Mraušk Mčk Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Nije žvaka za seljaka. Najdražja nesreča v Avstriji? Trčili so štirje zelo dragoceni. #foto SIOL.NET Na avstrijskem Tirolskem so se v prometno nesrečo zapletli ferrari la ferrari, ferrari 812 superfast, bentley continental GTC in mclaren elva... 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 29. november Avtor Prijavi Napisano 29. november Tule bo pa SLIVKA, kot predstavnik stroke lahko kaj povedal; 46 odstotkov uvoženega medu v Evropski uniji ponarejenega WWW.RTVSLO.SI Na evropskem trgu se je domnevno razmahnilo trgovanje s ponarejenim medom iz slamnatih podjetij v Ukrajini oziroma brez nedvoumnega... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Želeli ste, pojejte... Če bi ljudje gledali, kaj dajo vase, bi 'naravna selekcija' vse to rešila. Tako pa ljudje gledajo, kaj je najcenejše. In Slovenski čebelarji propadajo, ker s ceno 14,50€ za kilogram ne morejo konkurirati Sparu, ki prodaja med po 6,10€ za kilogram. Nepoznavalci pa rečejo samo 'med je med, tak ali drugačen' in nimajo pojma, kaj so pogoltnili. In velikokrat je mogoče boljše, da ne vedo, kaj so pogoltnili... Pa ni samo pri medu tak trend, tudi drugod je enako. Ko bi ljudje vedeli, kaj vse je v hrenovkah... Ma, pustmo stat, pustmo stat... 3 2 1 Citiraj
etcho Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Podobno je z deviškim olivnim oljem. Deviško je bilo samo kot sadež na drevesu... 3 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Malo hecni ti članki, nič ne piše kaj je potem notri v tem medu... Zanimivo, pojavijo se ravno jeseni/pozimi, ko ljudje najbolj kupujejo med. Imamo pa tudi mi doma 16 panjev in domači med. Ljudje so se končno navadili, da ni tekoč in da kristalizira. 3 Citiraj
Alex Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november pred 41 minutami je etcho napisal: Podobno je z deviškim olivnim oljem. Deviško je bilo samo kot sadež na drevesu... Jaz sem prav danes kupil 5 l. deviškega olivnega olja od sodelavca. Edino njemu zaupam, drugo je kr neki. 2 Citiraj
Matick Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november pred 47 minutami je Slivka napisal: Želeli ste, pojejte... Če bi ljudje gledali, kaj dajo vase, bi 'naravna selekcija' vse to rešila. Tako pa ljudje gledajo, kaj je najcenejše. In Slovenski čebelarji propadajo, ker s ceno 14,50€ za kilogram ne morejo konkurirati Sparu, ki prodaja med po 6,10€ za kilogram. Nepoznavalci pa rečejo samo 'med je med, tak ali drugačen' in nimajo pojma, kaj so pogoltnili. In velikokrat je mogoče boljše, da ne vedo, kaj so pogoltnili... Pa ni samo pri medu tak trend, tudi drugod je enako. Ko bi ljudje vedeli, kaj vse je v hrenovkah... Ma, pustmo stat, pustmo stat... Se nikoli nisem kupu med v trgovini, zmerej pri cebelarju in iskreno, rajs dam 15e za kilo medu, pa je kavliteten kot pa karkoli hocejo po trgovinah, pa je samo cukr notr. Drugace pa, kot zanimivost, kar sem medu probov po tujini, edino za med iz Krete bi reku da je po kvaliteti na nasem nivoju, ostalo ... tko kt pravs, pustmo stat 1 Citiraj
Bini Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november pred 1 uro je Slivka napisal: Želeli ste, pojejte... Če bi ljudje gledali, kaj dajo vase, bi 'naravna selekcija' vse to rešila. Tako pa ljudje gledajo, kaj je najcenejše. In Slovenski čebelarji propadajo, ker s ceno 14,50€ za kilogram ne morejo konkurirati Sparu, ki prodaja med po 6,10€ za kilogram. Nepoznavalci pa rečejo samo 'med je med, tak ali drugačen' in nimajo pojma, kaj so pogoltnili. In velikokrat je mogoče boljše, da ne vedo, kaj so pogoltnili... Pa ni samo pri medu tak trend, tudi drugod je enako. Ko bi ljudje vedeli, kaj vse je v hrenovkah... Ma, pustmo stat, pustmo stat... Kaj ga še nisi prodaw? 🤔 Citiraj
Slivka Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november Pri nas se v ustavljenih vozilih najdejo starejše osebe z zdravstvenimi težavami. V Ljubljani pa ustreljene... V vozilu, ki je oviralo promet, našli mrtvega ustreljenega moškega | 24ur.com WWW.24UR.COM Policisti so bili obveščeni, da je na Poti za Brdom vozilo, ki ovira promet, v njem pa je najdena neodzivna oseba. Po prvih podatkih je ugotovljeno, da je moški umrl zaradi poškodb s strelnim orožjem. Identiteta umrle... 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. november Prijavi Napisano 29. november pred 55 minutami je Bini napisal: Kaj ga še nisi prodaw? 🤔 Ne, sem zmanjšal proizvodnjo in ga nimam več za prodajo. Samo še "za lastne potrebe": - 50 do 55 kg za nas - 10 kg za sestro - 10 kg za ženino sestro - 5 do 10 kg za darila "dobrotnikom" To pa zato, ker je skoraj vsak, ki je prišel na dvorišče, najprej vprašal, koliko dam popusta, potem šele, koliko je sploh cena. In pa malo prevečkrat sem slišal stavek: "Ja, v Lidlu ga dobim pa za ... ... ..." 3 Citiraj
Z M A J Napisano 30. november Avtor Prijavi Napisano 30. november 100-odstotni popust na letno karto za mojega planinskega mentorja Spodaj oblaki, na vrhu zanje bela ekstaza | 24ur.com WWW.24UR.COM Ura še niti osme ni odbila, ko je do blagajne pri spodnji postaji krožno-kabinske žičnice na Krvavec s smučmi na rami prikorakal Franc... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 30. november Prijavi Napisano 30. november Me je spomnilo, da moram škije napeglat.... Citiraj
Alex Napisano 30. november Prijavi Napisano 30. november Mi pa gremo drugo soboto na open v Canazei. Moram tudi jaz nabrusit robnike in vse drugo, kar se zagre. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 1. december Avtor Prijavi Napisano 1. december sLOVEnija 35 let kasneje; 35 let po akciji Sever: 'To je bil prelomni trenutek' | 24ur.com WWW.24UR.COM Na predvečer 35. obletnice akcije Sever, ki je z enotnim in odločnim odzivom Slovencev 1. decembra leta 1989 preprečila napovedan... 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:16 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:16 Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Če sem jaz to pravilno razumel, je možakar napadel žensko, ta se je branila in pri tem smrtno poškodovala napadalca. In zdaj sodijo tej ženski za umor, ker naj bi se pretirano branila. Ja, kako pa bi bilo pravilno? Ko je imela nož v rokah, se možakar ni ustavil in umaknil, ampak nadaljeval z napadom. Pa ga je ohladila. Edino pravilno. In ženska bo že tako imela travmo zaradi napada, zdaj bi jo radi še v zapor spravili. Če se to res zgodi, smo kot civilizacija popolnoma zabluzili... American woman charged with stabbing Eritrean migrant during alleged sexual assault in Germany RMX.NEWS An American woman in Kaiserslautern faces charges of assault resulting in death after fatally stabbing an Eritrean man who allegedly sexually assaulted her, with prosecutors arguing the act exceeded... 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 12:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:29 (urejeno) pred 2 urama je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Če sem jaz to pravilno razumel, je možakar napadel žensko, ta se je branila in pri tem smrtno poškodovala napadalca. In zdaj sodijo tej ženski za umor, ker naj bi se pretirano branila. Ja, kako pa bi bilo pravilno? Ko je imela nož v rokah, se možakar ni ustavil in umaknil, ampak nadaljeval z napadom. Pa ga je ohladila. Edino pravilno. In ženska bo že tako imela travmo zaradi napada, zdaj bi jo radi še v zapor spravili. Če se to res zgodi, smo kot civilizacija popolnoma zabluzili... American woman charged with stabbing Eritrean migrant during alleged sexual assault in Germany RMX.NEWS An American woman in Kaiserslautern faces charges of assault resulting in death after fatally stabbing an Eritrean man who allegedly sexually assaulted her, with prosecutors arguing the act exceeded... Malo je le pretiravala. Je čist po ameriško uredila stvari... 🤔 Popravljeno ponedeljek ob 12:30 od Bini 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 13:59 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:59 Pred eno uro je Bini napisal: Malo je le pretiravala. Je čist po ameriško uredila stvari... 🤔 Če bi tisti eritrejski migrant šel mirno mimo, ga gotovo ne bi zaštihala. Kdaj pa bi bilo v mejah, da ne bi pretiravala? Bi morala počakat, da ji strga obleko z nje dol? Bi morala počakat, da tiča ven potegne? Bi morala počakat, da tiča postavi tik pred pizdo? Kdaj bi bilo pa upravičeno, da ga štihne? Ni ga namerno, šlo je za samoobrambo. In pri tem ni točno merila, kam ga lahko, kje je pa zanj življenjsko nevarno. In prav je naredila - kaj je pa rinil vanjo? 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 15:01 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:01 pred 56 minutami je Slivka napisal: Če bi tisti eritrejski migrant šel mirno mimo, ga gotovo ne bi zaštihala. Kdaj pa bi bilo v mejah, da ne bi pretiravala? Bi morala počakat, da ji strga obleko z nje dol? Bi morala počakat, da tiča ven potegne? Bi morala počakat, da tiča postavi tik pred pizdo? Kdaj bi bilo pa upravičeno, da ga štihne? Ni ga namerno, šlo je za samoobrambo. In pri tem ni točno merila, kam ga lahko, kje je pa zanj življenjsko nevarno. In prav je naredila - kaj je pa rinil vanjo? Kolikor vem je tudi ena omejitev o nošenji hladnega orožja, glede dolžine bodala.... 🤔 Hotel sem pa samo povedat, da ne rabiš nekoga ubit, če te na javnem mestu pred pričami zagrabi za tit... Pri nas na štajerskem bi potem v vsaki drugi gostilni tekla kri... 🥴🫣😉 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 15:49 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:49 Po zakonu je to prekoračen silobran. Tam lepo piše "da jo je domnevno seksualno napadel". Jo je zagrabil za rit ali jo ni se pač umorjeni ne more več braniti. Verjamem, da ni bilo za brezveze, ampak človeka pač ne moreš kar tako ubiti, ker če je to upravičeno potem se lahko začnemo naslednji dan klati med sabo za minimalne stvari, ker je nekdo rekel nekaj neprimernega, se rinil mimo vrste, zaparkiral prosti parkir plac pred nekom, ki je čakal nanj, konec koncev se nekoga dotaknil lahko tudi seksualno neprimerno pa to pač še ni poskus posilstva in da lahko nekoga ubiješ. V glavnem kaj hočem povedat... če bi šel nanjo z nožem ali drugim smrtonosnim orožjem bi zadeva bila hitro v njeno korist, tukaj pa je verjetno šlo za Keren reakcijo in čisto pretiravanje, ker da nekoga štihneš v srce, ko se poskuša obraniti napada z nožem. Ne vem a smo res že tolk daleč, da nam je to normalno, da kar nekoga takole ubiješ pa četud te je domnevno zagrabil za rit. Še enkrat domnevno je šlo za seksualno dejanje, medtem, ko na drugi strani gre pa za dejanski uboj, kjer ni dvoma, da ga ni ubila. 1 Citiraj
FuManchu Napisano ponedeljek ob 18:27 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:27 😂https://www.24ur.com/novice/slovenija/naberete-lahko-le-dva-kilograma-mahu-a-ne-povsod.html Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 18:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:29 Demokracija je, če se dva volka in ovca usedejo za mizo, da se dogovorijo, kdo bo za večerjo. Svoboda je pa, če ima ovca na tem sestanku puško... Jaz zadnjih osemnajst let delam v pretežno ženskih kolektivih. Pa me še nobena ni niti klofnila, kaj šele, da bi šla z nožem nadme. Pa so bili v bolnici skalpeli povsod pri roki... Zato sem vseeno mnenja, da je prav naredila. Možakar je mrtev in ne more povedati, kaj je bilo. Pa tudi, dokler je še lahko govoril, njej ni povedal, kakšne namene ima. In ženska se je branila. Če ga je ob tem štihnila - kaj je pa rinil vanjo... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 19:48 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:48 Pred eno uro je FuManchu napisal: 😂https://www.24ur.com/novice/slovenija/naberete-lahko-le-dva-kilograma-mahu-a-ne-povsod.html A si predstavljaš da te oglobijo, ker si nabral več kot 2kg mahu? 😀 Ne rečem za gobe, ampak mah...pa tudi, pomoje si kr hitro na 2kg 😀 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 21:52 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:52 pred 3 urami je Slivka napisal: Demokracija je, če se dva volka in ovca usedejo za mizo, da se dogovorijo, kdo bo za večerjo. Svoboda je pa, če ima ovca na tem sestanku puško... pravilo močnejšega pa ... če sta tud oba volkova oborožena? pred 3 urami je Slivka napisal: Zato sem vseeno mnenja, da je prav naredila. Možakar je mrtev in ne more povedati, kaj je bilo. Pa tudi, dokler je še lahko govoril, njej ni povedal, kakšne namene ima. In ženska se je branila. Če ga je ob tem štihnila - kaj je pa rinil vanjo... Prav ali ne prav... zakonodaja je pač jasna in ne more si vsak vzet pravico v roke pa četudi bi imel formalno lahko prav. Ker če vzameš pravico v svoje roke si pač prekoračil linijo in lahko iz žrtve postaneš storilec. Glej, ker sva pri primerih, mogoče v razmislek: Se pelješ po svoji gorski cestici in na nekem nepreglednem križišču ti ena mesta nenavajena tetica vzame prednost in avta počita ter končata v obcestnem jarku. Seveda, kot se ponavadi zgodi v takih primerih je vedno nekaj hudih obtožujočih besed, kjer vsak od vaju trdi, da je kriva nasprotna stran. Ker vidiš, da to ne pelje nikamor in da je najboljs spravit avta na cesto odideš do kesona in vzameš svojo najljubšo lopato in z njo zakorakaš proti prednjem delu avta, da ga boš poskusil odkopat iz jarka, ker je samo rahlo nasedel. Tetica je ravno bila na telefonu in ko se obrne zagleda tebe, brkatega hribovca v gumjastih škornjih z lopato v rokah mrkega pogleda, ker seveda nesreča ni glih zabaven dogodek. Tetica se ustraši, ker misli, da greš nadnjo, telefon ji pade iz leve roke, desna je pa že v torbici, kjer izvleče pištolo, ki jo je dal njen jebač za samoobrambo.... in te pihne. Ti si mrtev, tetica se pa na sodišču izgovarja, da si jo najprej nasilno povzročil karambol, jo verbalno nadlegoval in da si jo nato hotel pokončati z lopato. Trdi da je streljala v samoobrambi. 1 Citiraj
Agerg Napisano ponedeljek ob 22:22 Prijavi Napisano ponedeljek ob 22:22 Dobra. Ti pa imaš za vsak primer zgodbico v rokavu. 🤭 3 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 04:25 Prijavi Napisano včeraj ob 04:25 (urejeno) 😋Ja, pa posilil bi jo tud lahko... Popravljeno včeraj ob 04:25 od Shrek 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.