Bini Napisano 4. avgust, 2023 Prijavi Napisano 4. avgust, 2023 pred 2 urama je Jest napisal: Karto rabijo... samo je brezplacna ... Ja, isto kot otroci.... 😊😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. avgust, 2023 Prijavi Napisano 5. avgust, 2023 Mislim, da je možakar precej zgrešil... Citiraj
Shrek Napisano 6. avgust, 2023 Prijavi Napisano 6. avgust, 2023 To ni haha...tole je za zjokat... 2 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. avgust, 2023 Prijavi Napisano 6. avgust, 2023 pred 15 minutami je Boss napisal: Čist primerna za ožent. Če zna trebuh napolnit in praznit jajca je dobra 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. avgust, 2023 Prijavi Napisano 8. avgust, 2023 https://goo.gl/maps/6kzexSWpzwEGLjme7 Citiraj
Slivka Napisano 10. avgust, 2023 Prijavi Napisano 10. avgust, 2023 Mogoče komu pride prav... Danes so mi s Pošte Slovenija dostavili neko pošiljko. Pred tem sem dobil emajl obvestilo. Zraven je bilo še to: Obvestilo: Ponovno so se pojavila e-sporočila, ki vas kot prejemnika obveščajo, da vas čaka paket, za katerega je potrebno plačati manjši znesek poštnine (2,99 EUR). Gre za lažna sporočila, saj Pošta Slovenije v nobenem primeru dostave ne pogojuje s plačilom vnaprej. O obstoju pošiljke se lahko vedno prepričate na naši spletni strani: sledenje.posta.si, kjer z vnosom 13 - mestne sprejemne številke preverite ali pošiljka v našem sistemu sledenja dejansko obstaja, kje je bila oddana itd. 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano 11. avgust, 2023 Prijavi Napisano 11. avgust, 2023 dne 10. 8. 2023 ob 8:51 je Slivka napisal: Mogoče komu pride prav... Danes so mi s Pošte Slovenija dostavili neko pošiljko. Pred tem sem dobil emajl obvestilo. Zraven je bilo še to: Obvestilo: Ponovno so se pojavila e-sporočila, ki vas kot prejemnika obveščajo, da vas čaka paket, za katerega je potrebno plačati manjši znesek poštnine (2,99 EUR). Gre za lažna sporočila, saj Pošta Slovenije v nobenem primeru dostave ne pogojuje s plačilom vnaprej. O obstoju pošiljke se lahko vedno prepričate na naši spletni strani: sledenje.posta.si, kjer z vnosom 13 - mestne sprejemne številke preverite ali pošiljka v našem sistemu sledenja dejansko obstaja, kje je bila oddana itd. Sem tudi ze imel ta primer...mi je bilo čudno...k sicer zelo veliko online naročam...in sem poklical na pošto...in mi je prijazna zaposlena povedala,da je "natega", in da je tega ogromno...in potrdila-raje poklicati,in vprasati,kot pa se jeziti... Citiraj
FuManchu Napisano 12. avgust, 2023 Prijavi Napisano 12. avgust, 2023 Račun servisa, da te kap: 103.000 evrov za ... - Zanimivosti - Avto Magazin AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Avtomobili, ki jih poganja gorivna celica, so še vedno precej redki. Tudi zaradi zahtevne in drage... 2 2 Citiraj
FuManchu Napisano 14. avgust, 2023 Prijavi Napisano 14. avgust, 2023 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/italijan-nekje-na-slovenski-obali-izgubil-svoj-avto.html 3 1 1 Citiraj
Boss Napisano 14. avgust, 2023 Prijavi Napisano 14. avgust, 2023 Resno, to je tema za članek? Pa mi smo res "skrenuli". Članek pa tko diletantsko napisan, da v uvodniku ne veš a iščejo Italijana al avto. "Na območju PU Koper je njihovo pomoč potreboval Italijan, ki je zjutraj parkiral svoj avto, ves dan kolesaril po obali, prespal v naravi, nato pa pozabil, kje ima vozilo. Če ste ga videli, obvestite Policijo." 2 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. avgust, 2023 Prijavi Napisano 14. avgust, 2023 Italijan zgubil avto? Say no more. Alex mu ga bo poiskal. Na koncu mu pa še eKspreso skuha. Vse za Italijo ❤ 1 2 1 Citiraj
Freak Napisano 18. avgust, 2023 Prijavi Napisano 18. avgust, 2023 Tip ima zelo zanimive filmčke. Čeprov mi je isto smotan za gledat, kot minus na bančnem računu, sam ok. Gre za izobraževalne namene. Tole mi je sploh zanimivo. Me zanima, če je isto pri avtomobilih 1 Citiraj
FuManchu Napisano 18. avgust, 2023 Prijavi Napisano 18. avgust, 2023 IQ sobne temperature... https://www.24ur.com/novice/tujina/bmw-obtical-na-prodnati-plazi-na-pagu-pustite-ga-da-se-izvlece-sam.html 1 Citiraj
Boss Napisano 18. avgust, 2023 Prijavi Napisano 18. avgust, 2023 Ne vidim prednosti... men je enako. Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2023 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2023 Naš Marko Ferlin svetuje, sicer ni najnovejši članek, a vseeno zanimivo branje; https://www.moskisvet.com/visoki_obrati/nakup-rabljenega-avtomobila.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. avgust, 2023 Prijavi Napisano 19. avgust, 2023 Pa sej ni napisano nič revolucionarnega. Vse je zgolj zdrava pamet, ki ti zagotovi 80% sigurnosti nakupa, 20% je pa zgolj in samo sreča. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2023 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2023 Rekorder Zelenga pekla (AMG ONE), zvok pa ne navduši, za moj okus ima Hyundai Getz lepši zvok, hehe 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.