Bini Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 15 minutami je FuManchu napisal: Uf tole pa gre,še bolj pa brni in seka.....😂 🤣 Citiraj
FuManchu Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 35 minutami je Bini napisal: Uf tole pa gre,še bolj pa brni in seka.....😂 🤣 Res je Citiraj
Bini Napisano 12. januar, 2022 Prijavi Napisano 12. januar, 2022 Slovenski avto leta je Toyota yaris cross....😲 Pravi čudež,da ni koncern VW.....👃😇 3 Citiraj
Alex Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 pred 6 urami je Bini napisal: Slovenski avto leta je Toyota yaris cross....😲 Pravi čudež,da ni koncern VW.....👃😇 Se pravi, bodoča mazda 2.😊 1 Citiraj
Bini Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 pred 16 minutami je Alex napisal: Se pravi, bodoča mazda 2.😊 Ne vem, če bo ta ali bo samo navadna yariska..... 🤔 Citiraj
Jest Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 V bistvu je bodoca Mazda 2 lanski evropski avto leta… torej navadna Yariska. Yaris Cross pa je krizanec… torej bolj podoben mogoce bodoci Mazdi CX-3 …😀 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 13. januar, 2022 Prijavi Napisano 13. januar, 2022 Dejansko pr mazdi načrtudjejo cupeja, so že nek patent izdali, videl prej novico,.. zato tudi tista slika mazde Citiraj
Boss Napisano 16. januar, 2022 Prijavi Napisano 16. januar, 2022 To so časi, ko so avstralci bili še normalni... vzameš Opel Omego za osnovo in ker ti je všeč različica Lotus, ampak se ti zdi 3,6L I6 twinturbo preveč normalno. Tako vzameš ameriški GM small block 5,7L V8 nabiješ na atmosferskih 350KM pol pa sam še gas do daske in kocine pokonc. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2022 https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/leteci-avtomobil-dobil-dovoljenje-za-letenje.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 29. januar, 2022 Prijavi Napisano 29. januar, 2022 A je kdo iz foruma srečni dobitnik? 🤗 Sicer pa, čestitke dobitniku in da bi znal pametno upravljati z denarjem. https://www.24ur.com/novice/slovenija/eurojackpot-dobrih-11-milijonov-gre-v-slovenijo.html 4 Citiraj
Deeyan Napisano 29. januar, 2022 Prijavi Napisano 29. januar, 2022 pred 22 minutami je Alex napisal: A je kdo iz foruma srečni dobitnik? 🤗 Sicer pa, čestitke dobitniku in da bi znal pametno upravljati z denarjem. https://www.24ur.com/novice/slovenija/eurojackpot-dobrih-11-milijonov-gre-v-slovenijo.html Kmalu bo mel tolk prjatlov, kot nikoli doslej 😂 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 29. januar, 2022 Prijavi Napisano 29. januar, 2022 pred 45 minutami je Alex napisal: A je kdo iz foruma srečni dobitnik? 🤗 Sicer pa, čestitke dobitniku in da bi znal pametno upravljati z denarjem. https://www.24ur.com/novice/slovenija/eurojackpot-dobrih-11-milijonov-gre-v-slovenijo.html Uf blizu mene so mahali z vrečo polno denarja..... 1 Citiraj
Alex Napisano 29. januar, 2022 Prijavi Napisano 29. januar, 2022 pred 19 minutami je Bini napisal: Uf blizu mene so mahali z vrečo polno denarja..... Jaz sem najprej pomislil da bi bil to lahko jaz, ko se še ni vedelo od kod je srečni dobitnik. Potem sem pa ugotovil, da je potrebno loto najprej vplačati. 🙄 2 Citiraj
Bini Napisano 29. januar, 2022 Prijavi Napisano 29. januar, 2022 pred 7 urami je Alex napisal: Jaz sem najprej pomislil da bi bil to lahko jaz, ko se še ni vedelo od kod je srečni dobitnik. Potem sem pa ugotovil, da je potrebno loto najprej vplačati. 🙄 Ta zadnja izjava je bolj gorenjska... 😁 Citiraj
Slivka Napisano 29. januar, 2022 Prijavi Napisano 29. januar, 2022 pred 1 uro je Bini napisal: Ta zadnja izjava je bolj gorenjska... 😁 Ma niti ne. Na Dolenjskem tudi igrajo Loto, pa ne vplačajo. Sploh tisti s Kerinovega Grma... 1 Citiraj
Alex Napisano 29. januar, 2022 Prijavi Napisano 29. januar, 2022 (urejeno) Uaa, oddaja bob leta. Svetovno. 👍... Popravljeno 29. januar, 2022 od Alex 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2022 https://www.moskisvet.com/visoki_obrati/kaksna-je-razlika-med-4x4-in-awd.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. februar, 2022 Prijavi Napisano 1. februar, 2022 pred 45 minutami je Z M A J napisal: https://www.moskisvet.com/visoki_obrati/kaksna-je-razlika-med-4x4-in-awd.html?utm_source=ProAd&utm_medium=24ur&utm_content=ProAd_24ur__&utm_campaign=ProAd "AWD v primerjavi s 4x4 nudi dodatne koristi na asfaltu." Drzi kot pribito 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 2. februar, 2022 Prijavi Napisano 2. februar, 2022 Res je. Pozabili so edino dopisat, da na ravnem, suhem asfaltu zadostuje, če je ena guma pogonska, če sta dve, je pa vrh glave dovolj. Zato tam AWD niti ne potrebuješ. Tam, kjer pa je slab oprijem, pa potrebuješ pogon na vsa štiri kolesa. Pa ne šele takrat, ko ena os nima več oprijema in začne zdrsavat, pa ti priklopi še drugo os v pogon, ampak mora biti že prej pripravljeno, torej praviloma ročno vklopljeno, ko voznik vidi, kakšno "sranje" je pred vozilom. In to je potem glavna razlika: AWD je "ženski" pogon, ki praviloma niso preveč domače s tehniko in jim pomoč avtomatike rešuje situacijo, 4x4 pa je "moški" pogon, ker so moški praviloma bolj domači tako s tehniko, ki jo upravljajo kot tudi s tehniko vožnje. 1 Citiraj
Bini Napisano 2. februar, 2022 Prijavi Napisano 2. februar, 2022 Tesla bo odpoklicala več kot 50 tisoč vozil SIOL.NET Ameriški proizvajalec električnih avtomobilov Tesla bo v ZDA odpoklical 54 tisoč vozil, da bi... Evo, toliko o šmensi fensi avtih🥴 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.