Brez optike so najbrž kvečjemu kaki upokojenci, ki mislijo, da je optika nekaj v povezavi z očali.
Še mi, k smo kmetje an s hribu doma, imamo optiko že kakšnih 10 let...
Nek čisto pravi DeSUS voznik mi je konkretno izsilil prednost in sem s skrajnimi močmi zaustavil pred katastrofo. Na srečo ima Corsa odlične zavore, Getz bi ga verjetno nabil k zmaj ter šel posledično na odpad na večni počitek.
Telekom priklop optičnega priključka, uf kaj to traja, za začetek je v TREH fazah. Najprej pridejo potegnit od kanalčka na cesti in do omarice na hiši, potem naslednja faza (drug izvajalec oz. podizvajalec) potegne iz omarice in po ceveh do modema v hiši, zdaj pa čakam TRETJO fazo, ko menda pride tehnik, kateri bo dejansko opravil priklop. Do takrat imam še tastari kabel v uporabi. Res noro tole.
Osebno pa mislim, da je ravno obratno. Skos sem jih kupoval na Petrolu pol jih pa pač tam nisem več dobil in sem bil prisiljen it drugam. Še vedno mi je lažje it na bencinsko spotoma pa tud, če je na koncu nekoliko dražje, ker sam brisalce menjam na 5 let je to smešen strošek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.