Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 48 minutami je jures napisal:

Ja tako sem tudi jaz zaključil, lastnik SE bi imel povračilo v obliki res zastonj polnjenja EV (moja ideja je da direktno porabljas presezek s subvencioniranim pretvornikom - mokre sanje) ampak brez investicije ni 'zelenega sveta', ker pa je to več ali manj samo biznis smo kjer smo

Sem imel ta motor v CX-7, dober samo lakom lačen.......še posebej s težkim cx7, 10 je bila utopija če maš otroke v vrtcu, sestanke v mestu itd, 12 normalno, če si hotel čustva iz motorja pa 14.Uuuuuu saj res a ni bil ta moj cx7 povod za poraba izziv, do kaalmana smo šli. Boss ga je spravil na 8 al 9 ....zlati časi

V 3- ki je pil par litrov manj ob normalni vožnji. Ampak si vsaj vedel, zakaj pije. 

Pri nekaterih motorjih pa ne veš zakaj pijejo toliko. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pridi v Lj. pa poglej malo po MB, BMW, Audy.... in boš vse te gume spoznal... 😁🥴😉
    • Hvala za link.   680 strani. 🤣 Bi bilo dobro, če dobim v pisni obliki celotna navodila, ne samo kakšno skrajšano verzijo. Ker če grem to tiskat na A4 papier bo kupček precej visok in težek. 😒 Original navodila so verjetno v A5 ali podobnem formatu na tanjšem papirju.
    • Začnem iskati letne pnevmatike za našega BTjca. Vtipkam dimenzijo in ven padejo proizvajalci: - Austone (87,68€) - Aplus (89,16€) - Linglong (97,94€) - Lanvigator (106,23€) - Sailun (107,26€) - Laufenn (107,88€) - Triangle (118,72€)   Prvih sedem znamk - same take, za katere še nikoli slišal nisem...
    • Drugače imate tole: https://owners-manual.mazda.com/gen/en/cx-30/cx-30_8hq1ee19i/   Jaz za 6ko uporabljam, če kaj rabim. Je pa tiskana skrajšana verzija tudi v avtu. Takrat so jih dajali še zraven.
    • Sem preveril.   Navodila se zaenkrat še dobijo v pisni obliki ob nakupu avtomobila. 😀   Pri kitajcih pa samo digitalno.   LP
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.