa dela 8 lukenj za ?raufe - saj MX-5 ni kamion? hihihi Kamion...... Ok u sredo se pridem jest frajrisat sem gor......pridejo pa moje 5krake barabe na avto...... Sicer pa wild......plosk plosk ?e enkrat.... LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Ce niso 15" pol so 17"...ker ATS dtc za mazdo mx5 ima naslednje opcije: 7x15, 8x15, 7.5x17 in 9x17 aja PS: te so lahka, nemske superleggere.. 5.6kg do 9.2kg za 17"...res dobre feltne...Labi pa je poznavalec! Vse pravilne podatke je poiskal. Jap, superlight so. Res je velika razlika, ?e dvigne? to felgo ali pa drugo lito. Kaj pa ?ele v primerjavi z jekleno . No, Labi vam je dal mo?nosti, vi pa povejte katero od teh Pa vi 18-col favorizerji! Dejte mal pomislit za kak?en avto gre! 18 col na mx-5 ts ts ts kak bi pa to zgledal. Too much je pa res too much! pol je pa odgovor tak na dlani, samo slikice ?e ?akamo p.s: dobra izbira feln Citiraj
KAALman Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 www.ats-wheels.com vse pi?e... tudi to, da za mx-5 ni druge dimenzije od 15" ali pa 17" to sn jaz napisal par postov prej.. p/s: v jo? pa na drevo... pa pir s sabo vzeu... Citiraj LP KAALman
Kyuss Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Te luknje so mi sumljive ... Ne samo zato, ker jih je osem, temve? ?e najbolj zato, ker so razporejene cikcak. ?e kdo opazi to podrobnost razen mene? Ali pa je za to kriva slika? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
KAALman Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Te luknje so mi sumljive ... Ne samo zato, ker jih je osem, temve? ?e najbolj zato, ker so razporejene cikcak. ?e kdo opazi to podrobnost razen mene? Ali pa je za to kriva slika? ni to slika kriva, ene so zvrtane na druga?nem premeru kot druge, ker pa gre za plati??e, ki slu?i vozilom ki imajo kolesa na 4 vijake, so pa? 2x po 4 luknje narejene... LK / Lochkreis / premer lukenj je kombiniran za dva tipa vozil... modre luknje so na manj?em premeru kot rde?e...modre za npr. 4x100, rde?e pa za npr. 4x114.3 Citiraj LP KAALman
Kyuss Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 ni to slika kriva, ene so zvrtane na druga?nem premeru kot druge, ker pa gre za plati??e, ki slu?i vozilom ki imajo kolesa na 4 vijake, so pa? 2x po 4 luknje narejene... LK / Lochkreis / premer lukenj je kombiniran za dva tipa vozil... modre luknje so na manj?em premeru kot rde?e...modre za npr. 4x100, rde?e pa za npr. 4x114.3 Oh. Ampak potem je neokusno, ?e ima? ?tiri luknje nezasedene. Je to potem ?e sploh stajling? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
komar Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Ce niso 15" pol so 17"...ker ATS dtc za mazdo mx5 ima naslednje opcije: 7x15, 8x15, 7.5x17 in 9x17 aja PS: te so lahka, nemske superleggere.. 5.6kg do 9.2kg za 17"...res dobre feltne...Labi pa je poznavalec! Vse pravilne podatke je poiskal. Jap, superlight so. Res je velika razlika, ?e dvigne? to felgo ali pa drugo lito. Kaj pa ?ele v primerjavi z jekleno . No, Labi vam je dal mo?nosti, vi pa povejte katero od teh Pa vi 18-col favorizerji! Dejte mal pomislit za kak?en avto gre! 18 col na mx-5 ts ts ts kak bi pa to zgledal. Too much je pa res too much! Glede na to, da je vse tako "v meglo ovito" menim, da bodo naj?ir?e - 9x17!?!Kaj je glavna nagrada? Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 uuuu Tomi...mislim da je ?e LabiGT pobral nagrado....tokrat si ostal praznih rok....?al!!! LP daVid Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 ?e bi jaz bil Wildcat, bi ?e bruhal od va?ega slinjenja ... Pa brez zamere, seveda, ampak dame se ne zapeljuje preko plati??! Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.