Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Super. Jaz imam tudi to opravljeno. Moram pa te dni najti čas za montirati novo balanco Spike 800 VibroCore Riser handlebar-30 mm + Gen Evo Mtb Grips. Ter nov sedež SMC Core man saddle. Naslednji nakup bodo nove bremze. Ogledane imam : 1.Magura MT7, 2.Hope tech 4 V4 3.Hayes dominion A4.
-
Danes naročil inserte za tubeless :). Vittoria air-liner DH (za zadnjo) in enduro za sprednjo gumo. Spraševal sem za airliner e-bike ampak niso imeli. sem pa za to dobil 20% popust . inserta me prideta 2 € dražje kot na BD, oz 13 € ceneje, ker je brez poštnine Zmenil se se tudi, da jih v soboto sam montiram in naredim conversion na tubeless. Sedaj je samo vprašanje katere ventilčke in tekočino.
-
V katerem delu točno meni koristi podatek KOLIKO let ima kdo od vas optiko (10 let), jaz sem zgolj pojamral, da koliko to traja in gre v treh fazah. Sicer pa osebno raje počnem kaj drugega kot "ekranski športi", eto zato mi tole nikakor ni bila prioriteta št. 1, če sem povsem iskren. Kam imate pa drugi mi je pa precej vseeno, nikoli nisem bil nevoščljive sorte, želim vam, da ste srečni
-
No, mi pa se vedno, odkar smo se preselili - torej 17 let.... se vedno na 10/1 liniji. Zivela digitalizacija!!
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.