Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
in kaj si drugače napisal kot sem omenil? Se pravi bitching around for nothing, češ kdor tega nima o tem ne sme govorit al kako? Sej se samo pogovarjamo in izmenjujemo mnenja. In ti daješ podatke za lažjo Mazdo 3 in Mazdo 6. Obe lažji sta z boljšim količnikom upora in manjšim prečnim presekom zato so razlika v porabi pri 6-ki cca 0,5 litra nižje kot na CX-5. Pri trojki si pa upam cel liter dat nižjo napoveg kot pri precej velikem SUV-u Zdaj pa poglej tvoje navedbe in to preseli na CX-5 ... torej kje smo?
-
Ja, znanci bodo v kratkem oddali stanovanje v Lj za slabe 2/3 tržne cene ... preko poznanstev. Na prvo mesto dajejo mirno spanje.
-
A zato ker ni SUV? Oziroma ker gre za relativno minimalistično oblikovanje brez odvečnega kiča vsepovsod. Ja to ni avto za bahat se naokoli in kot žirafa gledat a te vsi vidijo. Men je recimo ravno to všeč, ker avta na kupujem, da se z njim važim naokoli in ta Škoda je dejansko to kar mi je všeč. Vse ima kar iščem... je limo, ima peta ogroma vrata, ogromen prtljažnik, paleto motorjev iz katerih lahko izbiraš, vso možno opremo, preizkušene motorje, je potovalnik in je udobnež, ki s pravim motorjem tudi pokaže zobe. Vse ima, edino kar nima so pa strešne sanke, kar je zame še dodaten plus...😜 zato je meni všeč.
-
Od sportman333 · Napisano
narobe sem se izrazil, mora biti v obliki notarskega zapisa, navadno pogodbo pa kot si zapisal sestavi vsak....pomembno je tudi ali najemnika poznaš ali je to kar nekdo....če to oddajš nekomu ki ga poznaš (dobro) potem se tega ne greš....sicer pa, pravniki pravijo vsaka pogodba je dobra, dokler ne pride do "pizdarije" potem je pa drobni tisk
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.