Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Moj pok. oče je imel tale vrtalnik. Delujoč in skoraj nič rabljen. Jaz imam kar dobro Makito in tega ne bom potreboval in verjetno prodal. Koliko bi bilo to vredno za prodajo?
    • Še vedno vam nekaterim niso jasni nekateri  pojmi. Ni vse v konjih, ampak tudi v navoru. In tukaj ga dizelca enostavno poje, saj ima dvakrat več navora pri nizkih obratih  (od 1800 obratov navzgor) , medtem ko je benzinar brez turbine pri teh nizkih obratih mrtva priroda. 
    • Danes je prispelo iz dojčland par bonbončkov za moj moped. 😊 Tako deli za kolo kot tudi orodje. Wera  imbus in zvezda ključi so vrhunski, saj imajo imbusi  na koncu majhno kroglico, ki res dobro prime v glavi  imbus vijaka. Prav tako moment ključ Feedback Sports RANGE CLICK Torque Wrench z priključki, ki jih rabiš za kolo.  Je ravno  prav majhen za v nahrbtnik. 😊 Sem ga izprobal in za momente kot so 3Nm za privijačiti ročke in 9Nm za stem je odličen.  Nekaj sem zbiral in izbiral  in na koncu  naročil Hope Gravity Stem.-Ø31,8mm/35mm, podložke Hope Space Doctor Spacer Set, pokrovček  SQlab Ahead Cap 1 1/8", Balanco sem imel že doma in sicer Spike 800 Vibro Core Riser 30 mm, katero sem odrezal na dolžino 780 mm.  Naredil sem en krog in mi je res sedaj vse v nulo (razdalja, višina balance, občutek v rokah z tanjšo balanco 31.8 vs 35mm). 😊 Naročil sem že tudi nove vilice od  RockShox Lyrik 160 mm. Zadnjega amortizerja nimajo na zalogi in pride šele 27. 01    
    • Razlika v moči med tvojo Mazdo 6 dizelco CD150  in CX-5 G165 je 15 KM, v prid bencinske CX-5. 165-150 ...
    • je nisem imel niti časa it pogledat , ker je izginila v parih dneh iz avtonet-a :), OK, zdaj vemo kam je šla, dober nakup 👍
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.