Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Men tud, ga mam na vsake tok v hladilniku. Sploh jagodni je okusen.

33112_1.png

Napisano
pred 42 minutami je Boss napisal:

Slike so večinoma posnete v 80-ih in takrat smo slikali v barvah. Tole je eden malo manipuliral in barvne slike spremenil v čb. Zato, da se pokaže kako je bilo grozen črnobel svet takrat.

Jaz se živo spomnim, da sem babico vprašal, kdaj je svet ratal barvast, ko sem gledal črno-belo TV in slike :D

Podpis.png

Napisano

Mi smo na srečo meli barvni tv že v začetku  sedemdesetih. Smo prešvercali grunding iz Italije. A kaj, ko je bilo zelo malo programov v barvah. Vem, da je tv Koper capodistrija imela, Italijani pa še ne. So sosedi večkrat prišli k nam gledati "barve". 😊

Napisano

Ja ja, kaj bi blo, če neb blo Italije. Jim je Alex tko hvaležen, da še zdaj v Dolomite hodi. 😋

Napisano

Mi smo pa imeli v 70tih še tisto barvno šajbo pred ekranom,če kdo pozna za tiste čase najcenejša b.tv.....😊😂

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano

Ja to pa prinese demokracija in človekove pravice z vseh strani, potem pa ljudje mislijo da lahko počnejo kar hočejo. 

Napisano

To prinesejo preseravanja varuhov človekovih pravic, ki imajo polne riti in ki nimajo drugega dela, kot tuhtat, komu vse se godi krivica. Pa saj je zločinec skoraj bolj zaščiten kot policaj. Če bereš podrobno zgoraj omenjeni članek - policaja sploh nista izstrelila niti enega naboja. Ob dejstvu, da je bila policistka ranjena in da bi potemtakem imela alibi, zakaj sta streljala - v samoobrambi. Ampak sta se najbrž še pravočasno zavedla, koliko komisij bi preiskovalo, če je bilo res vse po protokolu. In gotovo bi kje našli kaj, da bi bila na koncu še onadva kriva...

Napisano

Ne vem no, ampak s pištolo proti verjetno avtomatski puški se jaz tud raj skrijem. Ko mu je zmanjkal streliva je pa spizdil.

33112_1.png

Napisano

Predstavitev Mazdine brošure o asistenčnih sistemih v nemščini (Google translate bo že pomagal tistim k ne razumejo😉).

Spodaj link za PDF-zastonj za dolpotegniti.

https://media-assets.mazda.eu/raw/upload//mazdade/globalassets/pdfs/brochure/broschuere_bedienhinweiseassistenzsysteme_2023_web.pdf?xd_co_f=MmU1ZTQ4N2ItYWE4OC00NjAyLThjNzQtNGI0ZjNjNDc3MmI5&rnd=499e09&_ga=2.101424641.1817847551.1687874318-1057721828.1687874318

Zaklepanje vozila brez ključa.

Jaz sicer tega ne rabim,ker ima CX-5 zadaj na prtljažnih vratih zraven tipke za odpiranje "kufra" desno še posebaj tipko za zaklepanje "na roke".

Napisano
pred 40 minutami je skritikrt napisal:

Jaz sicer tega ne rabim,ker ima CX-5 zadaj na prtljažnih vratih zraven tipke za odpiranje "kufra" desno še posebaj tipko za zaklepanje "na roke".

Samo tista tipka, kolikor vem ne deluje, ce ni kljuca v blizini ... :) ... Za CX-5 se ne spomnim, kako je bilo... pri CX-60, ki ima obe tipki eno zraven druge (za zapiranje prtljaznika in zapiranje prtljaznika z zaklepanjem). Samo zapiranje prtljaznika deluje tudi, ce nimas kljuca v zepu, zapiranje s hkratnim zaklepanjem pa ne deluje, ce nimas kljuca v zepu ... 

_88__Mazda_CX-60_Homura__4K____360°_View___Interieur___Rhodium_White__51K____Full_options___No_talk_video_-_YouTube.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Samo tista tipka, kolikor vem ne deluje, ce ni kljuca v blizini ... :) ... Za CX-5 se ne spomnim, kako je bilo... pri CX-60, ki ima obe tipki eno zraven druge (za zapiranje prtljaznika in zapiranje prtljaznika z zaklepanjem). Samo zapiranje prtljaznika deluje tudi, ce nimas kljuca v zepu, zapiranje s hkratnim zaklepanjem pa ne deluje, ce nimas kljuca v zepu ... 

_88__Mazda_CX-60_Homura__4K____360°_View___Interieur___Rhodium_White__51K____Full_options___No_talk_video_-_YouTube.png

Isto tako ima dve tipki  cx30. 

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Imaš prav...sem lih kar preizkusil-brez ključa v bližini noče na tisto tipko zakleniti🧐...ok,zame to ni problem,k lahko na tel.aplikacijo...mogoče pa vseeno kdaj tista fora z sovoznikovimi vrati prav pride🙄

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Pelješ 4 na morje kroacia pa še za panin je plac

Tole bi pa mogoče menjal za saaba:punk:

• Všeč 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

S tem si, če greš jutri na morje, že včeri tm :D

Kakšne cifre, že za 3 cilinder:

The three-cylinder powertrain has a combined power output of 1,044 kW (1,400 hp; 1,419 PS) and 1,849 N⋅m (1,364 lb⋅ft) of torque. The 5.0-litre twin-turbo V8 from the Jesko will also be offered as a $400,000 option. The V8 powertrain has a combined power output of 1,700 kW (2,300 hp; 2,300 PS) and 2,750 N⋅m (2,028 lb⋅ft) of torque when the engine runs on E85 fuel.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Napisano
pred 51 minutami je g.Wankel napisal:

S tem stojiš v koloni ravno tako kot s kakšnim osnovnim modelom Rene, na primer Twingotom...

Proti DARSu in našim avtocestam niti ta nima možnosti...

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

S tem stojiš v koloni ravno tako kot s kakšnim osnovnim modelom Rene, na primer Twingotom...

Proti DARSu in našim avtocestam niti ta nima možnosti...

Čista resnica. Nazadnje, ko sem stal v kolini proti Ljubljani (temu ne moremo več reči vožnja), se je zdraven mene premikal Lambo aventador. Še s skuterjem ali celo biciklom bi bil hitrejši. 😊

Napisano
pred 13 minutami je Alex napisal:

Čista resnica. Nazadnje, ko sem stal v kolini proti Ljubljani (temu ne moremo več reči vožnja), se je zdraven mene premikal Lambo aventador. Še s skuterjem ali celo biciklom bi bil hitrejši. 😊

Pa si preživel koline?

Podpis.png

Napisano
pred 6 minutami je g.Wankel napisal:

Pa si preživel koline?

Kako takoj pomislite na klobase in čevapčiče. Možakar se je zatipkal, pa kaj. Lahko bi sam povezal, da je @Alex hotel napisati, da je stal v kolibi. Sicer v kolibi na kolesih, ampak to so že podrobnosti...

Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Kakšne cifre, že za 3 cilinder:

The three-cylinder powertrain has a combined power output of 1,044 kW (1,400 hp; 1,419 PS) and 1,849 N⋅m (1,364 lb⋅ft) of torque. The 5.0-litre twin-turbo V8 from the Jesko will also be offered as a $400,000 option. The V8 powertrain has a combined power output of 1,700 kW (2,300 hp; 2,300 PS) and 2,750 N⋅m (2,028 lb⋅ft) of torque when the engine runs on E85 fuel.

Ja njihov 3 cilinder je res zanimiv lol

image.jpeg

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Kako takoj pomislite na klobase in čevapčiče. Možakar se je zatipkal, pa kaj. Lahko bi sam povezal, da je @Alex hotel napisati, da je stal v kolibi. Sicer v kolibi na kolesih, ampak to so že podrobnosti...

Ko omenjaš kolibo, takoj pomisliš na tvoj razpadajoč kao delovni stroj. 😉

pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Pa si preživel koline?

Dejansko so te naše podalpske avtoceste bolj podobne kolinam, kot pa avtocestam. To ni a od avtocest. 

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ko omenjaš kolibo, takoj pomisliš na tvoj razpadajoč kao delovni stroj. 😉

Jaz se vsaj zavedam, da se nimam s čim hvalit...

Napisano
pred 49 minutami je Slivka napisal:

Jaz se vsaj zavedam, da se nimam s čim hvalit...

Edina pametna danes iz tvojih ust, pa si napisal kar precej. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.