Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Druga?e je pa mnogo bolje in pametneje ter varneje, da ima? v avtu kak?en flis, ki ga oble?e? namesto bunde.

Obstajajo bunde cca 300 gramske skupne te?e (puhasto polnilo + zunanji sloj) ki so bistveno bolj stisljive, kot katerikoli flis in s tega naslova primernej?e za pripenjanje s pasom. Se pa strinjam, pas in kak?na debela bunda ne gresta skupaj. Ve?ina folka nima gretja zicev in zmrzljive ?enske ki se usedejo v avto na -10?C si ?elijo ?e kaj oble?i, ne pa sle?i. 

Pri nas imamo cybexov stol?ek z "mizico" (brez pasov), mislim da tamala ne more poleteti neglede na to kako je oble?ena. stvar je pa tud v tem, koliko ?asa si vzamemo za pripenjanje in ustrezno zategovanje, v?asih stvar naredimo kar malo prehitro.  

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano (urejeno)

Neki za Wankel fanatike in ljubitelje zvoka;

http://www.rtvslo.si/zabava/novice/johnny-herbert-je-spisal-eno-najbolj-navdusujocih-zgodb/384665

(zakaj sem nalepil tale ?lanek, ?e kdo ne ve, naj si prebere spodnjo povezavo)  :zvizga:

https://en.wikipedia.org/wiki/1991_24_Hours_of_Le_Mans

Popravljeno od Z M A J

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

mater ma kondicijo...se vedno tece pa sploh ni utrujena...jaz se kar gledam, me zanima kako se bo koncalo :)

z razbitim ekranom? :P
Napisano

Eh, mo?ki pa?...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

?e mene jo?ke bolijo, ko to gledam:)

Ej.....RES samo mene so O?i bolele,ko sem to gledal...he he lp:-):-):-):-)

Napisano

Da ne bomo sam tet gledal..?e ena komedija :) Pazi 4:35

Sploh vedu nism, da vozim bojno vozilo. ?e iste ratkape mam.neprebojne :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

?e mene jo?ke bolijo, ko to gledam:)

e vidi?... sicer nisem ?enska ampak sem na to prvo pomislil

33112_1.png

Napisano

Da ne bomo sam tet gledal..?e ena komedija :) Pazi 4:35

Sploh vedu nism, da vozim bojno vozilo. ?e iste ratkape mam.neprebojne :D

?e nas napade? s Cliom smo varni ... hahah

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.