Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
V 3- ki je pil par litrov manj ob normalni vožnji. Ampak si vsaj vedel, zakaj pije. Pri nekaterih motorjih pa ne veš zakaj pijejo toliko.
-
No, malo predobro se sliši, da bi bilo res. 1000x močnejše in cenejše. Bravo. Živimo pa na žalost v sedanjosti...
-
Ja tako sem tudi jaz zaključil, lastnik SE bi imel povračilo v obliki res zastonj polnjenja EV (moja ideja je da direktno porabljas presezek s subvencioniranim pretvornikom - mokre sanje) ampak brez investicije ni 'zelenega sveta', ker pa je to več ali manj samo biznis smo kjer smo Sem imel ta motor v CX-7, dober samo lakom lačen.......še posebej s težkim cx7, 10 je bila utopija če maš otroke v vrtcu, sestanke v mestu itd, 12 normalno, če si hotel čustva iz motorja pa 14.Uuuuuu saj res a ni bil ta moj cx7 povod za poraba izziv, do kaalmana smo šli. Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi
-
Nisem ga jaz vozil, je pa imel sodelavec do par let nazaj mazdo 3 MPS v rdeči barvi. In verjemi, da smo naredili kar nekaj divjih kilometrov z njo. Še Ajvar mu je montiral Mp3 player v njo veliko let nazaj. Takoj, ko jo je prodal, je novi kupec naredil totalko. O dinotu pa ne bi izgubljal besed.
-
Ugibam, da v tem primeru ne bi imeli prav veliko SE (manj, kot jih je danes, ko se je forsiralo na vse pretege) in da bi bil tvoj predlog tudi za državo še dražji.
-