Deeyan Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Da bi ga samo eden peglal 24ur brez prestanka, to pa bi bila malo huda dirka, hehe. razn, ?e bi bil pod kakim dopingom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 22. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Brajkovi? fura s tako hitrostjo, kot da vozi kak?en motor ne pa bicikla; http://www.kamnican.si/z-janijem-brajkovicem-okoli-alp/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 27. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2012 http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/vide...etila-kaca.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Originalni Ronaldo; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 To je ?e tisti ronaldo, ki je znal igrat in tut s ponosom ob?asno oble?em njegov interjov dres iz zlatih ?asov, ko gremo s kolegi kak?no rundo ?ogobrca Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
qwerty Napisano 6. julij, 2012 Prijavi Napisano 6. julij, 2012 Formula zapoje Con te partiro Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Moram se pohvaliti, da sem v ?ivo videl snemanje ?al je bil posnetek z zlato ribico narejen kak drugi krog, ko nisem naredil fotke. Ampak se ne bi branil tele zlate ribice na dveh nogah. Citiraj
Baby Viper Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Symon, lu?na ribica Ko smo ?e pri avtomobilisti?nih posnetkih in ker je spet na netu nov posnetek maneKENa Blocka, morm objavt eno zanimivo osebno asociacijo.. mogo?e se ?e v komu prebudi nostalgija.. Skratka, ?e kmalu po pri?etku tega posnetka, se mi je v glavi za?ela risat legendarna dirka?ina na to?no tej progi ..kdo ugane kolk je to ?e staro? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Mal manj k 20 let, ker sm mel original screamerje doma Sam ne bi tega lih razglabljal ker samo dokazuje kako smo ?e stari, ?e ste pa ?pilal stuntse pa sploh Citiraj
DARiAN_M Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 2:50,3:50,5:45 norooo,matrix scena Citiraj
Deeyan Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 Screamer, ?e zdej mam original game od prvega Screamer-ja, pa od Screamer Rally-a nekje takrat smo p res pre?pilal sva?ta, Test drive 4 mislim, da je bla tut takrat popularna, pa Test drive off road, pa Ignition... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Kak lep avtomobil?ek, pa leti k mari?ka; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 V ?ivo vidt in sli?at tole zverino je pa ?e bolj noro - zarad takih zadev sem leta in leta hodu gledat GHD v Ilirsko. Citiraj
Deeyan Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Kak lep avtomobil?ek, pa leti k mari?ka; u ja, Lancia Delta bo pa ostala ve?na Rally legenda... Se spomnem ?e, ko je ?e Ale? ?ernivec dirkal z njo car Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 u ja, Lancia Delta bo pa ostala ve?na Rally legenda... Se spomnem ?e, ko je ?e Ale? ?ernivec dirkal z njo Ja z eno bistveno razliko - tale specialka v videu, je prirejena za GHD in ima tam nekje 600-700KM pa ne vem ?e tehta eno tono. V glavnem struuuup Citiraj
Deeyan Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Ja z eno bistveno razliko - tale specialka v videu, je prirejena za GHD in ima tam nekje 600-700KM pa ne vem ?e tehta eno tono. V glavnem struuuup itaq, sej je tut po?irjena kr konkretno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2012 Komi ?akam ju3; http://www.youtube.com/watch?v=c3u2ROryrxE...h?v=c3u2ROryrxE Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Poglejte ga na?ega poba (Mostarski most); Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Poglejte ga na?ega poba (Mostarski most); poglej te norce Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Ne vem kdo je bolj nooor - ?e zastopi? kaj pomeni kopanje v Divjem jezeru pri Idriji? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Ne vem kdo je bolj nooor - ?e zastopi? kaj pomeni kopanje v Divjem jezeru pri Idriji? a je reku, da ma 10°C? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Tale voda NIKOLI ne prese?e 10 stopinj! http://sl.wikipedia.org/wiki/Divje_jezero P.S. - za tole sceno mislim da mi je pred leti razlagal, da je imela cca. 8 stopinj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. avgust, 2012 Prijavi Napisano 14. avgust, 2012 Tale voda NIKOLI ne prese?e 10 stopinj! http://sl.wikipedia.org/wiki/Divje_jezero P.S. - za tole sceno mislim da mi je pred leti razlagal, da je imela cca. 8 stopinj! kdaj gremo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 22. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2012 Mal spomina na 1-majski Mljet; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.