Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
@Alexhvala za poizvedbo. Arabba je točno lokacija kjer imamo rezerviran apartma😁. Kar se pa tiče da se zmeniš z Italijani je pa za nas, ki ne obvladamo italijansko malo težje in vse kaže da bodo prežali točno na tuje turiste. Dilema kaj storit, kupit to tablo in upat da bodo spregledali tistih nekaj cm , ki gledajo čez avto ali pač najt drugo destinacijo. Kar se pa tiče emrb na streho .....NO WAY. V prtljažnik pa spet ne ker potem ga moraš pol razstavit , že sama balanca je tak široka da si ne znam predstavljat kak bi to vlačil po avtu , sploh pa ne dveh.
-
S tem da, ko si šel v pekarno iskat burek, si moral imeti masko in rokavice. Pred vsako pekarno v LJ sta stala skoraj da ne do zob oborožena specialca.
-
Mah sem na srečo navajen že vsega. Še iz coronskih časov 5 let nazaj, ko ni bilo svobodnega golobnjaka. Se nisem smel z avtom zapeljat preko meje naše majhne občine ... enkrat sem za las ušel kazni, ko sem "smuknil" v Ljubljano zvečer po mrežni router (rabili smo boljšega za boljše delo od doma ) in kršil pravila, pa sem zadnji trenutek zagledal policijsko patruljo, ki je kontrolirala kršitelje in zavil v drugo smer ... Bog ne daj, da si v tistih časih na prostem jedel burek ali se sprehajal po gozdu brez maske ...
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)