Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pa sam se tole, vozniki nimajo simulatorjev samo za trening, oni odpeljejo celotno dirko snsimulacijo obnasanja avta pri dolocenih detajlih (spet simulacija racunalnika). Detajli so pa fascinantni. na primer Hamilton je v rangu 0.1s peljal vsak krog dirke predvidene z mercedesove simulacije, predvideval so najhitrejsi krog 1:36.1 peljal pa je najhitrejsega 1:36.01 To inžinirjem pomaga pri vmesnih in koncnih odlocitvah potem pa morajo zapečatiti izdelek. Na žalost ni več tega da se lahko vozijo po stezi in ugotavljajo performanse... Williams Racing Unlocks SciML using JuliaSim | Williams GP Tech WWW.WILLIAMSGPTECH.COM
-
Rimac - nasa stranka (nimajo svoje hostajo pri nas) pa btw avti so njihova sekundarna panoga Turbo - nasa stranka aston Martin - nasa strank Williams - nasa stranka Mclaren - nasa stranka Ferrari - IBM/HP Red Bull - HP Ducati - Lenovo Aprillia gostuje pri Ferrariju (Fiat) Ja res nisem videl nikoli napredka. Ti ves pod kaksnimi razvojnimi problemi se srecavajo danes zgolj in samo zaradi omejitev testiranj? Mogoce ne verjames ampak 80% razvoja v f1 je samo v tunelu z racunalnikom....snpomocjo fluid dynamics Rad bi te videl kako s papirjem operiras vec kot miljon operacij na sekundo.
-
Mi, ko smo nekdaj hodili v AU smo obvezno gledali na kolendar....
-
Meni eden najlepših električnih oz. hibridnih vozil https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20588607&display=Opel Ampera
-