Imaš pravico se do konca 2026 odločit, če vzameš.
Prodaja pa bo od začetka 2026 mogoča. Torej ko se zmeniš odpreš, prevzameš, prodaš, zapreš.
Verjetno bo katera borznoposredniška hiša ponujala enodnevne račune, da bojo stranke privabli.
Ime dinozaver mu je nadel član foruma, ki ni navdušenec nad tem motorjem ker je po njegovem mnenju stara tehnologija.
Ne oziraj se na ta vzdevek, pomembno je zgolj to, da je to izredno zanesljiv in vzdržljiv motor, z zadostnim navorom v nizkih obratih da se lepo dinamično voziš in ima ugodno porabo. Sam vozim M6 z 2,5l motorjem g194, ki je težje vozilo, že 5 let in imam povprečno porabo 7,2l.
Če ti je CX30 všeč s tem motorjem in top opremo nimaš kaj zgrešiti.
Glede "bi imel boljši zvočni sistem": sem imel CX30 z Bose sistemom (dodatni zvočniki v kabini, subwoofer v prtljažniku), sedaj imam CX30 z navadnim audio sistemom, torej ne-Bose).
Po mojem občutku ima navadni sistem za poslušalce na sprednjih sedežih opazno boljši zvok, zato pri nakupu 2. CX30 zavestno nisem izbral Bose. (seveda je odvisno, kaj poslušaš; moje subjektivno mnenje velja za rock, jazz, klasiko in pop)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.