Kje so pokvarjene dizelce, ko jih rabiš ... kam smo prišli na tem forumu, zakone si mormo pošiljat, da je kaj pisat
Kar se tiče objevljanja, jaz osebno te posnetke ne gledam tako: "joj kak cepec, lej kaj dela in kdo je to ... bla bla", ampak jih gledam iz drugega zornega kota, kako bi sam reagiral v tej situaciji in kaj bi blo najbolje za vse udeležence če bi jst biu na Jestovem mestu. In ja, mogoče je izsiljeval na posnetku, ma tudi Jest lahko mal stopi s pedala, če vidi, da se nekdo vključuje in je že pred njim, čeprav na pospeševalnem pasu.
Lidl ne prodaja posebaj nastavke. Mislil sem,da imaš lepo skompletirano...vse kot je v originalu ko je bilo kupljeno.
Vem,ene to ne moti,če je "skupaj nabrano" z "vseh vetrov",a jaz sem na to alergičen😅
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.