Alex Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec pred 48 minutami je jures napisal: Ja tako sem tudi jaz zaključil, lastnik SE bi imel povračilo v obliki res zastonj polnjenja EV (moja ideja je da direktno porabljas presezek s subvencioniranim pretvornikom - mokre sanje) ampak brez investicije ni 'zelenega sveta', ker pa je to več ali manj samo biznis smo kjer smo Sem imel ta motor v CX-7, dober samo lakom lačen.......še posebej s težkim cx7, 10 je bila utopija če maš otroke v vrtcu, sestanke v mestu itd, 12 normalno, če si hotel čustva iz motorja pa 14.Uuuuuu saj res a ni bil ta moj cx7 povod za poraba izziv, do kaalmana smo šli. Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi V 3- ki je pil par litrov manj ob normalni vožnji. Ampak si vsaj vedel, zakaj pije. Pri nekaterih motorjih pa ne veš zakaj pijejo toliko. Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 19:45 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:45 pred 10 urami je jures napisal: Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi 9 je blo če se ne motim. To je bil prolog pred prvim uradnim poraba izzivom. Pa še stava je bila za tiste, ki ne vedo in sicer, če mi rata pod 9,5 plača gorivo @jures, če ne pa jaz. Pa seveda se je šlo na AC in vožnja v okviru omejitev. V glavnem @jures je poravnal gorivo od LJ do MS in nazaj. Citiraj
FuManchu Napisano torek ob 15:04 Prijavi Napisano torek ob 15:04 Vrnitev Primere? WWW.AVTOMANIJA.COM Nissan morda načrtuje vrnitev že pozabljenega imena modela Primera. Upam, da bo vsaj avto in ne mikrovalovka. 2 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 18:36 Prijavi Napisano torek ob 18:36 (urejeno) Sunita Williams in Barry Wilmore, astronavta, ki sta občičala v vesolju, naj bi ob 22:45 pristala nekje pri Floridi. Popravljeno torek ob 18:37 od Slivka 1 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 15:36 Prijavi Napisano sreda ob 15:36 Mi smo pa svojo zaprli, namesto da bi si z njo pomagali... V bližini Slovenije odkrili novo naftno polje WWW.ZURNAL24.SI Med raziskovalnim vrtanjem decembra lani so nafto našli na globini 1.250 metrov. Glede na rezultate lahko vrtina na naftnem polju Somogysámson proizvede 1.200 sodčkov na dan. 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 06:28 Prijavi Napisano četrtek ob 06:28 (urejeno) Nekako me sploh ne preseneča, da Forda ni na lestvici... Rabljeni: katere znamke avtov so večkrat udeležene v nesrečah? WWW.ZURNAL24.SI Pri nakupu rabljenega avtomobila je treba preveriti znake, ali je bil že udeležen v nesreči. Katere znamke so pogosteje udeležene v nesreče in pri katerih znamkah je popravilo v povprečju najdražje? Popravljeno četrtek ob 06:29 od Slivka 2 Citiraj
Z M A J Napisano četrtek ob 15:52 Avtor Prijavi Napisano četrtek ob 15:52 Za ljubitelje Himalaje in Everesta Hillary Step - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano četrtek ob 17:23 Prijavi Napisano četrtek ob 17:23 Fak, jaz sem pa mislil glih uporabit električno ročno zavoro za giro americano. 🤔 https://vecer.com/prosti-cas/stevilni-gresijo-pri-uporabi-tega-gumba-preberite-kaj-se-bo-zgodilo-ce-ga-boste-pritisnili-med-voznjo-10379073 2 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Trump o Barronu: Obvlada tehnologijo, zna prižgati prenosni računalnik | 24ur.com WWW.24UR.COM Barron Trump, najmlajši sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je pred kratkim dopolnil 19 let, zato je javnost toliko bolj presenetila očetova pohvala, ki se navdušuje nad sinovimi tehnološkimi... Zna tu kdo prižgati laptop, zatem, ko mu ga kdo ugasne? 🤔 7 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.