nisde Napisano 16. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Hehe na koncu bom res micro uzeu Bomo ?e mal spremlal ?e se kaka najde v "mint condition", take avte se cen. Hvala za trud Symon, pa ostalim tud, s skupnimi mo?mi bomo le neki najdl Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Deeyan Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 uf, tale Micra je pa fajn ?verca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 uf, tale Micra je pa fajn ?verca Ja dost kul low budget projekt. Samo kaj ko se prodajajo ravno takrat, ko ?lovek nima ficka ali pa ima druga?ne plane z njim. Citiraj
Gustav Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4825825&show=1 tole tut pomoje ne more nvem kolk po?ret Pri tak?ni in druga?ni eksotiki bo? ves eventuelno prihranjen denar od benza zmetal v drage dele. ?e ?e bohnedej kaj crkne, naj bodo vsaj kosi dostopni, tud na to mor? mislit. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 16. maj, 2011 Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Pri tak?ni in druga?ni eksotiki bo? ves eventuelno prihranjen denar od benza zmetal v drage dele. ?e ?e bohnedej kaj crkne, naj bodo vsaj kosi dostopni, tud na to mor? mislit. morem potrkat, js mam 21 let strga in zaenkrat nism menju ?e n? drujga razen prednjih diskov pa s platinam sm mel enkrat probleme, to je blo pa vse Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2011 Prijavi Napisano 17. maj, 2011 uf, tale Micra je pa fajn ?verca Moja je tud petarda pa je ?isto stock, in pospe?i bolje kot swift letnik 2008, da o klijotih ne govorim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 17. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2012 Da mal obnovim temo A kdo ve keri jaj?ki (bencinske izvedbe seveda) imajo verigo? Neki i?em kar nima teh neumnih jermenov, cenovno pa gledam DO 5000?. A majo uni C1, 107 in Aygo verigo? Tist res n? use skp ne ?re, ?e majo pa ?e verigo so pa sploh zmaga Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
canyon Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 za C1 sm sigurn da nima ketne 107 je pa pomoje isti shit ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Symon Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 Prva Fabia 1,4 60 konjska ima ketno. Pije minimalno, servis je poceni pa ?e napol Nemc je. Citiraj
nisde Napisano 17. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2012 Matr ?e bi bla ?e lepa bi biu nakup pa pou ?e k?n jajc k ma ketno? Predlogi dobrodo?li Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 Ve?ina Nissanov, samo Micra bi lih privla?en avto. Citiraj
nisde Napisano 17. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5533570&show=1 59000 prevo?enih, ta pa je za kupt (?e ma realne seveda) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 ?isto mo?no, da so realni saj te so kupovali bolj dedki za do trgovine. Sodelavec jo je dobil isto z zelo malo kilometri. Sicer pa zakaj bi kdo vrtel na tako malo km, prevrteni imajo vedno 120.000 km in ravno "narejen veliki servis" ali pa mi?keno pod 200.000 km ker kar je ve? je "godno za odpad". Citiraj
mito4444 Napisano 17. januar, 2012 Prijavi Napisano 17. januar, 2012 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5533570&show=1 59000 prevo?enih, ta pa je za kupt (?e ma realne seveda) predlagam da preveris avto...sodelavc je podal temu prodajalcu laguno, pa je mel 280.000 k, on jo je pa naprej prodajal z 205.000km...tko da preveri cim vec...lp Citiraj
nisde Napisano 18. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Sj vem da je sumljiv, smo ?li za brata protona enkrat gledat, pa je meu v oglasu 130.000 prevo?enih, k smo pa ke pr?li je meu pa 233.000 prevo?enih. Zgleda ?e ni meu cajta nazaj prevrtet Ampak sodm po ohranjenosti te ?kode da ne more met velik ve? prevo?enih. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 ?e tole lepotico kupi? ti predam naziv in bo? ti PRAVI ?EH! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Kolega je imel tudi Fabio 1.4....delal k ?us, je pa res da je pa? to ki?ta pa kaj misli? pod ?parov?ek? mislim da mu je pila okoli 7 litrov. Citiraj
Z M A J Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Grega, ti ?isto verjamem, no meni se avto s 60 KS in da pije (realnih) 7litrov ne zdi ravno ?parovc. Fotru je Vektra l.1993 1.6 75KS ?rla okrog 7 ali celo pod, s tem da je ?la po ?tevcu preko 200kmh. Se pravi in stara tehnika in znatno dalj?i avto, 15 konjev ve?, potro?nja goriva pa nekje isto, beda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Meni se tudi zdi da Fabia ne spada pod ?parovc, to je ?e kar mini dru?insko vozilo, primerljivo z na?im Swiftom, ki bi lahko brez problema opravljal potrebe prvega avta. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
nisde Napisano 18. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Ja to je res, blazno ?parovna ni, je pa usaj neki od avta. Recimo C1, 107 in Aygo res da pijejo okol 4,5-5 litrov, ampak se pa po?ut? lih en tok komfortno v njem k na doma?i ?koljki brez dile. Je pa presenetljivo varn za svojo mjhnost Najbl da kupm fotrovga Cougarja pa na plin pa je, pa mam in opremo in ma?ino in velk avto Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 To bi bila ?e kako smiselna odlo?itev, ampak bo? pa izgubil ?astni naziv Pravi ?eh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 18. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Ah pol pa nam, ?eh pa ja moram bit enkrat u lajfu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 To cenej?e dose?e?, da da? gor prekratko trenirko, bele ?tumfe in pa kake nizke gojzarje, da se vidjo ?tumfi in je to to, za polet je pa recept preprost; ?tumfe in pa "nanule" na noge! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 18. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Sam kdo se bo pol useh teh pi*k branu k bojo napalile name :ne vem: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 2 Angle?ka bulldoga bo? moral imet zraven! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.