Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sej se vidi na eni slikci kje ma že stebričke gor, pa kakšna bo višina.
-
U madona, a to bo sosed dal za polovico zraven, da se ne bosta gledala? 😁 Da te ne bo slučajno prijavil, da si mu ves sonce zablokiral. Pusti si kako strelno lino, če te pridejo z občine jahat, da ne dovolijo tolk visoko.
-
Če bi jaz dajal, potem že ne. 😒
-
Se strinjam. Sem dal za primer. Pri Selmarju bi prav prišlo še ene 50 ocen, da bi bila slika bolj realna. Jaz sem zadovoljen. Drugače za oceno na Google Maps klikneš. Se mi zdi, da je še najbolj transparentno, če jih je dovolj. Pri malo ocenah so pa lahko sami domači. Tisto je za v koš. Sem pa opazil, da ponekod že odgovorijo za vsako oceno in vprašajo zakaj si dal 4 zvezdice, itd. To je tudi postopek, da v firmi ugotoviš zakaj je bila stranka nezadovoljna in kaj lahko popraviš. Je pa to pri nas še malo tuje. Po moje ni dovolj konkurence, pa malo je Balkan blizu.
-
@Alex 18. 3. 2024: "Je že Boss napisal, da je brez veze pisati, koliko ti pije. Lahko ga voziš po regionalki ali pa 120/uro po avtocesti. Tega mi ostali ne vemo. Meni tudi pije po regionalki pri 90/uro 4-4,5 litrov/100. Edini pravi rezultat je bil izziv- poraba, kjer smo vozili vsi po enaki poti, istočasno. Tako smo imeli enake pogoje, enak promet na cesti in iste ovire (traktor). Vse ostalo je brez veze pisati. "
-