Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Ha, ha, sem izvedel, kdo je ta. Prijazen fant drugače, a ga okolica pač ne razume. 😊 Ni škodljivec drugače. 

Fant pri petinpetdesetih?

Čudne pojme imate dol na Obali...

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Češka greška je zmagala z naskokom pred ostalimi:jupiii::vesel::bravo:

WWW.RTVSLO.SI

Škoda superb je zmagovalec 33. izbora za slovenski avto leta. Do petega mesta sledijo dacia duster, peugeot 3008, citroën C3/ë-C3 in...

Sami presežki od avtov. 😊

Napisano

Superb je odskočil od konkurence, ko je bilo še vseh 20 avtov v predizboru.

Tako, da tale moja napoved izpred dveh mesecev in pol je bila čisto preveč enostavna za napovedat pravilno. Sem pa vseeno mislil, da bo dobila vseh 60 možnih točk, ker dejansko je tole z naskokom najboljši avto tega izbora.

dne 26. 10. 2024 ob 18:32 je Boss napisal:

Drugač pa Škoda Superb brez dvoma - to je po moje najboljša Škoda ever.

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Superb je odskočil od konkurence, ko je bilo še vseh 20 avtov v predizboru.

Tako, da tale moja napoved izpred dveh mesecev in pol je bila čisto preveč enostavna za napovedat pravilno. Sem pa vseeno mislil, da bo dobila vseh 60 možnih točk, ker dejansko je tole z naskokom najboljši avto tega izbora.

Dizain pa.... 🫣🥴😉

Napisano
WWW.RTVSLO.SI

Bi lahko Tadej Pogačar res začel boj za rumeno majico v domovini? "Francozi so se pripravljeni pogovarjati. Želeli bi si vladno pismo o...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Dizain pa.... 🫣🥴😉

Škoda ...

Sj veš kaj pravijo. Škoda je kt javna hiša. Sram te je ko vstopaš in izstopaš, ko si notr ti je pa fajn 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.