Alex Napisano 25. marec, 2023 Prijavi Napisano 25. marec, 2023 pred 7 minutami je MazdaBoy napisal: Je popravu mojster na 11,5k eur Sej, zato pa vsi vzel ročni menjalnik, če bi se vsakodnevno vozil v LJ, pa pol cijazil v gužvi pa 1.,2. prestava, pa spet prva, druga itd... bi hitro razmislil o AT, kjer lagano gas + premza 😊👍 Ne bi, se vozim tudi po Italiji prva, druga pa ne pogrešam robotskega menjalnika. Sem že enkrat napisal, da jaz vozim avto in ne on mene. 😉 Pri tem mislim na to, da menjam, kadar se mi zahoče in ne, kadar se sprdne avtu. 3 1 Citiraj
Matick Napisano 25. marec, 2023 Prijavi Napisano 25. marec, 2023 dne 23. 3. 2023 ob 19:53 je Z M A J napisal: Slovenci dohitevamo Italijane, Hrvati zaostajajo za Romuni in Madžari SIOL.NET Bruto domači proizvod (BDP) na prebivalca, izražen v standardih kupne moči, se je leta 2022 v Evropi... Mene bl skrbi ker so nas Cehi skoraj prehitel, 20 let nazaj smo mi imeli dvakrat visji BDP 1 Citiraj
Boss Napisano 25. marec, 2023 Prijavi Napisano 25. marec, 2023 Ah ja, to zgodbico poslušamo pa res že vsaj 20 let. Skos isto, kako nas Čehi prehitevajo in ne vem kaj še... dve desetletji nas prehitevajo pa so še zmeri zadi, še kamionarji uspejo v tem času en druzga na AC prehitet. Podatki iz leta 2003, kar je 20 let nazaj, povedo, da je slovenija imela takrat 77% povprečja BDP-ja EU, Češka pa 69% Se pravi niti v sanjah 2x višji BDP. 1 Citiraj
Matick Napisano 26. marec, 2023 Prijavi Napisano 26. marec, 2023 Mas prov, ni bil x2, je bil pa nas $16k na prebivalca, ceski pa $11 Sedaj je pa nas $25, ceski pa $23. Pa se kot zanimivost,nas GDP je bil ze leta 2010 $23k 1 1 Citiraj
Alex Napisano 26. marec, 2023 Prijavi Napisano 26. marec, 2023 pred 33 minutami je Matick napisal: Mas prov, ni bil x2, je bil pa nas $16k na prebivalca, ceski pa $11 Sedaj je pa nas $25, ceski pa $23. Pa se kot zanimivost,nas GDP je bil ze leta 2010 $23k Ni kaj, čez par let na bodo prehiteli po levi. Čeprav so oni z levaštvom opravili. 😉 Citiraj
Matick Napisano 26. marec, 2023 Prijavi Napisano 26. marec, 2023 pred 1 uro je Alex napisal: Ni kaj, čez par let na bodo prehiteli po levi. Čeprav so oni z levaštvom opravili. 😉 Sej majo tudi levake, do še ne dolg nazaj so imeli komuniste v desni vladi. Mislm da je bl pomembno to da so oni v 90ih spucal stare komuniste iz politike, pri nas se pa še kar svaljkajo po parlamentu 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 26. marec, 2023 Prijavi Napisano 26. marec, 2023 pred 13 minutami je Matick napisal: Sej majo tudi levake, do še ne dolg nazaj so imeli komuniste v desni vladi. Mislm da je bl pomembno to da so oni v 90ih spucal stare komuniste iz politike, pri nas se pa še kar svaljkajo po parlamentu Alex se je že zagrel zate, sam zdej k si stare komuniste omenu, bo pa znoru 😀 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 26. marec, 2023 Prijavi Napisano 26. marec, 2023 Srbski cariniki prebežnico našli pod pokrovom avtomobila, pri motorju - N1 N1INFO.SI Srbski cariniki so med nadzorom državne meje odkrili prebežnico, ki je mejo nelegalno poskušala prestopiti... 2 1 Citiraj
Boss Napisano 27. marec, 2023 Prijavi Napisano 27. marec, 2023 Aha tako kot smo nekoč Kranju rekli Kransterdam bomo očitno Kopru rekli po novem Kokoper. Že zjutri nakokan https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/prometna-nesreca-pri-predoru-markovec-ustavila-promet-na-primorski-hitri-cesti.html 2 1 1 Citiraj
Matick Napisano 27. marec, 2023 Prijavi Napisano 27. marec, 2023 (urejeno) pred 1 uro je Boss napisal: Aha tako kot smo nekoč Kranju rekli Kransterdam bomo očitno Kopru rekli po novem Kokoper. Že zjutri nakokan https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/prometna-nesreca-pri-predoru-markovec-ustavila-promet-na-primorski-hitri-cesti.html Rahlo netipično za koprčana V Ljubljani največ kokaina, v Velenju amfetamina, v Kopru pa kanabisa SIOL.NET Mednarodna raziskava o uporabi prepovedanih drog za leto 2022, opravljena z analizo odpadnih voda... Popravljeno 27. marec, 2023 od Matick Citiraj
Tilen5 Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 Revuelto | Lamboghini.com WWW.LAMBORGHINI.COM Just before the 60th anniversary of the marque, Lamborghini unveiled Revuelto, the first HPEV (High Performance Electrified Vehicle) hybrid... 2 Citiraj
Boss Napisano 1. april, 2023 Prijavi Napisano 1. april, 2023 K vidim, da imaš rad luštne bobnarke je klele še ena taka, ki obvlada 2 1 1 Citiraj
Freak Napisano 2. april, 2023 Prijavi Napisano 2. april, 2023 Če bi imel pa kaj viška denarja , bi šel pa na ta festival 😎 2 1 Citiraj
Alex Napisano 2. april, 2023 Prijavi Napisano 2. april, 2023 pred 2 urama je Freak napisal: Če bi imel pa kaj viška denarja , bi šel pa na ta festival 😎 Iron Maiden spremljam od njihovih začetkov. Srečo sem imel, da sem lahko kupoval njihove LP sproti ob izdajah. 😊 Spomnim se, kakšen pretres je naredila izdaja njihovega prvega pravega albuma "Killers". Tudi na njihovi prvi evropski turneji sem bol (l. 1981 v Italijanski Gorizzi). Drugače pa sem bil na osmih njihovih koncertih. Leta 2000 (09.06.2000) sem bil tudi v organizacijski odboru za organizacijo koncerta na Izolskem stadionu). Leta 1996 ( 21.01.1996) smo imeli srečo, da so nas izbrali za preskupino na "X factor touru" v Hali Tivoli v Ljubljani. Takrat smo se dodobra spoznali z vsemi člani skupine. 😊 Tudi skrivnost njihovega "Eddie"- a smo takrat razvozlali. 😊 6 Citiraj
FuManchu Napisano 2. april, 2023 Prijavi Napisano 2. april, 2023 Dekra: 12 najmanj zanesljivih avtomobilov WWW.ZURNAL24.SI Nemška agencija za ugotavljanje kakovosti Dekra je objavila poročilo o najmanj zanesljivih avtomobilih. Z... 3 Citiraj
Alex Napisano 2. april, 2023 Prijavi Napisano 2. april, 2023 Pred eno uro je FuManchu napisal: Dekra: 12 najmanj zanesljivih avtomobilov WWW.ZURNAL24.SI Nemška agencija za ugotavljanje kakovosti Dekra je objavila poročilo o najmanj zanesljivih avtomobilih. Z... Zanimivo, da japoncev ni med njimi. 👍 1 Citiraj
Bini Napisano 2. april, 2023 Prijavi Napisano 2. april, 2023 pred 3 minutami je Alex napisal: Zanimivo, da japoncev ni med njimi. 👍 Dva sta.... 😊😉 3 Citiraj
FuManchu Napisano 2. april, 2023 Prijavi Napisano 2. april, 2023 pred 5 minutami je Bini napisal: Dva sta.... 😊😉 Subaru in Suzuki. Ptički že čivkajo, da boxer dizel ni biser. Suzuki pa me res preseneča... 2 Citiraj
Boss Napisano 2. april, 2023 Prijavi Napisano 2. april, 2023 dva staljena valja... ta drug pa resna okvara motorja. Očitno poceni proizvodnja, tedva sta na dnu Jap proizvajalcev 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. april, 2023 Prijavi Napisano 3. april, 2023 Da te srat pritisne! V članku je kar sedemkrat omenjena težava z menjalnikom ali sklopko. Pa to pri 100.000 km. Zakaj imam občutek, da je minil čas, ko smo z avtomobili prevozili preko 300.000 km, preden so šli na odpad? 2 2 Citiraj
Boss Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 Ampak tole je smešno ravno zarad tega, ker je blizu resnice. 3 Citiraj
FuManchu Napisano 4. april, 2023 Prijavi Napisano 4. april, 2023 pred 2 minutama je Boss napisal: Ampak tole je smešno ravno zarad tega, ker je blizu resnice. Res je Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.