Z M A J Napisano 30. julij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 30. julij, 2022 Test: 180 KM in poraba bencina 1,3 l/100 km/h? Drži ali ne? WWW.ZURNAL24.SI Priključni hibrid so ostra tarča nekaterih kritikov, ki trdijo, da je poraba bencina neprimerljiva z... 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 30. julij, 2022 Prijavi Napisano 30. julij, 2022 Pred eno uro je Z M A J napisal: Test: 180 KM in poraba bencina 1,3 l/100 km/h? Drži ali ne? WWW.ZURNAL24.SI Priključni hibrid so ostra tarča nekaterih kritikov, ki trdijo, da je poraba bencina neprimerljiva z... Vse lepo in prav, naslov pa konkretno zavaja :). me pa zanima koliko je poraba, če se voziš dokler ne sprazniš polnega tanka goriva. pa kak se to meri? 180 KM in poraba bencina 1,3 l/100 km/h a to se pelješ 100 km/h pa maš 1,3 litra porabe v 1 uri? 🤣 1 Citiraj
Boss Napisano 30. julij, 2022 Prijavi Napisano 30. julij, 2022 Tole sem šel dejasnko brat, ker me je zanimalo kako ma lahko porabo 1,3 litra pri hitrosti 100km/h kot pravi naslov... sem bil fejst razočaran, ko sem videl, da je to spet nek novinarski umotvor oziroma, da tud enega naslova ne znajo pravilno skup spravit. Sicer se pa drugače strinjam, da v tej fazi pokritosti polnilnic pa da nimaš dnevnega stresa, da si moraš preračunavat kolk lahko daleč greš pa al maš še dovolj baterije za kak ovinek ali dva je priključni hibrid najboljša rešitev. Seveda, če imaš doma možnost polnit in nisi v nekem bloku brez garaže z el. vtičnico. V bistvu imaš dva tipa pogona v enem in črpaš ugodnosti obeh, varčevanje z el. pogonom in doseg z bencinskim, da se losaš tako imenovanega "range anxiety" stresa. 3 Citiraj
Bini Napisano 30. julij, 2022 Prijavi Napisano 30. julij, 2022 Pred eno uro je TBA napisal: Vse lepo in prav, naslov pa konkretno zavaja :). me pa zanima koliko je poraba, če se voziš dokler ne sprazniš polnega tanka goriva. pa kak se to meri? 180 KM in poraba bencina 1,3 l/100 km/h a to se pelješ 100 km/h pa maš 1,3 litra porabe v 1 uri? 🤣 Jaz bi temu zaenkrat rekel,“sanja svinja kukuruz“..... 1 Citiraj
TBA Napisano 31. julij, 2022 Prijavi Napisano 31. julij, 2022 pred 11 urami je Bini napisal: Jaz bi temu zaenkrat rekel,“sanja svinja kukuruz“..... al kukuruza nema 😂 1 Citiraj
TBA Napisano 31. julij, 2022 Prijavi Napisano 31. julij, 2022 pred 13 urami je Boss napisal: Tole sem šel dejasnko brat, ker me je zanimalo kako ma lahko porabo 1,3 litra pri hitrosti 100km/h kot pravi naslov... sem bil fejst razočaran, ko sem videl, da je to spet nek novinarski umotvor oziroma, da tud enega naslova ne znajo pravilno skup spravit. Sicer se pa drugače strinjam, da v tej fazi pokritosti polnilnic pa da nimaš dnevnega stresa, da si moraš preračunavat kolk lahko daleč greš pa al maš še dovolj baterije za kak ovinek ali dva je priključni hibrid najboljša rešitev. Seveda, če imaš doma možnost polnit in nisi v nekem bloku brez garaže z el. vtičnico. V bistvu imaš dva tipa pogona v enem in črpaš ugodnosti obeh, varčevanje z el. pogonom in doseg z bencinskim, da se losaš tako imenovanega "range anxiety" stresa. če nimaš solarnih celic, da bi ga lahko doma brezplačno polnil, se kmal električni ne bo splačal, ker bo elektrika predraga. Malo me firbec matra kolko bi prišla računica konc mesca za elektriko, če bi ga kar doma skos polnil preko omrežja. Trenutno so električni avti mamljivi, ker se lahko zaenkrat ''zastonj'' furaš okol ker so polnilne postaje brezplačne. Mam pa občutek, da bodo na polnilnih postajah kmalu začeli računat sploh k bo čedalje več avtov na elektriko in bodo zavohal gnar. 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. avgust, 2022 Prijavi Napisano 1. avgust, 2022 pred 19 urami je TBA napisal: al kukuruza nema 😂 Ma se mi zdi, da se bomo kmalu samo še na koruzo vozili. No, na koruzni zdrob. Po domače: na polento... 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 Pa kaj je to za en zemljevid? Mene ni gor, pa Edvarda Rusjana tudi ne,niti Irene Avbelj ni na tem zemljevidu pa še bi se našlo. So pa gor kar neki Slavko Avsenik, pa neka Melania Trump, pa neki Anže Kopitar in podobni... 1 Citiraj
Bini Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 Pred eno uro je Slivka napisal: Pa kaj je to za en zemljevid? Mene ni gor, pa Edvarda Rusjana tudi ne,niti Irene Avbelj ni na tem zemljevidu pa še bi se našlo. So pa gor kar neki Slavko Avsenik, pa neka Melania Trump, pa neki Anže Kopitar in podobni... To je tastara karta,na novi si že...... 1 Citiraj
Jest Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 Popravilo razbitih in poskodovanih zarometov ... 296274889_428870042512190_4170525026620639305_n.mp4 Je pa verjetno zelo tezko dobiti takega mojstra, ki to naredi ... 9 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 Nosilčke zavarit ni problem. Imam orodje in sem že delal velikokrat to. Problem je zadnjo luč zakrpati Majstr pravi ni kej. Citiraj
MazdaBoy Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 pred 3 urami je Jest napisal: Popravilo razbitih in poskodovanih zarometov ... 296274889_428870042512190_4170525026620639305_n.mp4 28.98 MB · 0 prenosov Je pa verjetno zelo tezko dobiti takega mojstra, ki to naredi ... Mojster, res 👍 1 Citiraj
Jest Napisano 10. avgust, 2022 Prijavi Napisano 10. avgust, 2022 Avtonomna voznja s Shenzenu ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Zakaj ima pa sploh volan.... 1 Citiraj
Alex Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Evola, kmalu bodo slovenceljni zadovoljni. Še posebno vozniki bmw-jev. 😊 (TOTI LIST) Najprej BMW, potem še ostali avtomobilski velikani: Slovenija prva država z vozili brez smernikov! WWW.VECER.COM 550 Citiraj
Janez007 Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 (urejeno) pred 8 minutami je Alex napisal: Evola, kmalu bodo slovenceljni zadovoljni. Še posebno vozniki bmw-jev. 😊 (TOTI LIST) Najprej BMW, potem še ostali avtomobilski velikani: Slovenija prva država z vozili brez smernikov! WWW.VECER.COM 550 Meni tole deluje bolj kot prvoaprilska šala. 😮 1. veliko drugih navlak je na vozilih, ki bi jih še prej lahko ukinili (ugotavljamo že v drugi rubriki) 2. pri nas je nakazovanje smeri predpisano z zakonom http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO5793 Popravljeno 22. avgust, 2022 od Janez007 Citiraj
Alex Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 pred 8 minutami je Janez007 napisal: Meni tole deluje bolj kot prvoaprilska šala. 😮 1. veliko drugih navlak je na vozilih, ki bi jih še prej lahko ukinili (ugotavljamo že v drugi rubriki) 2. pri nas je nakazovanje smeri predpisano z zakonom http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO5793 Meni tudi deluje kot prvoaprilska. Kaj pa, če je vse res? 😊 Citiraj
Jest Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Alex je nasedel satiricnemu portalu casnika Vecer, ki se imenuje “Toti list” 🤪 https://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:spr-EHMLEYSO 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 (urejeno) Sem mislil, da bo še kdo drug nasedel. 😊 Jaz namreč poznam to "pavliho". Popravljeno 22. avgust, 2022 od Alex 3 Citiraj
Boss Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Tole je res hec, ampak BMW brihtoli so polni idej in tole spodaj dejasnko ni šala... za začetek najemnina za ogrevanje sedežev BMW starts selling heated seat subscriptions for $18 a month WWW.THEVERGE.COM Now being sold in South Korea, the UK, and elsewhere 1 2 Citiraj
TBA Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 pred 3 urami je Boss napisal: Tole je res hec, ampak BMW brihtoli so polni idej in tole spodaj dejasnko ni šala... za začetek najemnina za ogrevanje sedežev BMW starts selling heated seat subscriptions for $18 a month WWW.THEVERGE.COM Now being sold in South Korea, the UK, and elsewhere poznam, avti bojo polno opremljeni pol boš pa ''naročnino'' oz uporabo plačeval 1 1 Citiraj
dvorjan Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Ah, če bo res tako, bo milina. Bomo vse "pohekali". 😃 2 Citiraj
Boss Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Minitransakcije kot v igrcah... to bo @Alex užival. 3 1 Citiraj
Alex Napisano 22. avgust, 2022 Prijavi Napisano 22. avgust, 2022 Pred eno uro je Boss napisal: Minitransakcije kot v igrcah... to bo @Alex užival. Al tudi ti igraš igrice? 🤔 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.