Bosti Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 ?e bi jaz bil Wildcat, bi ?e bruhal od va?ega slinjenja ... Pa brez zamere, seveda, ampak dame se ne zapeljuje preko plati??! 100 ljudi - 100 ?udi, 100 ?ena ... Zdaj pa jaz kr?im tisto kar sem v?eraj pisal ... Citiraj
Kyuss Napisano 7. junij, 2005 Prijavi Napisano 7. junij, 2005 Ajde, ?efe, ne mencaj. Vrzi gor DIY! Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
KAALman Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 ?e bi jaz bil Wildcat, bi ?e bruhal od va?ega slinjenja ... Pa brez zamere, seveda, ampak dame se ne zapeljuje preko plati??! pa saj jo noben ne zapeljuje... ali ? no... jaz jo ne, bi jo pa v kaki dobri mazdi tudi peljal en krog ?eprav ona tahude stroje pred mano dobi v roke Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 8. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2005 www.ats-wheels.com vse pi?e... tudi to, da za mx-5 ni druge dimenzije od 15" ali pa 17" to sn jaz napisal par postov prej.. p/s: v jo? pa na drevo... pa pir s sabo vzeu... right! sem te spregledala, shame on me! pir za na drevo sem ti dol?na Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
KAALman Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 right! sem te spregledala, shame on me! pir za na drevo sem ti dol?na kdja bojo montirane ? mogo?e grem v soboto popoldan mimo vas Citiraj LP KAALman
wildcat Napisano 8. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2005 No vi zapeljivci! Da vas re?im va?ih muk: Pravilno je odgovoril: NIH?E! Ker men 17 col na mx-5 niti pod razno ni v?e? (nekak s tem izgubi ves ?ar spassmobila kot gokart zna?ilnosti), in ker 18 col ?e najmanj pa?e, in ker je meni na mx-5 max. 16 col sprejemljivo, ampak tega plati??a v 16 col za mx-5 ni... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... je seveda edina preostala in sprejemljiva mo?nost 15 " kdo bo ?enske razumel, kaj :ne vem: V glavnem bo to ta kombinacija: ATS DTC Superlight 8 x 15 ET 30 in Toyo TPXT1R 215 45 R15 Sem koga razo?arala? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
wildcat Napisano 8. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2005 right! sem te spregledala, shame on me! pir za na drevo sem ti dol?na kdja bojo montirane ? mogo?e grem v soboto popoldan mimo vas Ti kr prid, zmontirane ali ne! ?akam ?e na gume Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
vuk Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 15...?koda da ne gre ve?...bi blo skor lep?e in bolj?e.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
wildcat Napisano 8. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Ni? druga nisem pri?akovala sem vedela, da bo tak?na reakcija. Nisi me razo?aral hi hi predvidljivi.press Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
vuk Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 he,he...bo pa 215ka lepo na zgledala na 8J ?iroki feltni...saj zdaj razumem zakaj je problem dobit tak?ne gume... Sam nabavi ?e kr en komplet,Toyo so bolj ali manj radirke. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Baje so popravili tole s serijo R (prejsnji proxes je bil res radirka).... @ wildcat: meni tud zgleda mx-5 bolj sexy z 15" (celo 14 so mi vsec)...zato sem dal sliko z 15". Ni treba skoz da so visoke pete, tud v japankah zgleda cool vcasih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wildcat Napisano 8. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Baje so popravili tole s serijo R (prejsnji proxes je bil res radirka)....@ wildcat: meni tud zgleda mx-5 bolj sexy z 15" (celo 14 so mi vsec)...zato sem dal sliko z 15". Ni treba skoz da so visoke pete, tud v japankah zgleda cool vcasih my speech! kon?no nekdo ki me razume sej zato pa moram ?akat na gume. stare S so bile takoj dobavljive, sicer tudi ?e malce stare po porizvodnji. najbolj me je jezilo, ker dobavitelj v Sloveniji o?itno ni hotel nabaviti R, dokler svojih S ne proda vsaj tako je izpadlo. ?alostno to. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Mazda323 Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Lepe felne, treba jih je ?e samo videt na divji ma?ki!! Citiraj
Guest BrainLess Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 jaz bi bil bolj za 17" Citiraj
KAALman Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 jaz pravim da samo felne ?e ne naredijo lepega avta, ?eprav veliko pripomorjeo k izgledu, mora biti voz lep kot celota ! nikjer ne pi?e da ma? lahko 17" pol pa npr. alu wing... pa da je to lepo :ne vem: jaz mam tud samo 16", pa se meni kar lepo dopade, pa ?e prijetno s koristnim je zdru?eno Citiraj LP KAALman
Kyuss Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Kaalman, o tem jaz celo ?ivljenje govorim. Niso pomembni detajli, temve? konceptualna kompozicija. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Guest BrainLess Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 Kaalman, o tem jaz celo ?ivljenje govorim. Niso pomembni detajli, temve? konceptualna kompozicija. ... ja samo detajli skupaj ti dajo pol neko celoto, ?e so pa ti ?e tolko lep?i (seveda usklajeni) pa je celota se tolko lep?a Citiraj
vuk Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 @brainless...bolj se ne bi mogel strinjati...no tega na?ela sem se jaz probal dr?at pri svojem avtu, pa tudi divji ma?ki mislim, da je lepo uspelo... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
torstorm Napisano 8. junij, 2005 Prijavi Napisano 8. junij, 2005 zato sem jaz ostal na 15 cola. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Sishi Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Tud jaz sem ostal na 15' col ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 jaz pa ne! tak da se zdaj niti v zimi neom mogo vozit... ?akamo na slikce zmontiranih ?evelj?kov... topic nam pa zahaja Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Moramo malo offroad, ?e ne bo topic iz?el iz dana?nje aktivne teme ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
wildcat Napisano 9. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Update: Kakor zgleda bom dobila danes 4 gumice Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
KAALman Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Update: Kakor zgleda bom dobila danes 4 gumice zaj se ?e jaz nemren v?akat Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Jaz tud skos ?ekiram.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.