wildcat Napisano 9. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2005 zaj se ?e jaz nemren v?akat sam ne vpra?i, kak gre meni se na zimskih trenutno okoli preva?am Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
pierce Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 So ?e gor? Japonke so ?e kul, samo kaj pa za zve?er? Raje vidim high heels... Citiraj
wildcat Napisano 9. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Japonke so ?e kul, samo kaj pa za zve?er? Raje vidim high heels... To pa je jasno, pierce! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
wildcat Napisano 9. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2005 Pnevmatike so prispele, jutri kon?no sledi monta?a Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
dilar Napisano 9. junij, 2005 Prijavi Napisano 9. junij, 2005 jest se po?utm k na miljonarju...odgovor sledi po oglasih dobr na?in za pritegnit opazovalce LP, Rejc Citiraj
Sishi Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 jest se po?utm k na miljonarju...odgovor sledi po oglasih Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 jest grem pa danes ustrajno s 15" na 17" LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 10. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2005 2nd update: Wildcat je obula nove ?evelj?ke! Ravnokar. Zdaj pa greva na prvi sprehod, sprobat seveda. Slike bojo pa jutri! Pa pa Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Kyuss Napisano 10. junij, 2005 Prijavi Napisano 10. junij, 2005 ... ja samo detajli skupaj ti dajo pol neko celoto, ?e so pa ti ?e tolko lep?i (seveda usklajeni) pa je celota se tolko lep?a Saj uskladitev je kompozicija, ki je v popolni harmoniji. Z detajli se ne ubada?, ?e vidi?, da nekaj pa?e skupaj ?e samo po sebi. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Sishi Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 Sam ?ekiram, ?e so ?e slikce gor ... P.S:Dolge so te reklame na miljonarju. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
wildcat Napisano 11. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2005 ?e koga zanimajo slikce : wildcat In? Opravi?ujem se vsem za ?akanje in se zahvaljujem za podporo pri kratko?asenju, ko sem ?e tako nestrpno ?akala na ta trenutek. Lep pozdrav vsem! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 Ej wild...morem priznat da prekleto dobro zgledajo te 15ke na mazdici......pohvalno!!! Edino pogre?am ?e kak?no tvojo sliko ob avtu....tako da bi bil paketek popoln!! Sicer pa plosk plosk LP daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 hura za wildcat... Kaj pa voznja? teoreticno ce mas lazje feltne se to cuti ko pospesujes (hitreje pospesuje). A si to opazila? Pa se guma je cist rastegnjena... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wildcat Napisano 11. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2005 Pospe?ke ?e nisem imela prilike testirat, sam lega je pa Ich liebe flotte Kurven Grem zdaj spet na cesto, see ya! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 hura za wildcat...Kaj pa voznja? teoreticno ce mas lazje feltne se to cuti ko pospesujes (hitreje pospesuje). A si to opazila?Pa se guma je cist rastegnjena... Hm.....jest nisem ?util ni?...... LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 Res nisem pri?akoval takega videza s 15-kami! Res lepo! Citiraj
Mazda323 Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 FUUUUUL DOBRO ZGLEDA, prav lepo!!!!! Citiraj
Sishi Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 Vuav . To pa res hudo pa?e skupaj. Nedvomno najlep?a MX-5, kar sem jih videl. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
vuk Napisano 11. junij, 2005 Prijavi Napisano 11. junij, 2005 Hmmm...zdaj sem bom mogo?e komu zajebal amapk meni so ble prej?nje bolj v?e?...nekaj me moti na teh plati??ih v kombinaciji z gumo;mogo?e to,da je preve? raztegnjena al pa kaj drugega;v glavnem moram zadevo videt v ?ivo,da lahko dokon?no komentiram. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 Prej je bila lepa ... Tudi sedaj je lepa ... MX5-ka mislim Samo gledam in se ?udim... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 12. junij, 2005 Prijavi Napisano 12. junij, 2005 ...nekaj me moti na teh plati??ih v kombinaciji z gumo;mogo?e to,da je preve? raztegnjena Mislim, da je ?irina gume 215 idealna za ?irino felne 8J ... te?ko, da bi bila preve? raztegnjena ... ali pa? ... sicer pa ti to vse ve? ... in ?e ve? ... ?e sre?a, da imamo ljudje razli?ne okuse, druga?e bi vsi hoteli (in imeli) enak avto in ENO ?ensko... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.