Boss Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 Ja k se motro vrti čez 10.000 obratov dobiš F1 zvok 3 Citiraj
Alex Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 Samo res. Ko dela na minimumu misliš, da se bo razpadel. Ko kaka stara gara. Ko pa da gasa... Tak zvok avta imel bi tudi jaz. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 pred 2 urama je Alex napisal: Samo res. Ko dela na minimumu misliš, da se bo razpadel. Ko kaka stara gara. Ko pa da gasa... Tak zvok avta imel bi tudi jaz. Na Mazdo tak zvok ne paše.🥴 1 Citiraj
Boss Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 pred 7 minutami je Bini napisal: Na Mazdo tak zvok ne paše.🥴 Na limuzine in karavane, sploh pa na SUV-e pa res ne... pa sej nočeš zgledat kot en nedonošen BMW-jaš, ki je navdušen samo, da se mu dere iz auspuha. 2 Citiraj
Alex Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 pred 15 minutami je Boss napisal: Na limuzine in karavane, sploh pa na SUV-e pa res ne... pa sej nočeš zgledat kot en nedonošen BMW-jaš, ki je navdušen samo, da se mu dere iz auspuha. Jaz bi pa imel tak motor in zvok v mojem karavanu. Kako bi pogledal kak bavarec ali olimpijec, ko bi se znašel v oblaku dima karavanovih zažganih gum. 😊 1 Citiraj
Boss Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 Pa kup si še en avto za krizo srednjih let... jaz glih kar spet mečke gledam SL in CL. 1 Citiraj
Alex Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 pred 12 minutami je Boss napisal: Pa kup si še en avto za krizo srednjih let... jaz glih kar spet mečke gledam SL in CL. Za krizo si kupujem še kar dodatne kitare. Ne ostane za kak divji avto. 😒 1 Citiraj
Bini Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 pred 46 minutami je Boss napisal: Na limuzine in karavane, sploh pa na SUV-e pa res ne... pa sej nočeš zgledat kot en nedonošen BMW-jaš, ki je navdušen samo, da se mu dere iz auspuha. Saj pravim,da ne paše,so mi bolj všeč tihi pa hitri avti,ponavadi so ti bencinci.😊 1 Citiraj
Alex Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 pred 6 minutami je Bini napisal: Saj pravim,da ne paše,so mi bolj všeč tihi pa hitri avti,ponavadi so ti bencinci.😊 Tihi pa hitri so tudi električni. 😊 Citiraj
Bini Napisano 10. marec, 2021 Prijavi Napisano 10. marec, 2021 pred 21 minutami je Alex napisal: Tihi pa hitri so tudi električni. 😊 Res je,bi ti pa lajko pa jih nimam več za danes...👍😂😂😂 Citiraj
Deeyan Napisano 12. marec, 2021 Prijavi Napisano 12. marec, 2021 14 hours ago, FuManchu said: 😍 RX-3 je men res top of the top 😍🔝🎌🔰 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. marec, 2021 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2021 Mevlja, Blažič in Oblak: slovenski obrambni zid, ki postaja vse bolj prepoznaven WWW.24UR.COM Slovenski nogometni reprezentanci je uspel majhen podvig v smislu korakanja proti uvrstitvi na svetovno prvenstvo 2022 in ogromen... 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 28. marec, 2021 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2021 Ljubljanska športna posebnost, ki je šla v nos oblasti M.24UR.COM "Z našo novo smučarsko skakalnico sredi Ljubljane smo izpolnili dolgoletne želje ljubljanskih smučarjev." S temi besedami je takratni predsednik Smučarskega kluba... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. april, 2021 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2021 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. april, 2021 Avtor Prijavi Napisano 8. april, 2021 AND Slovenia ... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 19. april, 2021 Prijavi Napisano 19. april, 2021 Ideja za tiste, ki imajo majhno dvorisce in problem z obracanjem avta ... Malo prevelik "ležeči" 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 19. april, 2021 Prijavi Napisano 19. april, 2021 pred 34 minutami je Jest napisal: Ideja za tiste, ki imajo majhno dvorisce in problem z obracanjem avta ... Malo prevelik "ležeči" Sistem obračanja kot na ajzenponu! 🤣 Citiraj
Z M A J Napisano 25. april, 2021 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2021 10 nenavadnih krajev v Evropi WWW.MOSKISVET.COM Ste že bili v najmanjšem mestu na svetu, ki je tako rekoč pred našimi vrati? Kaj pa ob smaragdnem avstrijskem jezeru, ki se v poletnih mesecih spremeni v park? Če je odgovor ne, ju zagotovo morate umestiti na... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 3. maj, 2021 Prijavi Napisano 3. maj, 2021 Tole je zanimiva zadeva... in kako se policija odloča naknadno kdo je kriv. Dejansko je pa odgovornost na strani mestnih oblasti, ker da takole odprejo praktično obema istočasno prosto pot je milo rečeno smešno. Se vidi, da smo v Slo kar se prometne ureditve vseeno svetlobna leta pred USA. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.