Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 15 minutami je FuManchu napisal:

Uf tole pa gre,še bolj pa brni in seka.....😂 🤣

Napisano
pred 35 minutami je Bini napisal:

Uf tole pa gre,še bolj pa brni in seka.....😂 🤣

Res je:bravo::punk:

N7rRRL1.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Slovenski avto leta je Toyota yaris cross....😲 Pravi čudež,da ni koncern VW.....👃😇

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Slovenski avto leta je Toyota yaris cross....😲 Pravi čudež,da ni koncern VW.....👃😇

Se pravi, bodoča mazda 2.😊

Napisano
pred 16 minutami je Alex napisal:

Se pravi, bodoča mazda 2.😊

Ne vem, če bo ta ali bo samo navadna yariska..... 🤔

Napisano

V bistvu je bodoca Mazda 2 lanski evropski avto leta… torej navadna Yariska. Yaris Cross pa je krizanec… torej bolj podoben mogoce bodoci Mazdi CX-3 …😀

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Dejansko pr mazdi načrtudjejo cupeja, so že nek patent izdali, videl prej novico,.. zato tudi tista slika mazde

image.jpeg

Napisano

To so časi, ko so avstralci bili še normalni... vzameš Opel Omego za osnovo in ker ti je všeč različica Lotus, ampak se ti zdi 3,6L I6 twinturbo preveč normalno. Tako vzameš ameriški GM small block 5,7L V8 nabiješ na atmosferskih 350KM pol pa sam še gas do daske in kocine pokonc.

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

A je kdo iz foruma srečni dobitnik? 🤗 Sicer pa, čestitke dobitniku in da bi znal pametno upravljati z denarjem. 

https://www.24ur.com/novice/slovenija/eurojackpot-dobrih-11-milijonov-gre-v-slovenijo.html

Kmalu bo mel tolk prjatlov, kot nikoli doslej 😂 

Napisano
pred 45 minutami je Alex napisal:

A je kdo iz foruma srečni dobitnik? 🤗 Sicer pa, čestitke dobitniku in da bi znal pametno upravljati z denarjem. 

https://www.24ur.com/novice/slovenija/eurojackpot-dobrih-11-milijonov-gre-v-slovenijo.html

Uf blizu mene so mahali z vrečo polno denarja.....?zmeden?

Napisano
pred 19 minutami je Bini napisal:

Uf blizu mene so mahali z vrečo polno denarja.....?zmeden?

Jaz sem najprej pomislil da bi bil to lahko jaz, ko se še ni vedelo od kod je srečni dobitnik. Potem sem pa ugotovil, da je potrebno loto najprej  vplačati. 🙄

Napisano
pred 7 urami je Alex napisal:

Jaz sem najprej pomislil da bi bil to lahko jaz, ko se še ni vedelo od kod je srečni dobitnik. Potem sem pa ugotovil, da je potrebno loto najprej  vplačati. 🙄

Ta zadnja izjava je bolj gorenjska... 😁

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Ta zadnja izjava je bolj gorenjska... 😁

Ma niti ne. Na Dolenjskem tudi igrajo Loto, pa ne vplačajo. Sploh tisti s Kerinovega Grma...

Napisano (urejeno)

Uaa, oddaja bob leta. Svetovno. 👍:rispekt:...

Popravljeno od Alex

Napisano

Res je. Pozabili so edino dopisat, da na ravnem, suhem asfaltu zadostuje, če je ena guma pogonska, če sta dve, je pa vrh glave dovolj. Zato tam AWD niti ne potrebuješ.

Tam, kjer pa je slab oprijem, pa potrebuješ pogon na vsa štiri kolesa. Pa ne šele takrat, ko ena os nima več oprijema in začne zdrsavat, pa ti priklopi še drugo os v pogon, ampak mora biti že prej pripravljeno, torej praviloma ročno vklopljeno, ko voznik vidi, kakšno "sranje" je pred vozilom.

In to je potem glavna razlika: AWD je "ženski" pogon, ki praviloma niso preveč domače s tehniko in jim pomoč avtomatike rešuje situacijo, 4x4 pa je "moški" pogon, ker so moški praviloma bolj domači tako s tehniko, ki jo upravljajo kot tudi s tehniko vožnje.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.