Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Samo res. Ko dela na minimumu misliš, da se bo razpadel. Ko kaka stara gara. Ko pa da gasa... :aaaaa:

Tak zvok avta imel bi tudi jaz. 

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Samo res. Ko dela na minimumu misliš, da se bo razpadel. Ko kaka stara gara. Ko pa da gasa... :aaaaa:

Tak zvok avta imel bi tudi jaz. 

Na Mazdo tak zvok ne paše.🥴

Napisano
pred 7 minutami je Bini napisal:

Na Mazdo tak zvok ne paše.🥴

Na limuzine in karavane, sploh pa na SUV-e pa res ne... pa sej nočeš zgledat kot en nedonošen BMW-jaš, ki je navdušen samo, da se mu dere iz auspuha.

33112_1.png

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Na limuzine in karavane, sploh pa na SUV-e pa res ne... pa sej nočeš zgledat kot en nedonošen BMW-jaš, ki je navdušen samo, da se mu dere iz auspuha.

Jaz bi pa imel tak motor in zvok v mojem karavanu. 

Kako bi pogledal kak bavarec ali olimpijec, ko bi se znašel v oblaku dima karavanovih zažganih gum. 😊

Napisano

Pa kup si še en avto za krizo srednjih let... jaz glih kar spet mečke gledam SL in CL.

33112_1.png

Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

Pa kup si še en avto za krizo srednjih let... jaz glih kar spet mečke gledam SL in CL.

Za krizo si kupujem še kar  dodatne kitare. Ne ostane za kak divji avto. 😒

Napisano
pred 46 minutami je Boss napisal:

Saj pravim,da ne paše,so mi bolj všeč tihi pa hitri avti,ponavadi so ti bencinci.😊

Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Saj pravim,da ne paše,so mi bolj všeč tihi pa hitri avti,ponavadi so ti bencinci.😊

Tihi pa hitri so tudi električni. 😊

Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Tihi pa hitri so tudi električni. 😊

Res je,bi ti pa lajko pa jih nimam več za danes...👍😂😂😂

• 2 tedna kasneje...
Napisano
cf4f962032aae17d260c_62534218.jpg?v=ca5e
WWW.24UR.COM

Slovenski nogometni reprezentanci je uspel majhen podvig v smislu korakanja proti uvrstitvi na svetovno prvenstvo 2022 in ogromen...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
2f9b52782e745e3cdbfa_62535545.jpg?v=ba4b
M.24UR.COM

"Z našo novo smučarsko skakalnico sredi Ljubljane smo izpolnili dolgoletne želje ljubljanskih smučarjev." S temi besedami je takratni predsednik Smučarskega kluba...

Napisano

AND Slovenia ...

Napisano

Ideja za tiste, ki imajo majhno dvorisce in problem z obracanjem avta ... 

Malo prevelik "ležeči"

• Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 34 minutami je Jest napisal:

Ideja za tiste, ki imajo majhno dvorisce in problem z obracanjem avta ... 

Malo prevelik "ležeči"

Sistem obračanja kot na ajzenponu! 🤣

Napisano
eb8937b4729742b316de_62545739.jpg?v=b542
WWW.MOSKISVET.COM

Ste že bili v najmanjšem mestu na svetu, ki je tako rekoč pred našimi vrati? Kaj pa ob smaragdnem avstrijskem jezeru, ki se v poletnih mesecih spremeni v park? Če je odgovor ne, ju zagotovo morate umestiti na...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Tole je zanimiva zadeva... in kako se policija odloča naknadno kdo je kriv. Dejansko je pa odgovornost na strani mestnih oblasti, ker da takole odprejo praktično obema istočasno prosto pot je milo rečeno smešno. Se vidi, da smo v Slo kar se prometne ureditve vseeno svetlobna leta pred USA.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
    • Daj vin šasijo da pogledam, sam d kisikova sonda crkne mal dvomim, možno pa je, jz bi kr adblue off naredu k ga najbrš adblue serje ne ta sezor. K boš zmetov 1500€ na avto pa še kr nbo delal. Preden boto adblue začel meriti bo tud ta mazda pezijo dočakala. O vw in adblue pa raje nebi sploh kometirov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.