Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Uff, to je pa menda zelo kompleksna matematična naloga, čeprav izgleda na pogled enostavna.  Znanec me je podobno spraševal ene 27 let nazaj za razrez iverk (bolj enostavno, ker je 2D problem, tvoj je 3D). Pa sem nekaj poskušal, pa ni šlo, in sem vprašal kolega matematika. Njegov odgovor je bil tak, kot sem napisal v 1. stavku. 
    • No, meni pa se ne... Tole sem danes dobil:  Ugreen USB 3.0 na SATA Adapter za trdi disk - box - markoSHOP WWW.MARKOSHOP.SI Ugreen USB 3.0 na SATA Adapter za trdi disk Lastnosti: Podpira SSD/HDD do 12 TB Hitrost prenosa: do 5Gbps...   Na skatli sicer pise da podpira Windows in Linux, ampak ce disk priklopim na TV, potem bi moralo delati? Imam Hisense serijo 8.   Druga stvar, ko vidim da ste ravno pri excellu... nalagamo kontejnerje z deskami, razlicne pakete, razlicnih dimenzij. Bi lahko kje dobil kaksen kalkulator oziroma sliko, ki bi nam povedal kako naj nalozimo kontejner?  Kontejner je npr. 12.03 dolzine, 2.68 visine, 2.55 sirine.  Deske pa npr. 4.4 dolzine, 1.2 visine, potem 2.5 dolzine in 0.67 visine, potem 3.4 dolzine in 1.1 visine...     
    • Zgodba izpred dveh desetletij. Bratranec ima hišo 5 minut hoje do policijske postaje. Sredi noči on, njegova žena in njun še majhen otrok spijo v zgornjem štuku. Zanajo ropot in skozi okno vidijo 3  neznance ki probajo vlomit vhodna vrata. Takoj pokličejo policijo. Vlomilcem ni uspelo skozi vhodna, jim je pa uspelo vlomit skozi atrij. Prebrskajo hodnik in najdejo ključe od Mercedesa ML s katerim se potem odpeljejo.    Policija 5 min hoje daleč se pripelje po pol ure. Na vprašanje bratrančeve žene, kje so toliko časa hodili, policist reče da za takšno plačo pa ne bo nosil glave naprodaj. 
    • Danes videl Lado Piligrim.   Na pogled zanimiva zadeva. Me pa zanima, kakšna mehanika je notri (motor, menjalnik, diferenciali, kardani, ... ... ...).
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.