Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vauu, kak masaker..... Kaj si jih BT-jko potamano..... 🤔
-
Osebno, če bi kdaj "moral" kupovati kej takega za sebe, pod 12 col kolesi in spredaj vzmetenem sploh ne bi gledal. Sem 2x sprobal tako zadevo z manjšimi kolesci pa me je blo oreng strah. Ta drugič sem relativno počasi poskušal prepeljat montažnega ležečega policaja pa je blo malenkost do tega, da bi se že tam razpadel po cesti. Sej mogoče kasneje dobš več rutine, ampak z več rutine pa tudi zbranost pada... tko da Bini, good luck, če resno misliš. Ne vem škoda bi te bilo.
-
Mora imeti dvojno vzmetenje, večja kolesa in ta napihljiva, da gre lepo čez jaške in udarne jame. Zato pa sem napisal do 1k€, dodam pa lahko še to, da pod 500€ nisem našel nič pametnega. Upam, da je kak maher za skiroje tukaj, da se bom lažje odločil za pravega..... 🤗🤔😉
-
Sej to sem hotel napisat, da se hude nesreče dogajajo pri normalni vožnji. Sodelavc je zapeljal na jašek in kolo je padlo vmes v odprtino. Katapult naprej in z glavo v robnik pločnika. Dohtar rekel, da ima srečo večjo k pamet da je živ ostal. Prodal takoj skiro.
-