YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2011 Prijavi Napisano 11. november, 2011 A si navdu?en na GoPro posnetki ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 11. november, 2011 Prijavi Napisano 11. november, 2011 A si navdu?en na GoPro posnetki ? Vsak dan bolj! ?e ene par bi jih kupil, se nau?il skakati s padalom, surfati itd... Zaenkrat imam ?e en projekt v glavi ampak mora biti lep?e vreme. Citiraj
Z M A J Napisano 11. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2011 Prismojeni Ameri prevrnejo koreto oz. se odbije od tal do te mere da se prevrne, kera scena; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. november, 2011 Prijavi Napisano 11. november, 2011 Tale pa ima jajca. Je pa tole meni eden najbolj ultimativnih letalskih ?portov. js bi tut Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mare- Napisano 12. november, 2011 Prijavi Napisano 12. november, 2011 No,pa bom ?e jaz dodal en svoj posnetek Citiraj
Z M A J Napisano 12. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2011 No,pa bom ?e jaz dodal en svoj posnetek Super zadeva, pa tudi lep zadek Mazdojke se vidi na posnetku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 12. november, 2011 Prijavi Napisano 12. november, 2011 Dober posnetek pa tudi muzika pa?e zraven. Jaz se pa ?e malo lovim pa i??em motive. Ker s padalom ne ska?em, da bi ?el pa kak?ne priuete z avtom delat po javnih cestah mi pa tudi ne pa?e. Citiraj
Symon Napisano 13. november, 2011 Prijavi Napisano 13. november, 2011 Iz ?esar sledi, da je tale stran kar malo nenatan?na, tudi hitreje pride 0-200. Citiraj
Symon Napisano 25. november, 2011 Prijavi Napisano 25. november, 2011 P***a, Kitajci so za?eli kopirati tudi varnostno opremo in karoserijsko trdnost avtomobilov, da ima tale nov Geely ?e kar 4 zvezdice. Po drugi strani se pa vidi, da je MG zdaj od Kitajcev in ?e vedno nima 5 zvezdic. Citiraj
mazdaman Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 P***a, Kitajci so za?eli kopirati tudi varnostno opremo in karoserijsko trdnost avtomobilov, da ima tale nov Geely ?e kar 4 zvezdice. Po drugi strani se pa vidi, da je MG zdaj od Kitajcev in ?e vedno nima 5 zvezdic. Se popravljajo ja ampak se vidi ?e vedno jim po?i sprednja ?ipa pa streho malo potegne,... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 O?eni me Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 3. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2011 Za ve?ino mazda?ke populacije ne bo neki ful zanimivo, bo pa za kak?ne, ki imate pribli?no tok staro dete kakor jaz (23 mescev cca.), priporo?am naslednje risanke (tamala se je ?e nau?ila ?tet do 10 po angle?ko, po zaslugi te risanke, hehe); ?arli: Cuddlies: Pingvini: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Glej do konca....?e lahko.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Glej do konca....?e lahko.. Zreli kandidati za Darwinovo nagrado! Citiraj
mazdaman Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Glej do konca....?e lahko.. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
canyon Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 ? ma pa kdo jajca na temu svetu jih majo pa oni ... sam so 1000% norci ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 14. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2011 GLADIATORJI! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 19. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PR2z46jcePM Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 norije na igri??u Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
canyon Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 uglaunm zanimiv pogovor ... perica v akciji http://www.youtube.com/watch?v=MQ-9JRLW9oI Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 23. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2011 Peri?nik (g. Radio Veseljak) je legenda, moramo mu pa res zrihtat eno modro rotacijsko, kadar je na nujni poti. :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 23. december, 2011 Prijavi Napisano 23. december, 2011 Peri?nik (g. Radio Veseljak) je legenda, moramo mu pa res zrihtat eno modro rotacijsko, kadar je na nujni poti. :mi pijemoo: A je ta voz meni znan? Lopate pa to. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 24. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2011 A je ta voz meni znan? Lopate pa to. Trenutno je to Peri?nikovo osnovno prevozno sredstvo in regularno se vozi po cesti, ne z nekimi preizku?njami ali celo brez tablic. Laufa k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.