Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

^ 0:55 :hohoho:

slabost ro?no nastavljivih stranskih ogledal

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

ej ta je pa nesramen voznik  :punk: lp  :D

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zanimiv prispevek in kon?na ugotovitev, da 200KS ni dovolj za res hitro vo?njo:  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Gledam film Falcon Rising in v njem vidm moj avto :danzoman: :danzoman: :danzoman:

Ej stari ima? uko...hehe LP Ale??

Napisano

Super Smart ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Verjetno najhitrejsi HPC v Sloveniji :)

vimeo:///videos/105006130

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tale pa je ma?ek, je zadel ?e z ve?je razdalje kot pred leti A?imovi? Ukrajincem :

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/video-gol-stoletja-se-dodatno-navdusil-navijace-paderborna/346868

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Z veliko razliko...kle je bil gol ?ist prazen pri Miletu je pa bil vratar ?e vedno tam in je zamudil za malenkost. Tko, da tole pa? ni noben poseben gol ampak zgolj prilo?nost, ki se je ponudila, tako nekako kot malemu Zahovi?u, ko mu je ?oga samo na glavo padla pa ?e cel teden cel Maribor govori samo o tem, da ne re?em tiste v?eraj?nje pateti?ne oddaje na poptv s ?e bolj pateti?no Kr?marjevo na ?elu. Pa ne morjo ga zdej v zvezde kovat zarad enga precej "sre?nega" gola... naj raje poskrbijo za to, da jih bodo ?e ve? dal in probal ?e kaj narest, ?eprav bo te?ka.

http://www.24ur.com/sport/nogomet/maribor-zajelo-vzdusje-kot-ze-dolgo-ne.html

33112_1.png

Napisano

Sodelovec - viola od rojstva, je ze slike poslal klubu :):)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
Ne vidim nic posebnega.....niti plasticnega...

A se se komu zdi da lahko rikvercas iz te luknje?

Napisano

Hja bejba ma dobre jo?ke pa noge OK.

Tole ne more? ven pridit, ker avto sedi na podnu in bi se kolo v luknji vrtelo v prazno ?pere pa ni. Mogo?e edino, ?e vi se dva oreng rukeljna vsedla v prtlje?nik ?imbolj diagonlno nasproti kolesa v luknji bi mogo?e uspeli zadevo prevagat, da se avto ven porine.

33112_1.png

Napisano

To sem mislil al pa malo z dvigalom pote se pa avto sam dvigne na gumo

Napisano

Letos sm sam enkrat ?el podnev tuki mim do Logatca in jim je o?itno uspel ravno takrt mene nahitr ujet v ozadju. Od del? se res zanimiv vid, kot da bi vesolce lovil (antena.press) :danzoman:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, kdaj pa je Renaulta kupil kitajc? Sem kaj zamudil?
    • @jures kolikor sem bral neke stare objave po forumih, imajo ljudje precej težav in nikjer ni bilo enoznačnega odgovora. Če je tako enostavno kot praviš, bi seveda sam uvozil motor - imam čas. Ker pa se zaradi teh objav bojim da bi kaj zaštrikal, iščem zdaj uvoznika. Če me vodiš kako in kaj, potem ga bom uvozil sam.   Nov motor pa mislim da se ne izplača uvozit, ker je cena enaka kot pri nas. Ali je kakšna druga finta tu? Je pa cel kup motorjev, ki so stari 1-2 leti in nimajo 6000 km prevoženih. Ti očitno tudi odpadejo za uvoz, ali kako se smatrajo?   Gledam Ducati Supersport 950 in pa Aprilio RS 660. Če bi Ducatija dobil kje ugodnejše, potem je prva opcija. Drugače pa Aprilio.
    • Res je, točno tam. Z polnovzmetenim električarjem je res gušt vozit po makadamu. Sicer pa sem šele danes ugotovil, da lahko motorju na kolesu nastaviš navor s pomočjo aplikacije na telefonu in moč kakor sam želiš. Bomo videli, kako se bo obnesla nova nastavitev.  Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 
    • Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.