Alex Napisano 24. december, 2019 Prijavi Napisano 24. december, 2019 Meni je pa doma?e mleko neprebavljivo.Vonj mi ni v?e?... pa okus tudi ne. Citiraj
Z M A J Napisano 24. december, 2019 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2019 Res DOWG zalogaj za pajka; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 24. december, 2019 Prijavi Napisano 24. december, 2019 Meni je pa doma?e mleko neprebavljivo.Vonj mi ni v?e?... pa okus tudi ne.Odvisno, s ?im hranijo govedo... Citiraj
Boss Napisano 25. december, 2019 Prijavi Napisano 25. december, 2019 Res DOWG zalogaj za pajka;Niti ne tolk dowg kot masiven. ?e se ne motim so teli avto pajki deklarirani za te?o do 2,5 tone. Maybah ma pa verjetno kr konkretno ?ez. 1 Citiraj
Alex Napisano 28. december, 2019 Prijavi Napisano 28. december, 2019 Zanimivo. In ne morem verjet, po obliki meni eden najbolj v?e"nih suvov.Seveda,govora je o Pinifarini.https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/turske-sanje-postale-realnost-predstavili-prvi-turski-avtomobil.html Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 28. december, 2019 Prijavi Napisano 28. december, 2019 Saj razumem da SUV-a ne more? na noben na?i narediti lepega, ampak tale je res grd. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 28. december, 2019 Prijavi Napisano 28. december, 2019 @Alex... ja fak no, samo zato ker je rde? al kaj? Tole pa res ni lepo. Citiraj
Alex Napisano 28. december, 2019 Prijavi Napisano 28. december, 2019 @Alex... ja fak no, samo zato ker je rde? al kaj? Tole pa res ni lepo.Ne ker je rde?. Govorimo o suvih in relativni lepoti. Za suva je lep, dale? nad raznimi audiji in bmw-ji. Da ne bo pomote, jaz ga ne bi imel. Govorim le z oblikovalskega vidika in glede na to, da je to makita oz baterijska varianta avta. Citiraj
Boss Napisano 28. december, 2019 Prijavi Napisano 28. december, 2019 a OK, sem mislil, da so ti prazniki stopili v glavo... Citiraj
Shrek Napisano 29. december, 2019 Prijavi Napisano 29. december, 2019 Zanimivo, ko se erdogan pelje, je hitrost 00 v armaturki... Citiraj
Jest Napisano 3. januar, 2020 Prijavi Napisano 3. januar, 2020 Vceraj po daljsem casu spet malo ?sprehodil? dron za hiso... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 3. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2020 Odli?en pogled na Stor?i? in najvi?je 3 vrhove KSA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 3. januar, 2020 Prijavi Napisano 3. januar, 2020 Alex si ni ogledal posnetka 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. januar, 2020 Prijavi Napisano 7. januar, 2020 Ne vtikaj ti?a v tuje gara?e... https://www.24ur.com/novice/svet/ker-mu-je-speljal-dekle-mu-je-zazgal-avto.html Je pa v ?lanku spet omenjen stari znanec policije.Ti policaji pa res nimajo nobenih kriterijev, s kom se dru?ijo... Citiraj
Slivka Napisano 8. januar, 2020 Prijavi Napisano 8. januar, 2020 Je sem pa premi?ljeval, da bi "po?muglal" 800? davka, ki bi ga moral po nekem ra?unu pla?at, pa sem se usral in lepo izke?iral... https://siol.net/novice/slovenija/v-srediscu-ljubljane-prijeli-rekorderja-med-davcnimi-dolzniki-515858 "?e rodi? se s trdo glavo,to do smrti bo? pla?avo."(Iztok Mlakar v eni od svojih pesmi) Citiraj
Z M A J Napisano 12. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2020 Pomoje vredno ogleda, tile rovi pod Totim mestom https://www.24ur.com/magazin/serije/kaj-je-za-zasutimi-predori-kje-se-nahaja-vhod-v-drugi-sklop-rovov-in-kam-za-vraga-je-izginila-gospa-hilda.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 17. januar, 2020 Prijavi Napisano 17. januar, 2020 https://www.24ur.com/novice/slovenija/s-kolesom-na-zasnezenem-triglavu.html Vse za dober selfi... Citiraj
Boss Napisano 17. januar, 2020 Prijavi Napisano 17. januar, 2020 Enim res kar velik kole??kov v glavi manjka... ker ?e je to ?el delat za dober selfi pol je primeren za premestitev na ustrezni oddelek z ostalimi manekeni v mojmoj oblekcah. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2020 Enim res kar velik kole??kov v glavi manjka... ker ?e je to ?el delat za dober selfi pol je primeren za premestitev na ustrezni oddelek z ostalimi manekeni v mojmoj oblekcah.Ne rabi jim jih veliko manjkat, le taglavni, ki NAJ BI vse ostale poganjal. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 17. januar, 2020 Prijavi Napisano 17. januar, 2020 Jp,pol jim pa vsi pomalem pla?ujemo individualni izlet s helikopterjem.... In smo vsi, ki se kadarkoli vozimo z mtb tam,kjer to po na?i vrli zakonodaji ni izrecno dovoljeno, usrani tudi zaradi takih specialcev... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. januar, 2020 Prijavi Napisano 17. januar, 2020 In kaj je narobe ?e so bili na Kredarici z bicikli. A to da se pa na razne proslave in verske prireditve gor furajo veljaki s helikopterji je pa OK.Komu manjka kolesce v glavi, Boss, je pa zelo relativno. Zakonodajalcu z uredbo o vo?nji v naravnem okolju prav zagotovo. Pa taisti ti?i ki urejajo dejavnosti v TNP imajo tudi hudo pomanjkanje kolesc na podstre?ju, ko tam ne sme? po?eti ni?esar, kar se analfabetom zdi adrenalinsko, isto?asno pa lahko neadrenalinsko serje? v Dvojno jezero iz Ko?e pri Sedmerih. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 17. januar, 2020 Prijavi Napisano 17. januar, 2020 No zdaj mi pa ti povej zakaj je treba bicikel rinit na Triglav in povrhu ?e pozimi? En sam pameten razlog... od?tej hvaljenje, in va?enje ter samopromocijo po socialnih omre?jih. Torej ?emu? 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 17. januar, 2020 Prijavi Napisano 17. januar, 2020 In kaj je narobe ?e so bili na Kredarici z bicikli. A to da se pa na razne proslave in verske prireditve gor furajo veljaki s helikopterji je pa OK.Komu manjka kolesce v glavi, Boss, je pa zelo relativno. Zakonodajalcu z uredbo o vo?nji v naravnem okolju prav zagotovo. Pa taisti ti?i ki urejajo dejavnosti v TNP imajo tudi hudo pomanjkanje kolesc na podstre?ju, ko tam ne sme? po?eti ni?esar, kar se analfabetom zdi adrenalinsko, isto?asno pa lahko neadrenalinsko serje? v Dvojno jezero iz Ko?e pri Sedmerih.Ampak saj se strinjava,da je vo?nja s helikopterjem pa? varnej?a kot vo?nja s kolesom v takem okolju? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.