Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Vsi se nekaj na vojno pripravljajo, se mi zdi... 2 Citiraj
Bini Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Pred eno uro je Slivka napisal: Vsi se nekaj na vojno pripravljajo, se mi zdi... Se za sir in šolde bojijo, mogoč še za čokolado.... 🧀🍩💷 🥴 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Nisem vedel, da ima Kukuljanovo KP tablice... 2 Citiraj
Bini Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Kaj so in česa niso dejansko počeli Japonci? Afera na daljnem vzhodu dobiva nove razsežnosti ... AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Napake so priznali tudi proizvajalci sami. Vsi danes nekaj mučkajo, še na Japaneze se ne moreš več zanest.... 2 Citiraj
FuManchu Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Zveš pa čist nič konkretnega ko bereš... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij Avtor Prijavi Napisano 11. junij Me mika tole kupit, da vidim če res pomaga odganjati NAJNEVARNEJŠE ZVERINE NAŠIH GOZDOV; Elektronski odganjalec klopov - Boljše počutje WWW.SANOLABOR.SI Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij "Občina je z zakonodajo omejena..." Ko bo komu od staršev "počil film" in bo začel neomejeno streljat vse naokoli, se bodo pa čudili, kaj se je zgodilo... Kaj se dogaja na slovenski osnovni šoli? Od 130 otrok v šolo prišli le štirje WWW.ZURNAL24.SI Starši in otroci v strahu, razlog pa nedavni napad na učenca, ki je pristal v bolnišnici. Citiraj
g.Wankel Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Pa zakaj vsi pišejo "romi", če so pa cigani? 😀 Pa če starši ne bi vzgajali teh poženščenih fantkov, bi jih cigiči hitr pokasiral zdele nazaj. 2 2 Citiraj
FuManchu Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij pred 2 minutama je g.Wankel napisal: Pa zakaj vsi pišejo "romi", če so pa cigani? 😀 Pa če starši ne bi vzgajali teh poženščenih fantkov, bi jih cigiči hitr pokasiral zdele nazaj. Pa saj ko sem jaz v šolo hodil smo cigane tepli. Niso imeli jajca ko danes. Smo jih zvečer počakali pa pretolkli. 2 2 Citiraj
Bini Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Premalo ste jih, poglej kako zdaj vzgajajo svoje otroke.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. junij Prijavi Napisano 11. junij Nič jih nismo takrat premalo, ampak jih zdaj premalo. Mislim, fantje niso fantje, če se od časa do časa ne stepejo. Ampak dandanes jih vzgajajo kot deklice (razen Romi, seveda) in to je problem - ker Rome dandanes premalo... 1 1 Citiraj
Alex Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Golobchek zbira padala za palestince. Veterani, rezervisti in ostali na plano z padali, ki jih imate na podstrešjih. Da ne bodo tam trohnela brez veze. 😉 https://www.24ur.com/novice/tujina/slovenija-bo-zbirala-padala-za-dostavljanje-pomoci-v-gazi-iz-zraka.html Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij dne 11. 6. 2024 ob 12:22 je FuManchu napisal: Pa saj ko sem jaz v šolo hodil smo cigane tepli. Niso imeli jajca ko danes. Smo jih zvečer počakali pa pretolkli. Jugonostalgik. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij @Slivka 7-zicer, za tebe: https://www.zurnal24.si/avto/testi/sedem-sedezev-ali-nadpovprecno-prostoren-druzinski-avto-424136 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Poznam. 57.000€ + vlečna kljuka, ki je trgovec takrat ni našel, čeprav je vedel, da je, ker so jo že montirali, ne ve pa, koliko je cena. Domnevam, da je okoli 1.000€. Torej bi bilo vse skupaj okoli 58.000€. Se bom lotil kopat po parceli in ko bom našel kamen zlata od ene kile, grem po to vozilo... 1 Citiraj
godlike Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Vem. Na mečkah je problem cena. Tudi meni, čeprav je edini nemec, ki bi ga imel. Mogoče 1-2 leti star uvoz, ko se naveličaš Fuksa. Sploh glede na to, da res nimaš izbire. 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Naveličal sem se jaz FuksWagna že zdavnaj, tako da to ni ovira. Ampak... Torej, če nekdo prodaja eno do dve leti staro vozilo, se ga je očitno že naveličal - tako kot jaz. In če njemu ni dober - najbrž tudi meni ne bo... Edino, kar me reši, je, da nekaj let trpin FuksWagna. Otroci bodo počasi začeli delati vozniške in jaz ne bom imel več potrebe po sedmih sedežih. Ko trije otroci naredijo vozniške, mi bo petsedežno vozilo povsem zadosti. In, ker sm kmet an s hribu doma, bi naverjetneje kakšnega karavana. Na primer kakšno novo Mazdo 6 z dvolitrskim dizlom in ročnim menjalnikom, pa da se vozim kot gospod... 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij Honda S2000 je poklon filozofiji Kaizen WWW.RTVSLO.SI Odgovor na vprašanje preteklega tedna, ki se je glasilo, kaj je bila velika posebnost Hondinega... Tole bi pa še danes imel, čeprav je zdaj že skoraj oldtimer.... 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij pred 3 urami je sportman333 napisal: Honda S2000 je poklon filozofiji Kaizen WWW.RTVSLO.SI Odgovor na vprašanje preteklega tedna, ki se je glasilo, kaj je bila velika posebnost Hondinega... Tole bi pa še danes imel, čeprav je zdaj že skoraj oldtimer.... J***š vse ostale roadsterje. To je to😍 2 Citiraj
Z M A J Napisano 16. junij Avtor Prijavi Napisano 16. junij Slovenija že pred prvo tekmo postala 'evropski prvak' WWW.ZURNAL24.SI Medtem ko nas na zelenicah čaka še ogromno dela, pa je v tekmovanju za najboljše pivo na stari celini že vse... 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. junij Avtor Prijavi Napisano 18. junij (FOTO) Senzacija: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo na svetu VECER.COM Če ste se kdaj sončili v slovenski Istri, potem je prav mogoče, da ste obiskali plažo, ki je po mnenju vplivnega... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij (FOTO) Jelen skozi steklo pristal ob vozniku: 43-letniku se je na Krasu pripetila neverjetna nesreča VECER.COM Vožnja od Dutovelj proti Komnu se za 43-letnega voznika iz Hrušice na Gorenjskem včeraj ni... Na štop je izgleda šel.... 1 1 1 Citiraj
etcho Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij pred 12 urami je Z M A J napisal: (FOTO) Senzacija: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo na svetu VECER.COM Če ste se kdaj sončili v slovenski Istri, potem je prav mogoče, da ste obiskali plažo, ki je po mnenju vplivnega... Prečudovita, da si polomiš noge, preden zaplavaš ... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.