Z M A J Napisano 14. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2012 Simon, jaz sem skromnej?i, moja tiha (neuresni?ena) ?elja je Golf IV SDI (brutalnih 50KW)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 14. januar, 2012 Prijavi Napisano 14. januar, 2012 zanimiu tle je ?e RX7 zravn Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
nisde Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 Klikni video in glej od 5:45 pa bo? videl kere avte vozijo trenirkarji: http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomob.../audi%20q3.aspx Jebe? motor, đip je đip HAHAHAHA kaj a on ma pol hrćke pod pokrovom Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Gorjup13 Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 ?e je tole ?e gor se opravi?ujem ampak tip je nor, tole je pa res zver Citiraj
Z M A J Napisano 19. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2012 Na?a vrla blondinka (biv?a ministrica); Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Power of dreams. Reklama tako za Hondino dovr?enost kot grafiko in tehni?no naprednostjo Gran Turisma 5. Citiraj
Deeyan Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Power of dreams. Reklama tako za Hondino dovr?enost kot grafiko in tehni?no naprednostjo Gran Turisma 5. lepa, ampak mi je tastara bolj u?e? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Ma jaz bi mel obe. Tastaro NSX R zadnji letnik pa tole ker izgleda tehnolo?ko napredna. Bo pa verjetno draga tako kot CR-Z. Citiraj
Z M A J Napisano 21. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Man je tudi tanova svetovni stroj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 po dolgem ?asu se spet mal bl konkretno spravu za ra?unalnik in uploudu ?e en vide od belem zmaju od perice v?iganje belega volka Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 21. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2012 ?estitke dec, kon?no se vidi mojstrovina na?ega Peri?nika, po tem ko je izgubil edini klju? svojega Belega vouka (BGF 323)! Priporo?am ogled - Holivud scena! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Pa saj sem mu dal tudi razervnega? Ali moram ?e doma poiskat. Pa ne biti tak grobi , moj mali me vsake toliko vpra?a "ati kje ima? zdaj ono belo mazdo" Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 http://www.kleinezeitung.at/nachrichten/ch...8&id=185308 Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Pa saj sem mu dal tudi razervnega? Ali moram ?e doma poiskat. Pa ne biti tak grobi , moj mali me vsake toliko vpra?a "ati kje ima? zdaj ono belo mazdo" o?i, kam je ?u pa avto brez strehe... otroc so tud ?e oku?eni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 25. januar, 2012 Prijavi Napisano 25. januar, 2012 o?i, kam je ?u pa avto brez strehe... otroc so tud ?e oku?eni Moj mali re?e vsakemu kabrioletu "ati, ati glej miata" Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 26. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Ayrtona ne bomo pozabili nikoli; P.S. zlasti zanimivo je od nekje cca. 7.50minute tega posnetka (mah kak?en Prost, oz. Alene O'prosti). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 posre?ena reklama Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 26. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Tole so pa stari dobri cajti F1 - Gilles; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
qwerty Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Prvi kandidat... Mazda 3 MPS http://www.youtube.com/watch?v=D_dzKOy8km4...feature=related Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 uu ena 6ka V6 umes Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 4. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Priporo?am ogled - jeseni?ke lokalne zajebancije in prigode! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 6. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Nesojena kraljica vseh sten, ki pa na?emu heroju Humarju ni bila usojena; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.