Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Slabo vzdrževan mini golf v Woop-u. Ideja ni slaba. Notranji mini golf, .... Ampak pri 3/4 luknjah so kulice polomljene, ne pišejo ali jih preprosto ni. Začetne točke na par mestih so odtrgane od tal. Glede na ceno, bi pričakoval top vzdrževanje. Upam tudi, da vzdržujejo trampoline boljše.
-
Zadnje čase se precej vozim s 6-ko,veliko več kot s CX-30. Bolj ko se vozim, bolj spoznavam, da je predvsem za dolge vožnje 6-ka zakon. Stisneš gas in enostavno poleti tudi v 6 brzini, sredi klanca. Saj tudi cx30 potegne a na drugačen način. Je pa cx30 za mestno vožnjo in regionalke res dobra izbira z manjšo porabo. Sem pa ravno na zadnji vožnji v petek, ko smo šli s 6-ko na smučanje, ugotovil, da pri veliko večji hitrosti pije manj kot CX30. Te atmosferce "ubijejo" predvsem klanci, kjer je razlika v porabi največja. V korist dizla in navora. In teh je bilo na tej vožnji kar nekaj. Zanimivo, da je bila poraba na koncu, kljub veliki povprečni hitrosti še vedno pod 6 l/100. Tej naši Mazdini dizli so res super in učinkoviti. Če dela na njih vse, kot mora, seveda.😊
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Še basen o čebuli. Če bi kljukasti križ premagal rdečo zvezdo, potem bi bila sedaj prepovedana rdeča zvezda. Pa tu na forumu bi najverjetneje debatirali v nekem drugem jeziku. Zgleda da bi nekateri to očitno radi, ampak, jebi ga, pač ni tako. -
Dekadentni zblojeci. Ko se to začne dogajat civilizacije propadejo. Preživijo tiste, ki tega pač ne počnejo. Zgodovina nas o tem uči, če si sploh želimo biti podučeni v kar resno dvomim.
-
Ničesar... jaz sem delček programske kode v simulaciji.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.