Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

In potem sta problem moja dva dizelaša...

F0cvix2XoAUu3EM.jpg

V enem dnevu je bilo v zraku več kot 253 tisoč zasebnih, vojaških in komercialnih letal...

• Všeč 3
  • Haha 1
Napisano

Rad bi videl kako štirje v tejle prikolici spijo 😳

Kot zanimivost je tudi ta, da se na Norveškem reg.številke na električnih avtih začne s črko E. 

Pa tudi tale znak za prepovedano smer je zanimil, kot 2D.....😊😂😉

IMG_20230712_224431~2.jpg

IMG_20230713_122409.jpg

IMG_20230713_162103~4.jpg

Napisano

Hmmm ja, težko bi rekel, da je tole nepričakovano. Čak, da Zoki prebere tale članek  al pa da ga vidijo Bohinjski prebivalci ozkih alpskih dolin.

WWW.ZURNAL24.SI

Francozi so naredili prelomno potezo: Od leta 2024 naj bi lastniki SUV modelov plačevali dražje parkiranje.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je Tilen5 napisal:

May be an image of car, road and text

@Tilen5, a se greš "slika pove več kot 1000 besed" al ti dela kaj narobe M.forum.....🤔

Tale kandidat bo pa izučen profesionalec in zgled BMW-jašev.... 😀😂🤣

Popravljeno od Bini
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Bini napisal:

@Tilen5, a se greš "slika pove več kot 1000 besed" al ti dela kaj narobe M.forum.....🤔

Tale kandidat bo pa izučen profesionalec in zgled BMW-jašev.... 😀😂🤣

Tudi v malinah bo pomoje kmalu parkiran😁

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 24 minutami je Boss napisal:

Hmmm ja, težko bi rekel, da je tole nepričakovano. Čak, da Zoki prebere tale članek  al pa da ga vidijo Bohinjski prebivalci ozkih alpskih dolin.

WWW.ZURNAL24.SI

Francozi so naredili prelomno potezo: Od leta 2024 naj bi lastniki SUV modelov plačevali dražje parkiranje.

Hehehe dobro, da so Japonci napisal v  CX-30 homologacijo KARAVAN..... 😊😂🤣

Napisano

To je tko kot med korono... o tem se ne sme govorit. Vse je pod kontrolo in kdor dvomi v ukinitev ICE leta 2035, je pač antielektrifikator in verjame v teorije zarote. Znano, a ne?

• Haha 1
  • Zmeden 1
  • Hvala 1

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

WWW.ZURNAL24.SI

Pri nas ne bo šlo skozi, ker se bodo oglasile razne neprofitne organizacije, razni varuhi itd..., da gre tle čist za diskriminacijo 😄

Napisano

Z lahkoto. Požeruhi naši komaj čakajo da narod olupijo....

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je MazdaBoy napisal:

Lepa lepa 👍 Kaj pa kak Seiko te zanima?

Bom kar tu pripopal,da ne bom "raztrgal teme"🙄 

Dobra predelava...vidiš tudi detajle konstrukcije...

Napisano
SIOL.NET

Oktobra 2017 je požar povsem razdejal Kocbekov dom na Korošici, novembra 2019 so ognjeni zublji...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ta naša bedna in patetična vlada naj da del denarja, namesto da migrante futra.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 29 minutami je FuManchu napisal:

Ta naša bedna in patetična vlada naj da del denarja, namesto da migrante futra.

Prejšna bedna in patetična vlada je določenim migrantom uvedla zastonj vinjete.

Popravljeno od g.Wankel
  • Všeč 1
  • Haha 2

Podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Te zimske imamo Gelipter, Etcho in jaz na cx30. Vrhunske zimske gume, ne pobira roba, tihe, v snegu te ne pustijo nikjer. Res dobra guma. 👍
    • Na tem videu na instagramu je ful dobro prikazano kako enostavno jih odstraniš dol.   Meme_struation (@_meme_struation) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 103K likes, 374 comments - _meme_struation on October 16, 2024: "Sre! Here's a classic recipe...  
    • A ima kdo izkušnje z Hamkook ( I*cept EVO3 X W330A ) zimskimi gumami? K Pirelli Scorpion Winter 2 (naslednjih teh,k sem imel do sedaj na CX-5) so več kot  1700€/set (432,49€/kom)....se mi zdi "malenkost" predrago😬 Res vrhunske....samo pr ceni se ustavi-so v treh letih šle cene dobesedno "v nebo"🥺 Vem...sedaj če gledaš pribijajo ceno,in bo še padla,a enkrat do konca poletja moram kupiti,pozimi bo šla pa spet cena gor...te,k jih imam-3 sezone in sem jih "ogulil"😄
    • Kaj imaš nove?   Jaz sem z šraufarco noter zvrtal in potem s svedrom ven cuknil. 4 komade na Mondeotu.
    • Huda je ta "bolezen".😅   @Alex je kriv...jaz pa moram plačati🥺...ne me spraševati za ceno...a je moralo biti😄 Torx verzija Wiha seta na T-ročaj. Še ena "malenkost",k sem "moral"😊-legendarna kvaliteta...mislim🙄,da ne obstaja boljše-Mitutoyo pomično merilo 530-101 enostavna varianta brez "feder-bremze"-na vijak,in "le" metrični...."stara šola"...sicer ni tako precizen kot že najcenejši (Hofer,Lidl itd.) digitalni,a tukaj ne gre za to-to je "čisto drugo vesolje"....seveda original Made in Japan😍   VID_20250403_101109.mp4   In še nekaj zanimivega...se kake 2-3 mesce ni dalo dobiti,ker je taki hit med kupci,da je pošla zaloga😲...Metabo puhalna pištola...piha k blesava...super za izpihovanje orodja,prašne delavne oprave,izpihovanja PCja,avtomobila po pranju itd...res noro piha....obstaja identična tudi od Hikoki-ja,in podobna od Makita (večja,še močnejša) in drugih znamk...za tiste,ki rabijo le za izpihovanje dobra alternativa kompresorju....seveda pa je še bolje imeti oboje😄   Zanimivo je,ker se je stvar "razširila" (kitajci seveda) po Dysonovem izumu legendarnega "Digital-V9" motorja (110.000rpm,3,5kPa in 13L/sec.pri impelerju fi-27mm😲). Zadeva se uporablja v Dyson fenih in Airwrap oblikovalcih las (draga ima,in jeres noooora stvar...in noooro drago,a vredno cvenka)...in kot rečeno-kar je dobro,ni slabo tudi za "dedce"....sem samo čakal,kdaj bo tudi Metabo dal ven kaj takega.   VID_20250326_132005.mp4     Mogoče za koga zanimiv video o Dyson digital-V9 motorju...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.