skritikrt Napisano torek ob 05:54 Prijavi Napisano torek ob 05:54 Pred eno uro je Shrek napisal: 😋Ja, pa posilil bi jo tud lahko... Ja,samo pol bi morala počakati,in ga kasneje počiti...saj veš,kako so babe nepotrpežljive,in k se ni hotela odreči užitku,in ga je raje prej počila🤔...ziher je ziher😃 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 06:55 Prijavi Napisano torek ob 06:55 pred 8 urami je Boss napisal: pravilo močnejšega pa ... če sta tud oba volkova oborožena? Prav ali ne prav... zakonodaja je pač jasna in ne more si vsak vzet pravico v roke pa četudi bi imel formalno lahko prav. Ker če vzameš pravico v svoje roke si pač prekoračil linijo in lahko iz žrtve postaneš storilec. Glej, ker sva pri primerih, mogoče v razmislek: Se pelješ po svoji gorski cestici in na nekem nepreglednem križišču ti ena mesta nenavajena tetica vzame prednost in avta počita ter končata v obcestnem jarku. Seveda, kot se ponavadi zgodi v takih primerih je vedno nekaj hudih obtožujočih besed, kjer vsak od vaju trdi, da je kriva nasprotna stran. Ker vidiš, da to ne pelje nikamor in da je najboljs spravit avta na cesto odideš do kesona in vzameš svojo najljubšo lopato in z njo zakorakaš proti prednjem delu avta, da ga boš poskusil odkopat iz jarka, ker je samo rahlo nasedel. Tetica je ravno bila na telefonu in ko se obrne zagleda tebe, brkatega hribovca v gumjastih škornjih z lopato v rokah mrkega pogleda, ker seveda nesreča ni glih zabaven dogodek. Tetica se ustraši, ker misli, da greš nadnjo, telefon ji pade iz leve roke, desna je pa že v torbici, kjer izvleče pištolo, ki jo je dal njen jebač za samoobrambo.... in te pihne. Ti si mrtev, tetica se pa na sodišču izgovarja, da si jo najprej nasilno povzročil karambol, jo verbalno nadlegoval in da si jo nato hotel pokončati z lopato. Trdi da je streljala v samoobrambi. Si se učil pri Hansu Christianu Andersenu ali pri Jakobu in Wilhelmu Grim? Če bi zagledal žensko s pištolo v roki, bi se ustavil na mestu in ji začel govorit, naj se ustavi in naj ne strelja, ne pa da bi tekel proti njej, da jo zgrabim za roko in ji iztrgam pištolo. In če bi se ustavil, sem mnenja, da ne bi kar streljala... Vsaj, kolikor sem opazil, ljudje postanejo "živčni" samo, če je razdalja med nama manj kot dva metra. Če sem dlje, so mirnejši in se je lažje bodisi pogovarjati bodisi kregati. Tudi, če imam lopato v roki. Vsaj tu, na samem... Pri fiziki velja pravilo, da je akcija enaka reakciji. Sem imel dosti opravka z ljudmi, tudi v teh naših hribih, sicer ne v gumjastih škornjih ampak v gojzarjih, ma tudi brkati hribovc v gojzarjih z lopato v roki in mrkega pogleda je najbrž tudi kar grozljiva podoba, sploh nekje na samem. In "akcija je enaka reakciji" velja tudi tu, ne le v fiziki. Mogoče v razmislek: po zakonu velja telesna nedotakljivost - se pravi, da je ni imel kaj za rit zagrabit, če mu tega ni dovolila. Torej, če je bil tako blizu, da jo je ošlatal, je bil preblizu. Ker pa nismo vsi doktorji medicine in ne poznamo podrobne anatomije človeka, sploh pa pod stresom ne razmišljamo o čisto vsem in, ko se čutiš ogroženega, gre v bistvu za stanje zmanjšane prištevnosti, ga je štihnila na eno izmed najslabših možnih mest... Kaj je pa rinil tako blizu. Če bi si jo samo ogledoval z vseh strani, ga gotovo ne bi zaštihala... Citiraj
Boss Napisano torek ob 08:13 Prijavi Napisano torek ob 08:13 Ma glej... ubit človeka pač ne smeš pa če se še tolk kurčimo klele. To je poanta situacije, ki jo pač ne razumeš. To je v stilu kaj bi bilo če bi bilo. Ostalo se strinjam, ne bi jo smel dotaknit ampak kaj še vse ne smemo pa se vseeno počne - recimo pijan v avto za volan pa skoz rdečo. imam pa občutek, da se o tem sploh ne bi pogovarjali, če jo ne bi pošlatal Eritrejec ampak en kleni Evropejec. Ups, aja, sej res to se skos dogaja, samo pač ne vemo, ker za medije tak dogodek ni interesanten. Pa je glih tako nesprejemljivo pa ne glede kdo koga šlata in kdo koga ubije. 1 Citiraj
Janez007 Napisano torek ob 08:16 Prijavi Napisano torek ob 08:16 (urejeno) pred 3 minutami je Boss napisal: Ma glej... ubit človeka pač ne smeš pa če se še tolk kurčimo klele. To je poanta situacije, ki jo pač ne razumeš. To je v stilu kaj bi bilo če bi bilo. Ostalo se strinjam, ne bi jo smel dotaknit ampak kaj še vse ne smemo pa se vseeno počne - recimo pijan v avto za volan pa skoz rdečo. imam pa občutek, da se o tem sploh ne bi pogovarjali, če jo ne bi pošlatal Eritrejec ampak en kleni Evropejec. Ups, aja, sej res to se skos dogaja, samo pač ne vemo, ker za medije tak dogodek ni interesanten. Pa je glih tako nesprejemljivo pa ne glede kdo koga šlata in kdo koga ubije. A to merilo velja tudi za posebno operacijo v Ukrajini, Buča itd...? Pokol v Buči - Wikipedija, prosta enciklopedija SL.WIKIPEDIA.ORG Popravljeno torek ob 08:17 od Janez007 1 Citiraj
Bini Napisano torek ob 09:41 Prijavi Napisano torek ob 09:41 Res je žalostno, gremo iz ene skrajnosti v drugo.... 😔 V primeru vojne ni hudga vse kar se tam zgodi v vsakdanjem življenju se pa do potankosti ubadajo in polemizirajo kaj in kako, samo da se piše.... Citiraj
skritikrt Napisano torek ob 10:00 Prijavi Napisano torek ob 10:00 pred 1 uro je Boss napisal: Ma glej... ubit človeka pač ne smeš pa če se še tolk kurčimo klele. To je poanta situacije, ki jo pač ne razumeš. To je v stilu kaj bi bilo če bi bilo. Ostalo se strinjam, ne bi jo smel dotaknit ampak kaj še vse ne smemo pa se vseeno počne - recimo pijan v avto za volan pa skoz rdečo. imam pa občutek, da se o tem sploh ne bi pogovarjali, če jo ne bi pošlatal Eritrejec ampak en kleni Evropejec. Ups, aja, sej res to se skos dogaja, samo pač ne vemo, ker za medije tak dogodek ni interesanten. Pa je glih tako nesprejemljivo pa ne glede kdo koga šlata in kdo koga ubije. Si prebral temo z orodjem...in kaj sem pisal ko sem predstavil nože Spyderco....in pred kratkim objavil "novo novico" o istem tipu,katerega sem držal do prihoda policije,ko je pri nas z pajdašem vlomil...mi grozil "a otroke tudi imaš"...?...da ne naštevam naprej. Malce branja kogar več zanima. Marjan pred 24 leti ubil mamo, zdaj čaka na sodni epilog zaradi poskusov uboja WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Marjan Elemir Rozman naj bi zagrešil 3 kazniva dejanja. Ubil mamo in jo z bagrom zakopal pri hiši! Drogo je za zapahi moral pokakati WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Marjan Elemir Rozman obsojen zaradi dilanja za rešetkami. Pred četrt stoletja ubil mamo in jo z bagrom zakopal pri hiši. Morilcu Marjanu, ki je deloval kot zgleden sosed, spet grozi zapor WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Nasilna tudi ena od njegovih domnevnih žrtev. Marjan ustrelil mamo in še dva poskušal ubiti? WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Marjan Elemir Rozman se spet zagovarja zaradi dveh hudih kaznivih dejanj. Bodo k resnici pripomogla izvedenska mnenja? Na obisku je Sandi dobil nož v trebuh: »Ne boš ga zaklal, Marjan, p... ti materina« WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Sandi Šišić je bil s hčerko pri svoji bivši. Poskusa uboja je obtožen Marjan Elemir Rozman, ki je že sedel zaradi umora lastne matere. Mamo umoril in zakopal, punco zaštihal WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Marjan Elemir Rozman že sedel zaradi krutega umora, truplo je zakopal kar za hišo. Tokrat na zatožni klopi zaradi dveh poskusov uboja in... Materin morilec hotel spet ubijati, Anuško pred 24 leti zakopal z bagrom WWW.SLOVENSKENOVICE.SI Marjan Elemir Rozman dveh poskusov uboja in nasilništva ne priznava. Glej,zame ni razlike al Slovenec,Eritrejec ali bilokaj...vsi smo "ljudje". A če mi tak tip "pride domov"...ali kakorkoli prekrši določene civilizacijske norme,se je prostovoljno odpovedal svojim pravicam. Še kriminalista sta me spraševala:..." ja za kaj ga pa niste razbil...?"... A vidiš,kako nas je oblast "strenirala"...in si naštimala zakone,kakor njej paše (ekvivalentnost pri silobranu)?! Naslednjič me ne bo več presenetil,in ne...ne bom klical policije...14 dni,in so ga izpustili!!!...in tip ve,kje sem doma.... Ne-ne bom klical policije...samo "izginil" bo. 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 14:55 Avtor Prijavi Napisano torek ob 14:55 V Slovenijo prihaja letalski prevoznik KLM Royal Dutch Airlines | 24ur.com WWW.24UR.COM Letalska družba KLM bo spomladi povezala Ljubljano in Amsterdam. Leti bodo na voljo vsak dan med 30. marcem 2025 in 25. oktobrom 2025... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.