Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Men je pa to odlična ideja. Recimo že moj sosed ima v sosednji stavbi neke najemnike, ki jih očitno boli kurac ter imajo na hodnilu prižgano luč svetilnosti vsaj 100W starih žarnic. In to gori celo noč na oknu brez zaves, da imam v spalnici avetlo kot podnevi. Pozimi gre, dam rolete dol, poleti pa je fejst moteče. Prošnje pač ne zaležejo ne najemnikom ne najemodajalcu naj ugačajo čez noč mogoče bodo pa zagrožene kazni naredile red.

Pa to je samo moj osebni primer, takih neumnih osvetlitev je ogromno v LJ pa res ni treba da nabijajo celo noč. Pa ne gre tolk za šparanje ampak res je moteče, da vse povsod so v LJ fasade osvetljene z fucking reklamami in drugo kičasto šaro. Te stvari ponoč res ne rabijo goret. Edino obcestne svetilke se mi zdijo, da bi morale ostat ampak bit ustrezno prilagojene, da svetijo samo navzdol.

Ostalo pa... upam, da čimprej.

Tebi je itak vse dobro, kar ptiči  predlagajo. Večini folka pa ni. Upam, da čim prej spokajo na smetišče zgodovine s takimi in podobnimi neumnostmi. 

pred 8 urami je Janez007 napisal:

Alex, pa ti se ves čas streljaš v koleno ... 😄 

image.png

https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2007-01-4162

Golobnjak hoče to uveljaviti. Drugo nima veze. 

Napisano

Kar je brezveze je brezveze. Imam vse na senzor, še led lučke po stopnišču in hišno številko, druga pa ne rabim, me ni strah in z mirno vestjo spim.... :nevem:

Je pa res, da vsak plača svoje in če država nima elektrike s tem ne bo rešila problema, ker led osvetljitev ne poje veliko.... 😉

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Mazda pa od 2012 in kaj to zdaj pomeni? :nevem:

VAG na splošno ni nikoli bil kej dost pionirja ampak je bil precej konzervativen pri novih tehnologijah. Recimo vsi so žli na common rail Dizle, VAG je vztrajal na stari pumpa šoba tehniki. Ampak to je filozofija koncerna kot celote. Se je pa to spremenilo fejst. VW opušča srednji in visoki srednji razred avtomobilov tako, da so se poslovili Arteoni, limo Passat medtem, ko šrecej stavijo v koncernu prav na Škodo, ker edino ta lahko konkurira z ustrezno ceno v tem razredu pa da ni čip plastik fantastik.

Kaj ima veze konzervativnost s tem, da so dali Passatu, Superbu pa ne?

Ki sta bila modelsko izdana isto leto.

Če bi bilo konzervativno niti Ausi ne bi imel, kaj šele Passat.

No s turbo motorji so hitro začeli, tako da le niso tako zelo konzervativni. Pač odvisno od področja. Pa to sploh ni bila poanta.

pred 29 minutami je Bini napisal:

Kar je brezveze je brezveze. Imam vse na senzor, še led lučke po stopnišču in hišno številko, druga pa ne rabim, me ni strah in z mirno vestjo spim.... :nevem:

Je pa res, da vsak plača svoje in če država nima elektrike s tem ne bo rešila problema, ker led osvetljitev ne poje veliko.... 😉

Menda ni problem, da ni elektrike. Če se. Prav razumel se gre za svetlobno onesnaževanje.

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Kaj recimo? :nevem:

Nikoli nisem bil preveč fen Škode, ampak verjemi, da tale Superb je resnično dober. Pejt ga iz firbca pogledat. Men je blo žal, da sem ga šel in zato sem bil en mesec kar malo zmeden in sem že skoraj tošl odprl. Že dolgo nisem imel tistega občutka, da tole bi pa prec imel. Ta močnega TSI-ja seveda, ampak časi so rahlo nepredvidljivi intole bi bil kar pošten požiralec bencina za katerega sam boh ve kolk bo cena čez dve leti.

Takrat sem sledil, ker je kolega kupoval. Za Passata in podvoje lahko povem, ker ga resnično vozim par krat na leto.

Analize ne bom delal, ker dosti časa gre za take igračarije. Jaz pa sem svoje s koncernom zaključil, ko sem njihov avto peljal 18x na garancijo v 1. letu.

Če jih že morem požret, ker nič ne bo na trgu, se bi verjetno stegnil za Audija. Upam pa, da bo moj vozni park zdržal še 2x svoja leta in da ne rabim tega mlet.

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Takrat sem sledil, ker je kolega kupoval. Za Passata in podvoje lahko povem, ker ga resnično vozim par krat na leto.

Analize ne bom delal, ker dosti časa gre za take igračarije. Jaz pa sem svoje s koncernom zaključil, ko sem njihov avto peljal 18x na garancijo v 1. letu.

Če jih že morem požret, ker nič ne bo na trgu, se bi verjetno stegnil za Audija. Upam pa, da bo moj vozni park zdržal še 2x svoja leta in da ne rabim tega mlet.

Jaz bi pa, če bi sedaj kupoval nov avto, gledal k bavarcem. Novi njihovi modeli in turbo benzinarji so mi top. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.