jures Napisano 6. december, 2013 Prijavi Napisano 6. december, 2013 KAPO DOL TELIM FANTOM ZA ?OLSKO NALOGO: promocija mineralne vode!! http://smaikstu.lt/filmukai/marozu-mokykla...ion_object_map=[446716612117767]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[] glej do konca Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 V6 hell yeah, like muscle car ?e en ?estak Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 8. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2013 Lisac taktika; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 ?e en Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 9. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2013 Ko se pa tile naslednji? zberejo na Grobniku, bi ?el pa z veseljem gledat (in predvsem poslu?at); Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Ko se pa tile naslednji? zberejo na Grobniku, bi ?el pa z veseljem gledat (in predvsem poslu?at); Glede na to, da je posnetek iz 2011 sem prepri?an, da so se ?e ve?krat. To ve?, da je na Grobniku na vsakem trackdayu par Lamborghinijev, kakega se da pa za mislim da okoli 80? celo peljati po okoli?kih cestah? Kar preveri na FB stran Grobnik track day. Je pa seveda bolj denar na roke fora, zraven je lastnik ampak, ?e nisi ne vem koliko sumljiv te celo spoduja da ga fajn pritisni. Po progi pa ponavadi s temi zadevami:Clio Eurocup 210hp- 20min/225 euroMini JCW 240hp- 20min/160 euroFocus Cup - 20min/105 euroGrande Punto Cup - 20min/80 euro Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2013 Divjaki, hehe; http://www.24ur.com/video-nevsakdanji-trening-vratarjev.html Lamborghini, pa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nutrimedo Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 svaka mu ?ast Glej do konca.....ni za tiste s slabimi ?elodci!!! je pozabil na HEAD PROTEK?N Citiraj
someoneON Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 In pa se vpogled v editing scene. Citiraj
Slivka Napisano 14. december, 2013 Prijavi Napisano 14. december, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fOxuy6AhlEY Citiraj
Deeyan Napisano 14. december, 2013 Prijavi Napisano 14. december, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fOxuy6AhlEY Ojojoj... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2013 Tole pa je pogum in tovari?tvo; ob tem posnetku sem se spet kar mal utrudil; Natovorjena 6-ka do maksimuma; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 17. december, 2013 Prijavi Napisano 17. december, 2013 Tako podvozje jutri na moja Mazga: Kam pa pridemo brez domi?ljija? Citiraj
Sirius Napisano 17. december, 2013 Prijavi Napisano 17. december, 2013 Tako podvozje jutri na moja Mazga: Kam pa pridemo brez domi?ljija? Kolikor razumem, si napisal: "Tak?no podvozje imel bom tudi Jaz... !!!" in dodal Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Z M A J Napisano 19. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2013 Furai na pisti; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Zgleda kar realno Forza Trava jo je izdala... Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Zgleda kar realno Forza Trava jo je izdala... ?e gledamo detajle pol tud gume.. stebri?ki.. asfalt ko je kamera na mestu in ozadje.. amapak ko gledam tale video:).. me ma da bi mel xbox al playstation.. na ?emurkol ?e tole dela:).. top ?it:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 ?e gledamo detajle pol tud gume.. stebri?ki.. asfalt ko je kamera na mestu in ozadje.. amapak ko gledam tale video:).. me ma da bi mel xbox al playstation.. na ?emurkol ?e tole dela:).. top ?it:) Ja xbox, sej smo jo igral...samo trojko...dejmo pola pola eno kupt Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2013 Zgleda res kot prava zadeva. Tule je pa resni?en posnetek Furai-a (pridejo na svoj ra?un predvsem u?esa); Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 ?e bi Darth Vader izbiral avto bi tole bil verjetno prvi na seznamu ampak mislim, da bi se lahko vseeno malo oglasili pri Akrapovi?u, da izbolj?ajo zvok izpuha. Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 ?e gledamo detajle pol tud gume.. stebri?ki.. asfalt ko je kamera na mestu in ozadje.. amapak ko gledam tale video:).. me ma da bi mel xbox al playstation.. na ?emurkol ?e tole dela:).. top ?it:) Forza mislim, da tut za PC obstaja. Drugac pa GTR, pa si nastimas raznorazne dodatke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Forza mislim, da tut za PC obstaja. Moti? se. Razen z emulatorjem, ampak good luck with that Citiraj
Slivka Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Glasbeni talenti... In ?e ?enska zasedba... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.