NevLado Napisano 3. marec, 2022 Prijavi Napisano 3. marec, 2022 pred 2 urama je Slivka napisal: Berem tale članek in mi je zanimiva novinarjeva ugotovitev: piše, da je to lahko dobra naložba, ker je to "namreč zadnji klasični bencinsko gnani avtomobil znamke Alpine. Prihodnji avtomobili bodo električni ". Če jaz s svojo kmečko logiko prav razumem, je to zadnji bencinar, ki ga lahko dobiš in se bo zaradi tega čez deset let prodajal dražje, kot se je zdaj kupil ali pa vsaj po enaki ceni. Torej novinar sam ugotavlja, da od "štromarjev" ne bo koristi in bodo ljudje iskali vozila z motorji na notranje izgorevanje in bodo za to pripravljeni tudi plačati - več kot zgolj "knjigovodsko" vrednost... Tako, kot stari Tomosi. Ko je Tomos še delal, je prodajal nove mopede po 900€, zdaj pa se stari in zmahani prodajajo po 700€, če pa je lepo ohranjen, pa tudi po 1200 in več... Mislim, da bo velika večina vozil z motorji na notranje izgorevanje, kupljena med letoma 2024 in 2029, dosegla status starodobnika. Pa ne zato, ker bi bila tako trpežna... Jah če je zadnji od Alpine bomo pa Mazde benz kupovali 1 Citiraj
Bini Napisano 3. marec, 2022 Prijavi Napisano 3. marec, 2022 pred 4 minutami je NevLado napisal: Jah če je zadnji od Alpine bomo pa Mazde benz kupovali Tako je, prav imaš😄 Sem za vsak slučaj kupil kar bencinarja na dizel način... 😂🤣 Citiraj
Slivka Napisano 3. marec, 2022 Prijavi Napisano 3. marec, 2022 Rusi imajo en pregovor: ne glede na to, kaj nevesta govori na ohceti, na poročno noč bo f*k*la... Govori ti, kar hočeš, čez 8 let ne boš več dobil Mazde ne na bencin ne na nafto. In tudi gretja v avtu ne boš potreboval, ker te bo grela misel na Greto... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 7. marec, 2022 Prijavi Napisano 7. marec, 2022 pred 13 urami je FuManchu napisal: najbolj se mi je dopadu un model, ko je dal v BMWja Hondin motor 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 7. marec, 2022 Prijavi Napisano 7. marec, 2022 (urejeno) pred 33 minutami je Deeyan napisal: najbolj se mi je dopadu un model, ko je dal v BMWja Hondin motor Pol se ti bo tut tale Popravljeno 7. marec, 2022 od g.Wankel 1 Citiraj
Deeyan Napisano 7. marec, 2022 Prijavi Napisano 7. marec, 2022 pred 5 urami je g.Wankel napisal: Pol se ti bo tut tale zakon Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 18. marec, 2022 Prijavi Napisano 18. marec, 2022 Sicer nic ne razumem, je pa zanimivo za pogledat 2 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 18. marec, 2022 Prijavi Napisano 18. marec, 2022 Jaz vse razumem, pravi npr da ce hoces da se privzdigne moras najprej slatat zgornji del in sele potem z mocnejsim potegom se spodnji del in povleces. Prtljaznik ane 1 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Bini Napisano 18. marec, 2022 Prijavi Napisano 18. marec, 2022 pred 13 minutami je Jest napisal: Sicer nic ne razumem, je pa zanimivo za pogledat Res natančen opis M3....😂 Nisem si mislil,da je M3 tako prostrana notri.....🤔 Ta bi pasala v @Alexovo 6tko.... 1 Citiraj
Jest Napisano 18. marec, 2022 Prijavi Napisano 18. marec, 2022 Se en video iz tega kanala za Slivko 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 18. marec, 2022 Prijavi Napisano 18. marec, 2022 Jaz sem razumel samo "headloom ha" in "legloom ha" pa "like ha and shele ha". Ampak zelo zanimiv in poučen video. 2 Citiraj
samSimon Napisano 18. marec, 2022 Prijavi Napisano 18. marec, 2022 OK, a sm res sam jst gledu, če ji bo padla ven? 😄 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. marec, 2022 Prijavi Napisano 19. marec, 2022 dne 18. 3. 2022 ob 9:13 je Jest napisal: Se en video iz tega kanala za Slivko In zakaj točno zame? A drugi pa ne smejo gledat? In v katerem avtu sploh je? 2 Citiraj
Boss Napisano 19. marec, 2022 Prijavi Napisano 19. marec, 2022 Tko se avte prodaja... ima vsaj dva odlična argumenta in kar nekaj dobrih atributov. 1 Citiraj
Janez007 Napisano 19. marec, 2022 Prijavi Napisano 19. marec, 2022 (urejeno) 🙂 Popravljeno 28. marec, 2022 od Janez007 2 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. marec, 2022 Prijavi Napisano 20. marec, 2022 Ta bi morala delati reklamo za VW. Naenkrat armaturka nebi več izpadla tako plastična... 1 4 Citiraj
marto Napisano 21. marec, 2022 Prijavi Napisano 21. marec, 2022 Na usakmu videu je mn oblečena, pa večja vrjetnost da ji kj vn pade hh 2 Citiraj
Boss Napisano 21. marec, 2022 Prijavi Napisano 21. marec, 2022 Ampak pazi tale moment - legendaren nasmeh, pa si lahko samo misliš kaj se ji je takrat pripeljalo in na kaj je pomislila. 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. marec, 2022 Prijavi Napisano 26. marec, 2022 Kaj ti nuca super terenec, če so gor cestne gume... Kaj ti nucajo super terenske gume, če nimaš terenca... Citiraj
Boss Napisano 28. marec, 2022 Prijavi Napisano 28. marec, 2022 Ko ugotoviš, da avto pač ni ladja je navadno že prepozno... zanimivo, da ti v ne tako ekstremnih zadevah ne pomaga niti SUV niti skoraj terenci. Če maš BMW-ja pa še tablico navadno zgubiš. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 28. marec, 2022 Prijavi Napisano 28. marec, 2022 So res legende tile snemalci in prisotni navijači, namesto, da bi cesto zaprli ali jih vsaj opozorili veselo navijajo, luda kuča.... Tak je današnji svet, ljudem je vseeno za druge, samo na svojo korist gledajo 🤪😐 2 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 28. marec, 2022 Prijavi Napisano 28. marec, 2022 Saj neke koristi niso imeli. Vsaj pomoje. Sicer je pa težava bolj kot ne v voznikih si mislim. Pa ni šans da zapeljem tja notri, če ne bi bil zihr da je res res plitka voda no. Ne vem no.. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.