Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 48 minutami je jures napisal:

Ja tako sem tudi jaz zaključil, lastnik SE bi imel povračilo v obliki res zastonj polnjenja EV (moja ideja je da direktno porabljas presezek s subvencioniranim pretvornikom - mokre sanje) ampak brez investicije ni 'zelenega sveta', ker pa je to več ali manj samo biznis smo kjer smo

Sem imel ta motor v CX-7, dober samo lakom lačen.......še posebej s težkim cx7, 10 je bila utopija če maš otroke v vrtcu, sestanke v mestu itd, 12 normalno, če si hotel čustva iz motorja pa 14.Uuuuuu saj res a ni bil ta moj cx7 povod za poraba izziv, do kaalmana smo šli. Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi

V 3- ki je pil par litrov manj ob normalni vožnji. Ampak si vsaj vedel, zakaj pije. 

Pri nekaterih motorjih pa ne veš zakaj pijejo toliko. 

Napisano
pred 10 urami je jures napisal:

Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi

9 je blo če se ne motim. To je bil prolog pred prvim uradnim poraba izzivom. Pa še stava je bila za tiste, ki ne vedo in sicer, če mi rata pod 9,5 plača gorivo @jures, če ne pa jaz. Pa seveda se je šlo na AC in vožnja v okviru omejitev. V glavnem @jures je poravnal gorivo od LJ do MS in nazaj.

33112_1.png

Napisano
WWW.AVTOMANIJA.COM

Nissan morda načrtuje vrnitev že pozabljenega imena modela Primera.

Upam, da bo vsaj avto in ne mikrovalovka.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Sunita Williams in Barry Wilmore, astronavta, ki sta občičala v vesolju, naj bi ob 22:45 pristala nekje pri Floridi. 

Popravljeno od Slivka
Napisano (urejeno)

Nekako me sploh ne preseneča, da Forda ni na lestvici...

WWW.ZURNAL24.SI

Pri nakupu rabljenega avtomobila je treba preveriti znake, ali je bil že udeležen v nesreči. Katere znamke so pogosteje udeležene v nesreče in pri katerih znamkah je popravilo v povprečju najdražje?

Popravljeno od Slivka
Napisano
WWW.24UR.COM

Barron Trump, najmlajši sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je pred kratkim dopolnil 19 let, zato je javnost toliko bolj presenetila očetova pohvala, ki se navdušuje nad sinovimi tehnološkimi...

Zna tu kdo prižgati laptop, zatem, ko mu ga kdo ugasne? 🤔

Podpis.png

Napisano
WWW.24UR.COM

Evropska komisija državljanom priporoča, naj imajo doma dovolj zalog, da bodo v primeru izrednih razmer lahko vsaj 72 ur samozadostni. To...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
WWW.FACEBOOK.COM

🚗 LIDAR vs. Tesla Vision: El Debate Continúa 🚗 Mark Rober ha puesto a prueba el enfoque...

• Všeč 1
  • Haha 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tale od Roberja je posreden napad na Teslo. Dobro jih je diplomatsko pokomentiral.

Je pa tole s kamerami navadno šalabajzerstvo. Pa to naj bi bilo za avtonomno vožnjo zrelo? Se zajebavajo, vsaka čast.

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:
WWW.24UR.COM

Evropska komisija državljanom priporoča, naj imajo doma dovolj zalog, da bodo v primeru izrednih razmer lahko vsaj 72 ur samozadostni. To...

Dobro nas hočejo prestrašit a mi se ne damo, če verjamemo tej anketi v Sloveniji.... :nevem:

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Dobro nas hočejo prestrašit a mi se ne damo, če verjamemo tej anketi v Sloveniji.... :nevem:

Ma itak so nas dobro zdresirali. Tako, da se ne bojimo nikogar (ne neprijatelja sa zapada, ne sa istoka). Včasih smo imeli "neprijatelje" z vseh strani, sedaj nam pretijo le še združeni vodkarji in whiskey boysi. 

Napisano
pred 37 minutami je g.Wankel napisal:

Kaj je pa z Irci zdej narobe? 🤔

Nič. Sem narobe napisal. Oziroma mi je telefon sam popravil na narobe. 

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Nič. Sem narobe napisal. Oziroma mi je telefon sam popravil na narobe. 

Ja a niso oni whiskey boysi? 😀

Podpis.png

Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Ja a niso oni whiskey boysi? 😀

Ali pa Škoti so tudi lahko, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 23 urami je Agerg napisal:

Tale od Roberja je posreden napad na Teslo. Dobro jih je diplomatsko pokomentiral.

Je pa tole s kamerami navadno šalabajzerstvo. Pa to naj bi bilo za avtonomno vožnjo zrelo? Se zajebavajo, vsaka čast.

Ampak Tesla je boljša... a si vidu kako je brisalce vklopila, ko se je "pešec" razlimal po pokrovu avta in šipi. Varnost prvo, ko kri špricne čez vetrobran, moraš še vedno imet dober pregled na cesto.

33112_1.png

Napisano

Pred poplavo Tesel v Evropi, takšnih in drugačnih,  se je že šušljalo, da pomanjkanje znanja s področja avtomobilizma tega proizvajalca prinaša določena tveganja. Kako to, da se šele sedaj na glas govori o tem. A je to zato, ker če nimaš tesle in obgriznjenega jabuka, potem nisi frajer. 

• Všeč 2
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Zelena agenda in bohnedej kaj čez glasnika čistega prevoza rečt... do zdaj k pravijo, da je SS-ovec in naci. Folk je neumen in slep oziroma si je zatiskal oči, ker si ni želel priznati da je verjel v napačnega "boga". Musk ni ratal tak šele zdajle... od vedno je tak. Noben od teh hiperbogatašev ni gladek in vsi so več ali manj prikriti psihopati, samo prložnost jim je treba dat, da se pokažejo v pravi luči pa naj bo to Musk, Bezos, Gates, Zuckerberg al pa konec koncev Trump, Putin, Zelensky, Von Den Lajdra, Schwab in drugi.

• Všeč 3
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Pomoje Tesla nima problema v pomanjkanju znanja, med inženirji, ampak v tem da se Musk meša v proces proizvodnje, in da šparajo na vseh koncih kjer se da. Zato so naprimer edini proizvajalec ki nima LIDARja za pomoč pri samostojni vožnji oz adaptivnem tempomatu, ker je predrag. Že vrabci čivkajo da je QA pri tesli katastrofalen, oz neobstoječ, in gre vn vse kar pride iz linije, če mal poiščeš po netu, lahko tudi najdeš izjave bivših zaposlenih, ki potrdijo, da so dobil že slabe dele od podizvajalcev, pa so jih vseeno moral dat v avto.
Ne vem kolk je res, ampak glede na to da je v njegovi biografiji to napisano, naj bi med enim od sestankov inženirji razlagal da za trpežnost avto rabi 4 šravbe, Musk jim je reku da morjo zmanjšat na dva, da manjšajo stroške.

Tesla je popularna zaradi marketinga, in je točn tko, večina ljudi ki jo kupi nima pojma o tem kaj kupuje, kupijo to tko kt jabuk, da se pokažejo.

P.S. je pa baje tisti video z loonie toons zidom dokazov da tesla takoj pred nesrečo izklopi FSD, da lahko potem trdijo da je voznik sam kriv, ne njihovi pomanjkljivi sistemi. Aja, je pa musk v prvih dneh ko je umpal lumpa ratov predsednik, takoj ukinu agencijo, ki je točno to preiskovala

• Všeč 1
  • Začuden 2
Napisano
pred 2 urama je Matick napisal:

je pa baje tisti video z loonie toons zidom dokazov da tesla takoj pred nesrečo izklopi FSD, da lahko potem trdijo da je voznik sam kriv, ne njihovi pomanjkljivi sistemi.

Ne branim Tesle, ampak vseeno. Če proti tistemu loony toons zidu pošljemo 20 voznikov, ki ne vedo, da je cesta narisana na zidu bi jih 19 peljalo skozi, en bi pa prej ustavil in spraševal za smer. Namreč šoferji tudi nimamo Lidarja v glavi ampak smo bolj podobni kameram in naravni (ne)intelegenci. Problem, ki ga vidim je v tem, da bi Tesla ob slabi vidljivosti moralazmanjšati hitrost glede na situacijo na cesti, tako kot se predvideva za voznika. Žal tega ne naredi in tu je glavni problem video sistema, ki ga ima. Zato pa seveda ni niti blizu, da bi bil samostojno vozeči avto brez človeškega nadzora.

V vseh teh primerih, ki smo jih videli pa vseeno dvomim, da FSD izklopi pred nesrečo, ker če ne opazi, da bo šla skozi zid ali zbila pešca nima niti časa tole izklopit. Namreč ne ve, da bo prišlo do nesreče, dokler se dejasnko ne zgodi.

Ampak na koncu bi človek lahko rekel, da edina prava rešitev bi bila tako video kot lidar sistem združena v eno.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, ne vem no. Če se že plačuje za zavarovanje naj dajo potem od sebe kar morajo. Ni mi ravno do tega, da bi samo njihova pijančevanja v Planici financiral.
    • Jaz imam k sreči tudi same dobre izkušnje glede nepremičnin pa tudi vozil.... 
    • Za entermeco pa moja zimska povprečna od X186...... 
    • Pri elektromotorju imaš navor (in pospešek) res takoj na razpolago in to trga gume. Je že znano, da je obraba nekje do 25% hitrejša kot pri normalnih ICE-jih.
    • Jaz imam pa kar dobre izkušnje. Par let nazaj je bila toča, pa sem dobil celo streho novo, brez vprašanj. Pa se pogovarjamo o izplačilu čez 20.000€. Tudi glede avtov je bilo vedno vse rešeno. Moram potrkati, zaenkrat nič hujšega, samo pleh pa kakšna sprednja šipa počena. Zavarovalnice so pač svoja zgodba. Prvo ponudbo dajo ali pa celo že to ne, potem je pa na tebi, da jih za vrat primeš, pa streseš iz njih kar morajo dati od sebe. Pri večjih denarjih jih pač s pravnikom potipaš, če je treba, pa je hitro prava ponudba na mizi. Je pa bajta samo ena, no vsaj jaz imam samo eno in je tudi glede na vrednost zgledno zavarovana po mojem mnenju. Se pa razume, da totalke ne bodo dali kar tako od sebe, ker tu se pa o rangu pol miljona pogovarjamo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.