Alex Napisano včeraj ob 09:32 Prijavi Napisano včeraj ob 09:32 pred 48 minutami je jures napisal: Ja tako sem tudi jaz zaključil, lastnik SE bi imel povračilo v obliki res zastonj polnjenja EV (moja ideja je da direktno porabljas presezek s subvencioniranim pretvornikom - mokre sanje) ampak brez investicije ni 'zelenega sveta', ker pa je to več ali manj samo biznis smo kjer smo Sem imel ta motor v CX-7, dober samo lakom lačen.......še posebej s težkim cx7, 10 je bila utopija če maš otroke v vrtcu, sestanke v mestu itd, 12 normalno, če si hotel čustva iz motorja pa 14.Uuuuuu saj res a ni bil ta moj cx7 povod za poraba izziv, do kaalmana smo šli. Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi V 3- ki je pil par litrov manj ob normalni vožnji. Ampak si vsaj vedel, zakaj pije. Pri nekaterih motorjih pa ne veš zakaj pijejo toliko. Citiraj
Boss Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 10 urami je jures napisal: Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi 9 je blo če se ne motim. To je bil prolog pred prvim uradnim poraba izzivom. Pa še stava je bila za tiste, ki ne vedo in sicer, če mi rata pod 9,5 plača gorivo @jures, če ne pa jaz. Pa seveda se je šlo na AC in vožnja v okviru omejitev. V glavnem @jures je poravnal gorivo od LJ do MS in nazaj. Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Pazi ta stavek: Mora bit pa dolg kabel in hiter avto, da v petih minutah prevozi 470 km. 😁 3 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami A zdej bojo na polnilnicah gorel, ne več na cesti? 😈 Citiraj
FuManchu Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 4 minutami je samSimon napisal: A zdej bojo na polnilnicah gorel, ne več na cesti? 😈 Pa volk sit in koza cela, ko bo vse komplet zgorelo😆 Citiraj
FuManchu Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Vrnitev Primere? WWW.AVTOMANIJA.COM Nissan morda načrtuje vrnitev že pozabljenega imena modela Primera. Upam, da bo vsaj avto in ne mikrovalovka. 1 Citiraj
Agerg Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Pred eno uro je etcho napisal: Pazi ta stavek: Mora bit pa dolg kabel in hiter avto, da v petih minutah prevozi 470 km. 😁 Kot piše P = 1 MW, pa je to ljudem jasno kaj to pomeni? Da še preverimo: torej recimo poraba 20 kWh / 100 km pomeni cca. 100 kWh energije v petih minutah. Moč polnjenja je 1,2 MW. Bravo... Popravljeno pred 3 urami od Agerg 1 Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Polnilnica bo pa na dvorišču NEK al pa TEŠ. Citiraj
Slivka Napisano pred 1 minuto Prijavi Napisano pred 1 minuto (urejeno) Sunita Williams in Barry Wilmore, astronavta, ki sta občičala v vesolju, naj bi ob 22:45 pristala nekje pri Floridi. Popravljeno pravkar od Slivka Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.