Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Jaz ne poznam nobenega , da bi imel enofazni priključek… Pa gre za stare hiše … zgrajene pred letom 1970… Edino pri tastu v hribih nad Grosupljem, kjer je zelo stara hiša … z letnico izgradnje 1850 ima pomoje enofazni priključek …
    • Dragec moj, tole je pač gnilo jabolko in ne vem če se ljudje res rabijo zahvaljevat na kolenih zanj. Tolk slabo jim pa verjetno ni, da morajo požret vsak umotvor nekoga, ki mu ni želja, da to uredi na nezapleten način brez dodatnih stroškov za upravičence. Zadeva zgleda kot pisma nigerijskega princa, kjer ti obljubljajo marsikaj.... ampak le v predpogoju, da nekaj stvari prej plačaš. Vsak pameten bo potegnil ročno in preveril možnosti a se sploh splača s tem ukvarjat. V tem trenutku je stroškov in zajebancije preveč, da boš na koncu dobu mogoče nekaj 10€ od vsega tega.   Sicer meni je vseeno, ker vsaj 20 let nisem bil na vzajemni, ne bi pa rad mojih staršev gonil po raznih bankah in odpiral trgovalne račune pa pol prodajal delnice pa spet zapiral te račune. Vmes pa plačal odprtje računa, vodenje, transakcijo, ki bo nastala ob prodaji pa potem še zapiranje. Nato pa bi vsak od mojih imel nekaj desetakov več v žepu, če? ko bodo takrat vsi naenkrat prodajali bo vrednost tehle delnic strahovito padla in verjetno tako ali tako ne bodo vredne nič.   Spomnimo se na tole pa se bomo čez dobro leto slišali, da vidimo kolk je kdo profitiral.
    • ... in ti zato pipe in vse dodatne filtre zabije itd, same težave pridejo zaradi tega.... 😡
    • Raje vzemi X motor in nižjo opremo, ki nima Bose ozvočenja, ima ravno tako ogrevanje volana itd..... Pri nakupu Mazda financiranje ne dobiš tistega popusta 3k€,ki velja na gotovinsko plačilo ali kredit.  Ne vem zakaj ne greš v salon in vse izveš iz prve roke 🤔
    • Nisem v hribih im imam še kar 1x 25A.   Je ceneje, jebat ga. Priklopim gor avto, pralni, sušilni, štedilnik pa bo ven vrglo max priklopno moč na števcu. Jeeej, 15 minut teme.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.