Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Hči bo v kratkem prodajala mazdo3 …. Samo je eno leto prestara  … pa rdeče barve je…   Je pa G122, oprema Takumi, prevoženih pa nekje okoli 140.000 km… Če je slučajno zanimivo… 
    • E moj maček, si ti en lisjak.   Superb Typ 3V (2015 naprej), je dobil led z Face Liftom. In ja, ta je bil objavljen maja 2019. Stylish visual accents and new technologies: first ŠKODA to feature full LED Matrix headlights - Škoda Storyboard WWW.SKODA-STORYBOARD.COM › Innovative lighting technology used for the first time in a ŠKODA production model › New...   Kolega, ki je kupil Superba februarja 2019, ga ni mogel dobiti, samo xenon!   Passat B8 od 2015 naprej je pa ziher imel led. Nisem na novo preverjal.   Torej še 1x. 2015 so dali led v Passata v Superba pa ne. In pol imam jaz predsodke?  
    • Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec.    Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......   Mrš nazaj u makedonijo😤😡   Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...
    • Ta je po obliki TOP, še obrobe pri kolesih ima ravno prv široke.... 😊😉
    • Si prepričan, da drugi pravni posli (ki niso našteti v 47. členu) ne smejo biti sklenjeni v obliki notarskega zapisa? Jaz ne vidim razloga, da ne bi bili.   4. člen   Notarski zapis, v katerem je določena obveznost nekaj dati, storiti, opustiti ali trpeti, glede katere je dovoljena poravnava, je izvršilni naslov, če zavezanec soglasje za njegovo neposredno izvršljivost izjavi v istem ali posebnem notarskem zapisu in če je terjatev zapadla.   Zakaj naj bo najemna pogodba sklenjena v obliki neposredno izvršljivega notarskega zapisa? | Uradni list WWW.URADNI-LIST.SI V poslovni praksi stranke najemne pogodbe, sklenjene v obliki notarskega zapisa, pogosto želita zagotoviti neposredno...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.