Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Ha, ha, sem izvedel, kdo je ta. Prijazen fant drugače, a ga okolica pač ne razume. 😊 Ni škodljivec drugače. 

Fant pri petinpetdesetih?

Čudne pojme imate dol na Obali...

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Češka greška je zmagala z naskokom pred ostalimi:jupiii::vesel::bravo:

WWW.RTVSLO.SI

Škoda superb je zmagovalec 33. izbora za slovenski avto leta. Do petega mesta sledijo dacia duster, peugeot 3008, citroën C3/ë-C3 in...

Sami presežki od avtov. 😊

Napisano

Superb je odskočil od konkurence, ko je bilo še vseh 20 avtov v predizboru.

Tako, da tale moja napoved izpred dveh mesecev in pol je bila čisto preveč enostavna za napovedat pravilno. Sem pa vseeno mislil, da bo dobila vseh 60 možnih točk, ker dejansko je tole z naskokom najboljši avto tega izbora.

dne 26. 10. 2024 ob 18:32 je Boss napisal:

Drugač pa Škoda Superb brez dvoma - to je po moje najboljša Škoda ever.

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Superb je odskočil od konkurence, ko je bilo še vseh 20 avtov v predizboru.

Tako, da tale moja napoved izpred dveh mesecev in pol je bila čisto preveč enostavna za napovedat pravilno. Sem pa vseeno mislil, da bo dobila vseh 60 možnih točk, ker dejansko je tole z naskokom najboljši avto tega izbora.

Dizain pa.... 🫣🥴😉

Napisano
WWW.RTVSLO.SI

Bi lahko Tadej Pogačar res začel boj za rumeno majico v domovini? "Francozi so se pripravljeni pogovarjati. Želeli bi si vladno pismo o...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Dizain pa.... 🫣🥴😉

Škoda ...

Sj veš kaj pravijo. Škoda je kt javna hiša. Sram te je ko vstopaš in izstopaš, ko si notr ti je pa fajn 

Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Dizain pa.... 🫣🥴😉

A zato ker ni SUV? Oziroma ker gre za relativno minimalistično oblikovanje brez odvečnega kiča vsepovsod. Ja to ni avto za bahat se naokoli in kot žirafa gledat a te vsi vidijo. Men je recimo ravno to všeč, ker avta na kupujem, da se z njim važim naokoli in ta Škoda je dejansko to kar mi je všeč. Vse ima kar iščem... je limo, ima peta ogroma vrata, ogromen prtljažnik, paleto motorjev iz katerih lahko izbiraš, vso možno opremo, preizkušene motorje, je potovalnik in je udobnež, ki s pravim motorjem tudi pokaže zobe. Vse ima, edino kar nima so pa strešne sanke, kar je zame še dodaten plus...😜 zato je meni všeč.

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Seveda je, to ni klasičen HB, ker ima popolnoma nakazan prtljažnik in ne odsekanega zadka. Da pa se namesto, samo pokrova prtljažnika odpre še steklo do streha pa pač ne vpliva na samo obliko oziroma pojmenovanje le te.

image.png

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Seveda je, to ni klasičen HB, ker ima popolnoma nakazan prtljažnik in ne odsekanega zadka. Da pa se namesto, samo pokrova prtljažnika odpre še steklo do streha pa pač ne vpliva na samo obliko oziroma pojmenovanje le te.

image.png

Medosna razdalja od golfa in potem razpotegnjena zadaj od blatnika nazaj za 1 meter. Zato tudi velik prtljažnik. 

Ha, če hočeš bit v sivem povprečju Slovencev potem je definitivno pravi avto oktavia ali superb. 

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Alex napisal:

Medosna razdalja od golfa in potem razpotegnjena zadaj od blatnika nazaj za 1 meter. Zato tudi velik prtljažnik. 

Ha, če hočeš bit v sivem povprečju Slovencev potem je definitivno pravi avto oktavia ali superb. 

Spet imaš prav ...

image.png

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 3 minutami je Janez007 napisal:

Spet imaš prav ...

image.png

Dobro, so jo sedaj v zadnji izdaji malo nategnili. Prejšnje so bole pa samo raztegnjeni golfi. 

• Haha 2
  • Zmeden 1

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Dobro, so jo sedaj v zadnji izdaji malo nategnili. Prejšnje so bole pa samo raztegnjeni golfi. 

Da nisi Superba zamenjal za Octavio ...

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano

Men se superb čist dopade, z 1.5 TSI motorjem, mi še izpita za vleko prikolice ni treba delat, tko da je to win-win. :) Placa pa tut na pretek :)

Napisano
pred 27 minutami je Alex napisal:

Superb je bil že od nekdaj večji kot Octavia, za katero pa res velja zgoraj napisano…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 58 minutami je SpEkTr napisal:

Men se superb čist dopade, z 1.5 TSI motorjem, mi še izpita za vleko prikolice ni treba delat, tko da je to win-win. :) Placa pa tut na pretek :)

Superb z 1,5 litrskim TSI?

Kje?

Zajeta slika.PNG

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

A zato ker ni SUV? Oziroma ker gre za relativno minimalistično oblikovanje brez odvečnega kiča vsepovsod. Ja to ni avto za bahat se naokoli in kot žirafa gledat a te vsi vidijo. Men je recimo ravno to všeč, ker avta na kupujem, da se z njim važim naokoli in ta Škoda je dejansko to kar mi je všeč. Vse ima kar iščem... je limo, ima peta ogroma vrata, ogromen prtljažnik, paleto motorjev iz katerih lahko izbiraš, vso možno opremo, preizkušene motorje, je potovalnik in je udobnež, ki s pravim motorjem tudi pokaže zobe. Vse ima, edino kar nima so pa strešne sanke, kar je zame še dodaten plus...😜 zato je meni všeč.

Zato pa imaš sedaj krasno 6tko....🤔😂😉

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

image.png

Ta je,  una na izboru bla pa karavan verzija... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.