Bini Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 4 minutami je Slivka napisal: V tem, da vedno jamrajo, da poslujejo z izgubo in da provizija komaj zadostuje. Iz istega razloga kakšno črpalko tudi zaprejo... To ja ampak važno je, da v resnici ni izgub.... Kaj bi šele bilo, da bi bile 🤔 Citiraj
Z M A J Napisano pred 17 urami Avtor Prijavi Napisano pred 17 urami Infarktna, nora tekma, polna preobratov, in ključni vratarjev bidon WWW.RTVSLO.SI Tekme Celja niso nikoli dolgočasne, a povratno soočenje z Luganom je bilo ekstremno. Devet golov, kopica preobratov, prečki, izključitev in... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Z***at avte na vsak način 😡 Zakaj bodo cene termičnih avtomobilov v letu 2025 znatno zrasle, medtem ko bodo električni postali bolj dostopni AVTOARENA.SI Leto 2025 bo ključno za evropsko avtomobilsko industrijo. Z uvedbo novih okoljskih standardov CAFE se... Citiraj
Boss Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Dej, naslednjič prosim dopiši, da je notri slika une Bruseljske čarovnice pa da sploh ne odpiram članka. Na kozlanje mi gre ta šefica te mafijske klike. Citiraj
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Mene je tudi minlo, ko sem prebral povečanje evropske proizvodnje baterij. Če pa edina firma propada. 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Nikjer v članku pa nisem zasledil, kje imajo "naftne vrtine", iz katerih bodo "tankali" vse te avtomobile in koliko ogljikovega dioksida na kilometer bodo imeli, če se še to upošteva. Bodo imeli manj kot 84g? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.